Pages - Menu

27. huhtikuuta 2012

Erittäin epäonnistunut tilaus Cherry Culturelta

En ole aikaisemmin tilaillut Cherry Culturelta mitään, koska toimituskulut ovat hirvittäneet. Nyt kuitenkin ajattelin, että kesäksi on pakko saada hieman kyniä, joten menin ja tilasin nämä...

Ylhäältä alas: Bikini Time, Cherry Blossom, Spring ja Sand Castles

Olin ensin aika innoissani näistä, sillä swatchauksen perusteella olivat oikein pigmenttisiä ja pehmeästi levittyviä.


Koetin sitten näitä silmäluomille ja voi ELÄMÄ. Täyttä kuraa. Rajauksena käytettynä eivät pysy lainkaan paikoillaan, vaikka pohjustuksena oli UDEPP. Kaikista sävyistä oli jäljellä vain aavistus jo puolen tunnin jälkeen. Eikä esimerkiksi tuo sininen Bikini Time siirtynyt luomelle yhtä intensiivisenä kuin mitä se siirtyi käden iholle swatchatessa. Koetin näitä myös luomivärinä käyttää, pohjustuksena sama Urban Decayn Eye Primer Potion. Ja ei... Eivät pysyneet missään. Tunnin kuluttua jo oli sävy luomivaossa. Täyttä roskaa nämä. Lisäksi en ymmärrä miten näitä voi kutsua kyniksi, koska käsittääkseni näitä ei voi edes teroittaa, koska kynän ulkokuori on muovia.

TÄYTTÄ ROSKAA. Älkää vaan erehtykö ostamaan. Onneksi olivat vain reilun dollarin kappale, niin en paljoa hävinnyt. En jaksa alkaa palauttamaan, koska Cherry Culturen palautussysteemi on jokseenkin outo. Pitäisi UPS:llä lähettää takas, ja se maksaisi varmaan aika paljon. Ehkä näistä on pohjustukseen. Tai sitten ei...

Tilasin myös L.A. Colorsin mineraaliposkipunan, sävyssä Naturale... Tällaisena se minulle sitten saapui...



Että joo, suoraan roskiin tuokin sitten. En nyt tiedä, pitäisikö vaatia Cherry Culturelta rahat takaisin tuosta poskipunasta. Mutta en jaksa alkaa takaisin lähettämään ainakaan.

Tasan ei mee onnenjyvät tässä maailmassa. Ehkä tää oli nyt universumilta merkki siitä, että ei nyt mitään kosmetiikkatilauksia hetkeen minnekään. Ei ainakaan Cherry Culturelle, vaikkakin Milanin meikit hieman houkuttelee.

Viime päivät ovat olleet aika raskaita eräiltä osin, olen joutunut miettimään elämääni hieman uudelleen. Vaan kaikkea tätä negatiivisuutta tasapainoittaa se, että 2.5. on minulla työhaastattelu! Pitäisi paikallisen Suomalaisen Kirjakaupan myymälävastaava vakuuttaa siitä, että olen sopiva työntekijä heille. Jos siinä onnistun, niin työt alkaisivat varmaan jo toukokuun puolivälissä. Olen todella iloinen! Tässä on jo laakereillaan levätty tarpeeksi pitkään. Ja voin sitten vihdoin alkaa säästämään matkustelua ja omaa koiraa varten (olettaen, että pystyn olemaan tuhlailematta kosmetiikkaan, TOSIN... Annoin luvan itselleni hankkia Tarten True Blood- luomiväripaletin jos haluan... Krhm. Näyttääpä olevan kuitenkin aika hankalasti saatavilla olevan tuo joten...)

Vappukin on tulossa. Ei ole sen suurempia suunnitelmia, paitsi että ystäväni kutsui minut brunssille. Joten varmaankin sitten brunssille juomaan kuoharia ja syömään hyvää ruokaa (ystäväni on uskomattoman hyvä kokki!), sekä nauttimaan ystävien seurasta. Ja se perinteinen irtopallojäätelö täytyy käydä nauttimassa, sehän on täysin selvää. Vaan ylioppilaslakin jätän kyllä laatikkoon, en ole koskaan jaksanut se päässä hiimailla kaupungilla.

Mutta näin tänään! Jos en ennen vappua enää kirjoittele, niin toivotan lukijoilleni oikein aurinkoista, siman ja tippaleipien täyteistä vappua!

EDIT pari minuuttia myöhemmin.

Cherry Culture ei muuten edes hyväksy palautuksia USA:n ulkopuolelta. Joten homma oli siinä. Aion kuitenkin lähettää kuvan heidän asiakaspalveluunsa tuosta poskipunasta ja kehottaa pakkaamaan huolellisemmin tuotteet (pari kerrosta kuplamuovia ei ihan riitä...).

