Pages - Menu

30. heinäkuuta 2011

The Mustache Effect

KYLLÄ. Kolmekymppiä tuli täyteen ja heti sitten tässä kärsitään "viiksi-efektistä", eli ylähuulen päälle on ilmaantunut pigmenttimuutoksia auringon johdosta ja näyttää välillä siltä kuin minulla olisi pienet viikset. Ei muuten naurata yhtään. Olen nyt pitkin viikkoa testaillut erilaisia tapoja peittää mokomat hyperpigmentit ja tullut siihen tulokseen, että tarvitsen PEITTÄVÄN ja OHUEN peiteaineen. Sellaisen joka mielellään imeytyisi ihoon hiukan. Parhaaseen tulokseen tähän asti on päästy kaavalla: TBS:n valokynää puhtaalle ylähuulen iholle+2 tuntia imeytymisaikaa+mineraalipohja päälle. Menee vastoin kaikkia oppeja, mutta toimi kuin unelma.

Seuraavaksi aion koettaa laittaa bb-voidettani (Dr. Jart+ Silver Label Rejuvenating Blemish Base) hyvin ohuelti pigmenttimuutosten päälle hyvissäajoin ennen meikkausta ja sitten siihen päälle ohuesti mineraalipohjaa. Katsotaan miten käy.

Voi myös olla, että ihoni reagoi voimakkaasti hormoneihin. Tai itseasiassa reagoikin. Ennen joka kuukausi pidettäviä naisellisuuspäiviä tulee sellaisia ihonalaisia finnejä leukalinjaan, että järki lähtee. Tuntuu, että ne finnit suunnilleen perustavat oman valtionsa leukaani ja julistavat sodan. Sodin niitä vastaan säännöllisellä puhdistuksella, kuorinnalla ja juomalla paljon vettä. Lisäksi, vain niitä pirulaisia varten olen hommannut Basiron- geeliä, jota sitten aina illalla hieron pahimpien kapinallisten päälle ja annan vaikuttaa yön yli. Yleensä finnit asettuvat Basiron- hyökkäyksen jälkeen, mutta nyt on pari päivää ollut suuri väsytystaistelu yhtä yksilöä vastaan.

Oikeasti, luulin että kolmekymppisenä ei tarvitsisi murehtia kuin rypyistä. Väärässä olin! Finnit ja nyt vielä sitten nämä pigmentoitumisesta johtuvat "viikset". What's the deal here?!?! Kenelläkään mitään neuvoja?

No mutta anyway, voin aina lohduttautua sillä, että aina kun käyn alkosta ostamassa työpaikalle näyttelyiden avajaisviinejä, niin minulta kysellään papereita. Ehkei toivo ole vielä menetetty.

Loppuun tämän päivän öögat:

Pohjalla UDPP
Rajauksena Goshin Rajauskynä, Green Sparkle muistaakseni (vihreä, jossa hopeista pientä glitteriä mukana)
Rajauksen päällä sitten Meown Scandal Eyes: Pamela A:ta, myös liikkuvalla luomella sama sävy.
Ripsissä Maybellinen Colossal Waterproof

28. heinäkuuta 2011

Oh, yes!

Olen aina ollut sitä mieltä, että kosmetiikkamainoksia käsitellään ihan liikaa ja näin harhaanjohdetaan kuluttajaa. Nyt Brittilässä on jyrähdetty asiasta!

Britanniassa kiellettiin meikkimainoksia harhaanjohtavina

25. heinäkuuta 2011

Something blue

Tänään on tullut nollattua aivoja ihan kunnolla, ensin aamulla kunnon rääkki salilla ja sitten pari tuntia silmukoiden vääntämistä. Ja nyt on sitten sormet pienillä haavoilla ja kynnet naarmuja täynnä. NOTE TO SELF: Osta jo ne toiset pihdit!!

Vaan nyt on tilaustyö valmis, odottaa vain korvakoruja kavereikseen. Sievä tuli, etten sanoisi...

Sterlinghopeaa, Swarovskin Dark Indigo round- kristalleja,
Light Sapphire bicone-kristalleja, pari hopeista riipusta ja
Swarovskin Wild Heart- riipus, Dark Indigo värinä.


Eilen kuvailin kaikkea ja tänään koetin tehdä HDR versioita kuvista. Vaihtelevalla menestyksellä. Onneksi riittää opittavaa!