22. huhtikuuta 2012

Luomivärejä, luomivärejä!!

Minun PITI olla ostolakossa kosmetiikan suhteen tässä. Varsinkin luomivärien suhteen piti olla tiukalla linjalla nyt, mutta noo... Vähän pääsi vahinko tapahtumaan. Krhm.

Ensinnäkin, Face Helsingin tytöt olivat lukeneet harmitteluni siitä, etten ollut itselleni ottanut testiin MIYO:n luomivärejä. Lähettivät minulle kaksi sitten, testiin näin jälkikäteen. Valitsin sävyt Breeze ja Temper.*

Vasemmalla matta, violettiin taittava ja ehkä hieman ruskeaankin menevä Temper
ja oikealla upea, shimmerinen, Breeze. 

Pohjalla Coastal Scentsin Shadow Worx Matte
MIYO:n luomivärit ovat koostumukseltaan ehkä hiukan jauhoisia, mutta levittyvät hyvin ja pigmenttiäkin riittää. Breeze on TÄYDELLINEN sävy kulmaluulle, sekä muuhun korostukseen. Sai nyt Max Factorin Pale Pebble kovan kilpailijan. Vielä en ole kerennyt kokeilemaan kuin Breezeä meikissä, luulen että Temper vaatii hieman totuttelua minulta, on nimittäin aika äpäkkä sävy. Uskon sen korostavan sinivihreitä silmiäni aika upeasti. Laitan kuvaa, kunhan saan tehtyä silmämeikin Temperillä.

Oikeastaan ainoa repsahdukseni oli Coastal Scentsiltä tilaamani neljä Hot Potia. Oli vaan PAKKO.

Vasemmalta oikealle: Raw Silk, White Silver, Gypsy Green ja Gypsy Stone
Laadultaan CS:n luomivärit ovat UPEITA. Levittyvät silkkisen pehmeästi luomelle, pigmenttiä löytyy kiitettävästi ja no... Olen aivan in love with these four.

Pohjustuksena sama kuin yllä eli CS:n SWM.
Raw Silk on upea punertava, mutta erittäin ihon sävyinen, satiinisen jäljen jättävä korostussävy. White Silver on erittäin pigmenttinen ja shimmerinen kylmä valkoinen. Gypsy Green on kultaan menevä vihertävä taupe-sävy, ja samoin myö Gypsy Stone on taupe-sävy, joka menee ruskeaan ja harmaaseen, aavistuksen myös violettiin. Loistavia sävyjä arkimeikkiin, johon shimmeri tuo pientä blingbling-extraa. 

Mitähän muuta? No, käväisin pyörähtämässä äkkiä Helsingissä, kun ystäväni haki itselleen toisen koiran sieltä. Kuusi tuntia suuntaansa autossa, "navigaattorina" oli aika kuluttavaa. Vaan kiva reissu oli. Onneksi meillä ei ollut aikaa käydä Hulluilla Päivillä, muuten olisin varmasti jo ihan konkurssissa. Repsahdin muuten tilaamaan myös Cherry Culturelta hiukan kyniä... Eli niistä ehkä sitten seuraavaksi! Luvassa myös miehistä näkökulmaa ihonhoitoon...

Loistavaa tulevaa viikkoa kaikille lukijoilleni!

* tuotteet saatu blogin kautta.

16. huhtikuuta 2012

13. päivä, perjantai

Nyt on PAKKO avautua.

Viime perjantaihan oli 13. päivä. En nyt sinänsä usko, että tuossa päivässä on jotain sellaista joka saa kaiken epäonnen tiivistymään tähän nimenomaiseen päivään. Mutta...

Mun meikkilaukussa kyllä nyt tapahtui samana päivänä kolme, KOLME, tragediaa. Aloitan kauheimmasta.


Mun MSCHICin KIDE YSI tippui lattialle ja hajosi. BYÄÄÄÄÄH! Otin kyllä palat talteen, sillä tätä 69€ arvoista korostuspuuteria mulla ei varmaan ole enää ikinä varaa ostaa uudelleen. Melkein itkun tirautin kyllä tämän takia. Ja se oli niin outoakin, olin laittamassa viimeisiä korostuksia meikkiin ja sitten yhtäkkiä tämä vain päätti tippua pöydältä. En tiedä miten se niin kuin noin fyysisesti tapahtui. Yhtäkkiä vaan YSI oli lattialla ja minä suunnilleen paniikissa. No, onneksi sain suurimman osan kuitenkin talteen. Kuten isäni sanoisi, lattian kautta siitä saa kaksinverroin parempaa!

Uhri numero kaksi oli Inglotin luomiväripaletin yksi nappi...


Tämä on ihan mysteeri minulle. Viimeksi kun olen tuota kyseistä nappia käyttänyt, se oli ehjä. Nyt, kun avasin paletin, näky oli tämä. Mitä on tapahtunut?! En ymmärrä, en vain ymmärrä... YHYYY!

Kolmas uhri oli Wettiksen Mega Glow- korostuspuuteri/poskipuna.


Tämänkin kohdalla oli mielestäni yliluonnolliset voimat asialla. Okei, tämä putosi minulta lattialle myös, mutta sen jälkeen se oli vielä ihan kunnossa. Sitten kun otin kannen pois, niin puuteri suunnilleen hyppäsi pois pannustaan, tippui lattialle ja hajosi melkein tomuksi silmieni edessä. YHYY, ITKUVINKU!

En tajua, mikä on homman nimi. Kyllä ottaa kupoliin, en voi muuta sanoa. No, Inglotin palettiin saan uusia nappeja kunhan Coastal Scentsin tilaus tulee (olettaen, että CS:n hotpotit menee tuohon palettiin) ja poskipunia minulla riittää. Vaan silti, on kyllä outoa.

Pitänee pehmustaa koko kämppä kuplamuovilla, niin tällaisilta tragedioilta vältytään.

12. huhtikuuta 2012

Minä ja poskipuna, lyhyt historia

Tätä merkintää toivottiin vuosiarvonnan yhteydessä annettujen palautteiden joukossa, joten tässä tulee...

Poskipuna oli pitkään minulle ehdoton nounou. Halusin vain mahdollisimman tasaisen sävyn iholleni ja hieman varjostusta. That's it. Viime joulun aikoihin sitten alkoi hiukan enemmän kiinnostaa poskipunat ja nyt minulle onkin niitä sitten siunaantunut jo yhdeksää eri sävyä.

Wet'n Wildin Mega Glo, sävyssä Catwalk Pink ja ELF:n Natural Radiance Blusher, sävyssä Coy. 

MIYO:n poskipuna sävyssä Sorbet ja MSCHICin Baked Blush sävyssä Blushing.


Ja mineraalit... Oikealla Detrivore Cosmeticsin poskipuna sävyssä Concubine, vasemmalla Fyrinnaen poskipuna, sävyssä Temptation.


Tämän tilasin Pretty.fi:stä, kun halpa oli. Eli Angel Cosmeticsin 3 Colours Blusher, sävy on  N010.
Kuten jo totesinkin, olen poskipunan käyttäjänä vielä kovin noviisi. Suosin aika luonnollisia sävyjä, kuten tuota Detrivore Cosmeticsin Concubinea ja MSCHICin Blushingia. Angel Cosmeticsin trion vaalein sävy on myös ollut ahkerassa käytössä, se on hyvä sävy arkeen minulle, koska pelleposkien vaaraa ei ole. Rohkeampia sävyjä käytän yleensä jos lähden humpalle. MIYOn Sorbet sopii siihen, mutta yliannoksen vaara on tuolla suuri. Samoin Fyrinnaen Temptationin kanssa. Olenkin ottanut tavaksi suorittaa seuraavanlaisen rituaalin kun laitan jotain voimakas pigmenttisempää poskipunaa:

- Käytän minikabukia, johon otan poskipunaa kevyesti sipaisten sen pintaa KERRAN.
- Sen jälkeen koputtelen ylimääräiset pois.
- Ja sen jälkeen vielä pyyhkäisen kabukia kerran kämmenselkääni.
- Sitten vien siveltimen iholle.

Voi olla, että operaation joutuu toistamaan useampaan otteeseen, koska sävyä tulee hyvin vähän näin. Mielummin kuitenkin niin, kuin että joutuisi pyyhkimään pelleposket pois ja aloittamaan kaiken alusta, pohjasta lähtien. Itse kun en ainakaan usko siihen, että poskipunaa voi puuterilla jotenkin miedontaa. Haluan hyvin hillityn jäljen poskipunasta, sellaisen aavistuksen vain. 

En ole käyttänyt poskipunaa tosiaankaan pitkään, aikaisemmin tosiaan halusin vain varjostaa kasvoni ja muuten sitten kasvoilla sai olla meikkipohja, ja highlighter siellä missä sen kuului olla. Nyt kuitenkin olen jotenkin alkanut kallistumaan ns. luonnollisempaan lookkiin, ja tervet hehku on tervetullutta. 

En koskaan halua näyttää, että minulla on poskipunaa. Ainakaan tässä määrin...