23. heinäkuuta 2011

Miten sekaisin tämä maailma on?



Norjan tapahtumat ovat taas osoittaneet sen, että tarvitaan maailmanlaajuinen MUUTOS. Ei ole sanoja kuvaamaan tunnetta joka on. Kun lukee lehtitiedoista, mitä varsinkin siellä Utøyan saarella tapahtui, valtaa mielen vain suru, järkytys...

Tarvitaan MUUTOS. Ehkä kaikkien pitäisi lukea esimerkiksi Echart Tollen Uusi maa- kirja.

22. heinäkuuta 2011

Savitouhuja (ja jälleen kitinää bloggerista...)

Kuun alussa, kun kunnioitettava 30 ikä tuli täyteen, sain Hyvinvoinnintavaratalosta tekstiviestin, jossa onniteltiin ja kerrottiin 5€ arvoisesta lahjakortista. HIENOA, I might say.

Tästä intoutuneena tietenkin halusin ostaa jotain ja päädyin siihen tulokseen pitkällisten pohdintojen jälkeen, että nyt on koetettava savea. Tuumasta toimeen siis. Muistin lukeneeni Kemikaalicocktailista Nooran ylistyssanoja savesta, joten pakkohan munkin oli koettaa! Tilaukseen lähti siis Logonan LavaErde Rhassoul savipesujauhe. Hetken aikaa sain odottaa pötkylääni, sillä se oli Hyvinvoinnintavaratalon varastoista loppunut, mutta tällä viikolla sitten se saapui luokseni.

Eilen sitten ajattelin, iltavuoron jälkeen, että nyt on savea hyvä testata. Iho oli nimittäin uskomattomassa kunnossa, olin hikoillut koko päivän, ilma oli ollut kostea ja kuuma. Eli huokoset ammottivat avoinna, ja iho kiilteli kuin kiiltonahka konsanaan. Ajattelin tehdä ns. kaksoispuhdistuksen, mutta hieman soveltaen.

Ensin puhdistin meikin pois Mariloun putsarilla ja silmämeikit YR:n silmämeikinpoistovedellä. Tavallisesti otan kamat pois kasvoilta Sensain Sponge Chiefillä, mutta tällä kertaa käytin vettä ja nimenomaan LÄMMINTÄ vettä, että huokoset pysyisivät avoinna. Sitten sekoitin töhnän jauheesta. Tässä tuli tehtyä pieni virhe, sillä laitoin astiaan ensin jauheen ja sitten vasta veden. EI NÄIN. Varsinkin kun vettä tuli laitettua liikaa. Eli töhnää tuli sitten tehtyä vähän runsaampi satsi koska piti sitten lisätä jauhetta aika paljon. Mitä tästä opimme: ENSIN VESI, sitten jauhe. Töhnä toimi aikasta hyvin. Hieroin kasvojani hellästi noin 3 minuuttia, ja sain samalla siis myös eräänlaisen mikrokuorinnan. Savi ei nimittäin liukene veteen täysin vaan erittäin hienoa raetta jää, joka sitten toimii mikrokuorintana. Huuhdoin töhnän pois, ja viimeistelin puhdistuksen Naturadon Laventelivedellä. Sitten silmänympärysvoidetta ja seerumia kasvoille. Ja ai että, kun oli pehmyt nassu, eikä laajentuneista ihohuokosista tai kiillosta tietoakaan! Yön nukuttuani ja aamulla peiliin katsahtaessani olin täysin ihastuksissani! Iho oli kirkas, ei punoittanut ja huokoset supistuneet!

Eli, toisinsanoen, Logonan LavaErde Rhassaul savi on uusi rakkauteni. Luulen, että se on jokapäiväiseen puhdistukseen liian ytyä, mutta ehkäpä pari kertaa viikkoon on sopiva määrä. Tai jos iho on ihan hirveässä kunnossa, niin jokatoinen päivä. Puhun siis nyt omasta ihostani, joka on sekaiho, herkkä ja nähtävästi on ilmaantunut myös couperosaa poskille.

Tämä tökötti on myös monikäyttöistä. Sitä voi käyttää hiuksiin, sekoittaa mukaan samppooseen tai putsariin. Ja toimii myös naamiona, jos tekee töhnästä hieman paksumman.Ja tuo jauhe kestänee "hetken", sitä ei nimittäin ainakaan kasvojen käsittelyyn tarvitse paljoa. Eli kenkkuilevan ihon omaavat siskot ja veljet, koittakaapa savea!






EDIT 19.03
HEI TE JOTKA OLETTE BLOGGERIA PIDEMPÄÄN KÄYTTÄNEET... Mistä johtuu, että tekstin riviväli muuttuu kuvan jälkeen? Ennen kuvaa se on puolitoista, kuvan jälkeen tasan yksi. Koetin katsoa HTML-koodia, mutta en nähnyt mitään kummallista. Ärsyttävää... :| 

20. heinäkuuta 2011

Fyrinnaelta tuli taas neljä pientä aarretta.

Fyrinnaen tilaus kolahti postiluukusta tuossa pari päivää sitten. Nopeita ovat! Alle viikko meni. Tosin en tilannut kuin sampleja ja yhden tuollaisen.. Öh, keskikokoisen tuotteen.

Luomivärisampleja tuli...

Vihreä, pienellä glitterillä on nimeltään Eternal Innocence. On vihrein vihreä, mihin koskaan olen törmännyt. Ja rehellinen VIHREÄ, ei mene siniseen mielestäni lainkaan.
Tuo harmaanvioletinöömikätoinytois-värinen on nimeltään Koala. Ja en osaa muuta sanoa, kuin että ihana arkeen. Vaalean violetin ja harmaan sekoitus, joka vaihtelee väriään eri valaistuksessa. Seuraavissa kuvissa näkynee tuo ominaisuus.
Ja tuo oranssi (joka tuli ihan for free ja jolla en tee MITÄÄN, haluaako joku?) on nimeltänsä Montalivet. Pehmeä persikkainen oranssi.
KANNATTAA TAASEN KLIKATA KUVAT ISOMMIKSI NIIN NÄKEE OIKEAT VÄRIT... Voi elämä tätä bloggeria... -_-

Pakkohan sitten oli näitä ihanuuksia testata, ja koskapa tässä on jo sorvin ääreen palattu niin ajattelin, että Koala saa tänään laskeutua luomiani somistamaan. Ihastuin täysin! Oikein mukava, hillitty sävy, joka kuitenkin valaistuksesta riippuen muuttaa hieman väriään. Kas näin...

Pohjalla UDPP.
Kulmaluulla ja sisänurkassa MF:n Pale Pebble
Alaluomen sisänurkassa hipaus YR:n Luminellen Mantelivaniljaa
Liikkuvalla luomella ja alaluomella Fyrinnaen Koala
Rajaus TBS:n eyelinerilla
Ripsissä Maybellinen Colossal

Tässä näkyy, miten Koala on erivärinen siitä riippuen, miten valo siihen osuu. Valo osuu tuohon liikkuvan luomen alaosaan hieman erikulmassa ja Koala näyttääkin melkein hopeiselta! Ihana tuttavuus. Näyttää aluksi kovinkin hillityltä ja mitäänsanomattomalta koko sävy, mutta kun tarkemmin katselee niin ulottovuuksia löytyy. LOVE IT. 
Lisäksi tilasin Fyrinnaelta keskikokoisen pakkauksen Fluffia. Eli viimeistelyyn tarkoitettua puuteria, jota voi käyttää myös primerinä. Ensikokemukset ovat, että antaa hyvin luonnollisen jäljen viimeistelyyn käytettynä. Primerina en ole vielä kerennyt testailla. Koetan muistaa palata asiaan, jahka olen testaillut. Uskomattoman pehmeäksi sai ihon muuten!

Hopeaa on tullut tilailtua tässä ja pian alkaa ensimmäinen punontayritys. Kunhan nyt vielä pehmeät langat tulevat. En siis mitään ketjua ole tekemässä, vaan ihan ajattelin ns. kutoa puolikoviin lankoihin pehmeää. Katsotaan miten käy, toivottavasti hyvin!

Töissä on niin leppoisaa. Pari sisustusarkkitehtiä on tehnyt meille sisustusinstallaation. Eli periaatteessa oleilen taideteoksen sisällä. Ja kuuntelen Bob Marleyta, nu jazzia, Edith Piafia ja Motownia. En muuten valita...

18. heinäkuuta 2011

Ostoslistalla howliitti ja ruusukvartsi

Tänään oli päivä, jolloin hoidin niin kehoani kuin sieluani. Aamulla kävin salilla päivittämässä (TAAS, epäonnistui viimeksi) saliohjelmaa. Ohjelma on kaksiosainen, ja sopivan rankka. Kiitos ohjaajalleni!

Illalla kävinkin sitten kokeilemassa jotain aivan uutta. Energia/kristalli-hoitoa. Hoidon suoritti eräs uusi tuttavuus, todella hieno ihminen. Aloitimme vain hengittelemällä, ja hän tavallaan pyyhki minusta jännitykset pois. Onnistui paremmin kuin kukaan muu aikaisemmin! Olen nimittäin kova tyttö jännittämään, ja kannan yleensä AINA jännitystä joko niska/hartia-seudulla tai vatsassani. Vaan nyt rentouduin täysin, ja rauhotuin. Kuuntelin vain hengitystäni ja annoin kaiken olla. AIVAN MAHTAVAA!

Seuraavaksi sain siirtyä makuuasentoon ja vartalolleni laitettiin erilaisia kiviä. Tässä vaiheessa olin jo niin rento, että pääsin "matkalle". Näin kuvia jostain kaupungista, jonka taivas oli keltainen ja vihertävä. Olin samalla siinä sohvalla hyvin rentona ja toisaalta olin jossain ihan muualla, ehkä jopa toisessa maailmassa. Oli hyvin pehmeä, lämmin olo. Ja vaikka ulkona oli kuuma, ja olin peiteltynä ohuin kankain, ei minulla ollut mitenkään epämukavaa. Päinvastoin! Uskomattoman turvallinen, pehmeä ja rauhallinen olo.

Heräiltyäni tuosta, katsoimme vielä korteista vastauksia minua askarruttaviin kysymyksiin. Sain vastaukseni, ja tunnen olevani oikealla polulla.

KIITOS K <3

Niin, ja ostoslistalle pamahti nyt niin howliitti kuin ruusukvartsi. Heti huomenna aion ne metsästää käsiini.

Rauhallista elämää... Just the way I like it.

13. heinäkuuta 2011

Ei muuten kannata

Kiukkuisena kuin ampiainen totean, ettei kannata mennä kesäflunssasta selvittyään heti kuntosaliohjelmaa päivittämään. Yritin juurikin tehdä niin ja tulos oli se, että ensin lähti kuulo, sitten alkoi oksettaa ja lopuksi meinasin pyörtyä.

Kiukuttaa ihan julmetusti!

Maanantaina uusi yritys. Onneksi ohjaaja varasi kunnolla aikaa, mulle kun on nyt tehty kaksiosainen ohjelma. Toisena päivänä aina tehdään kaikki etupuolen lihakset ja toisena päivänä sitten kaikki takapuolen lihakset. Oisin niin halunnut tänään saada tehtyä ekan ohjelman, mutta en sentään hullu ole.

KIUKUTTAA SILTI! Perhanan flunssa...

Ps. Jalkaprässiin ladattiin nyt 120kg. Juuri ja juuri sain tehtyä 3x10 toiston sarjan.

12. heinäkuuta 2011

Vihdoin minullakin on oma puinen kuutioni

Juhannuksen jälkeen KAIKKIALLA oli ale. Myös MSCHICillä. Ja sieltä bongasin itselleni tämän puisen kuution, jota olen jo pitkään kuolannut. Ja täytyy sanoa, että olen tyytyväinen ostokseeni. 20€:lla 59€:n tuote.

Puuteri on koostumukseltaan erittäin keveää, ja se jättää kuultavan pinnan. Juuri niin kuin olenkin toivonut. Lisäksi siinä on hieman shimmeriä mukana, joten iho ei näytä puuteroidulta vaan hehkuvalta. Ja kuitenkaan ei KIILTÄVÄLTÄ kuten joidenkin shimmeriä sisältävien puutereiden kohdalla. Ja no, pakkaus on omaa luokkaansa. Sileä puukuutio, jota ei ONNEKSI ole lakattu tai muutenkaan pintakäsitelty vaan siinä tuntuu pieni karheus. Aivan upea, ei voi muuta sanoa. Ehkei ihan ideaalein tuote matkalle, mutta kyllä tämä KIDE POWDER minusta onkin enemmän for special occasions only.



Lähikuvaa ihanuudesta.

Lisäksi sain tehtyä tänään erään lahjaksi tulevan korusetin kaverilleni. Ei kovinkaan iso homma, kun korunosat olivat valmiita. Vaan nuo fasettihiotut ametisti pisarat ovat niiiiiiiiiiiiin suloisia...




Tämmöistä tänään.

11. heinäkuuta 2011

Kesäflunssa, enemy number one

No niin. Viimeinen viikko kolmen viikon kesälomasta alkoi tänään ja olen jo kyllä voiton puolella flunssasta. Mutta, kesälomareissu peruuntui, ja hellepäivät meni sisällä yskiessä ja höyryhengitellessä. Kolmekymppisetkin vietin aivastellen ja yskien. EN MUUTEN TYKKÄÄ.

Pari isoa koruprojektia nyt lähtökuopissa, tuli "tilauksia" kavereilta. Odottelen juurikin materiaaleja Beadaholiquelta. Lisäksi tilasin eräästä nettikaupasta 2m 0,6mm puolikovaa hopealankaa 11€:lla. Saa sitten alkaa väsäillä korunosia itse. Vielä kun saisi viimeistelyyn sopivan baretti- tai puoliympyräneulaviilan. On niin monta ideaa korvakorukoukkuihin, ettei tosikaan! Ja nyt jopa olen saanut suunnitelmani paperille asti, joten muistankin ne. Mitään muutakaan tekemistä ei ole ollut, kun on nakottanut sisällä ja köhinyt keuhkojaan puhtaaksi...

Vaan sain kuitenkin kolmekymppislahjaksi 4 kilon kahvakuulan! Voin riehua siis muuallakin kuin salilla kuulan kanssa, ja kun tuo on niin pieni ja sirokin, niin jaksaa enemmän.

Ei tässä tällä kertaa kai muuta. Lisää asiaa tulee, kunhan pari tilausta mm. Fyrinnaelta ja Fashionologylta saapuu... Ei jaksais odottaa!

4. heinäkuuta 2011

Tahtoisiko joku lukijoista luomivärin 1 eurolla?

MSCHICin paketti tuli tänään, tilasin heiltä varjostusvärin ja lahjana sain luomivärin, joka ei hyvällä tahdollakaan käy omiin väreihini. Nyt kysyisinkin, tahtoisiko joku lukijoistani (jotka ovat siis Googlen kautta lukijoita) tämän luomivärin itselleen eurolla?

Ensimmäinen kommentoija saa omakseen. Toimitus postitse, pakkaan niin hyvin kuin vain mahdollista. :)

KANNATTAA KLIKATA KUVA SUUREMMAKSI NIIN NÄKEE OIKEAN SÄVYN.
Lisäksi sävy on aavistuksen kuparisempi kuin kuvissa... Hieman pumpulipuikolla testasin koostumusta, ja vaikuttaisi  hyvin levittyvältä ja satiinisen koostumuksen omaavalta luomiväriltä. 


3. heinäkuuta 2011

Kolmekymmentä

Jep. Kolmekymppiseksi siirryin tänään. Ja olo on... Kuumeinen, köhäinen, puolikuntoinen ja kurkkukipuinen.

Eilen oli jo pienet oireet havaittavissa, ja koko yön näin unta kuinka kurkkuni oli kipeä.

Ihaninta tässä on se, että piti tänään kestittää ystäviä ja jääkaapissa on täytekakkua, dippiä, kuivakaapissa on sipsiä, keksejä, pähkinöitä jne. ja nyt sitten kukaan ei ole tulossa koska eivät halua saada tätä angiina/flunssaa.

Vaan, en aio masentua! Vietän tämän syntymäpäiväni lööbaillen ja lepäillen. Keskityn hetkeen, juon hyvää teetä ja maistan kakkua. Laitan tuoksulyhtyyn vähän patsulia ja keskityn vain hengenvetoon kerrallaan. Illalla katselen hyvän leffan ja ehkä soitan parille hyvälle ystävälle, jotka hieman kauempana asuvat.

Ja sitä paitsi, aamulla heräsin siihen kun lintu oli tullut laulamaan raollaan olevan parvekkeen oveni rakoon. Nature said Happy Birthday. :)

PS. Pieni tuoksukauppa lähetti jälleen ihania tuoksuja, niistä juttua lisää kunhan olen hieman paremmassa hapessa.