Kuva täältä

Omistamistani poskipunista laadultaan paras on MSCHICin poskipuna ja mineraalit. Eivät lainkaan jauhoisia, ja levittyvät upeasti. ELF tulee hyvänä kakkosena Wettiksen kanssa. MIYO ja Angel Cosmetics pitävät jumbosijaa jauhoisuutensa takia. En kuitenkaan ole kokenut sitä kovinkaan häiritseväksi. Haluaisin koittaa myös cream-koostumusta poskipunista, mutta tällä hetkellä olen ostolakossa (jonka muuten rikoin tänään, mut oli PAKKO SAADA Coastal Scentsiltä pari upeaa luomiväriä) kosmetiikan suhteen. Jahka työt alkavat niin sitten pitänee satsata creamiin. Onko ehdotuksia mistä lähteä katselemaa? Miltä merkiltä?

Eipä tässä tänään muuta. Vettä sataa, lumet saa kyytiä. Aurinkoa vain kaipaan...

9. huhtikuuta 2012

Denova Pro

Tuossa vähän aikaa sitten koputti posteljooni oveeni ja ojensi paketin, joka oli Face Helsingiltä minulle saapunut. Olin tiedustellut heiltä, olisiko heillä jotain kasvovoidetta hyvinkin janoiselle iholleni ja olisiko voidetta mahdollisuus saada testiin. Ja näköjään oli, kiitos siitä!

Sain testattavaksi Denova Pro- sarjan normaalille ja kuivalle iholle tarkoitetun yövoiteen.


Denova Pro on ammattilaissarja, jonka hoitotehot perustuvat luonnollisiin ainesosiin (mm. vuohenmaito, manteliproteiini, merilevä...). Lisää Denovasta voi lukea Face Helsingin sivuilta.

En koskaan ole kovinkaan paljoa hössöttänyt tuotteiden ulkonäön suhteen, sillä minulle itse tuote on paljon tärkeämpi kuin purkki missä se tulee (lukuunottamatta hajuvesiä, niissä pullokin ratkaisee hiukan). Tykkään kuitenkin tämän Denova Pro- pakkauksen ilmeestä. Simppeliä, raikasta, mutta jotenkin ei kuitenkaan apteekkimaista.

Itse voide on hyvinkin kosteuttavaa, ja ns. rikasta koostumukseltaan. Aamulla olen joutunut yleensä heti rasvaamaan kasvoni uudelleen talven aikana, koska ihoa on kiristellyt yön jälkeen aika paljon. Tämän kanssa ei kuivumista pahemmin tapahtunut. Pientä kiristelyä oli huomattavissa poskipäissä, mutta muuten iho tuntui pehmeältä ja kosteutetulta. Pieni miinus tuli kuitenkin siitä, että tämä jäi lillumaan pariksi tunniksi ihon pinnalle ennen kuin imeytyi kunnolla. Tosin sitä tapahtuu minulla jokaisen yövoiteen kohdalla. Mutta, tykkään!

Sain lisäksi myös näytteitä muista Denova Pro:n voiteista ja niistä mattapinnan antava, kosteuttava päivävoide on noussut ihan suosikiksi! Se kosteuttaa tarpeeksi, mutta antaa iholle mattapinnan ainakin pariksi tunniksi. Sitten puskee minulla nenästä ja nenänpieliltä kiilto läpi. Tykkään silti. Voiteessa on lisäksi UV- suoja, tosin suojakerrointa en tiedä. Muut näytteinä saadut voiteet ovat olleet "ihan jees"- kategoriaa. Eli hyviä perusvoiteita päivä- ja yökäyttöön. Lisäksi nämä tuoksuvat hyvin miedosti, jos ollenkaan. Siitäkin plussaa.

INCI oli Denova Pron kosteuttavalle yövoiteelle muuten hyvä, mutta kolme surullista naamaa tuli 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diolille ja yksi totinen naama tuli Butylphenyl Methylpropionalista. Nämä aineet ovat kuitenkin INCI:n loppupuolella, joten tuskin niitä aivan mielettömiä määriä voiteessa on. Ja muuten olikin kahta tai kolmea hymynaamaa listassa (inci-listasta jäänyt sitten aqua, eli vesi pois tuosta ihan alusta...). Toivottavasti saatte tuosta kuvasta jotain selkoa...



Denova Prota myy Face Helsinki ainakin, ja luultavasti jälleenmyyjiäkin on. Onko kenelläkään muulla kokemuksia Denova Pro:sta?

* Tuotteet saatu blogin kautta

3. huhtikuuta 2012

"Minä lähden..."

"... Pohjois-Karjalaan, daa, daa... Vaihdan farkut verkkarihousuun..."

No ei kai sentään. En omista ainoitakaan farkkuja, mutta hame taitanee vaihtua lököhousuihin viideksi päiväksi, kun lähden katsastamaan Pohjois-Karjalan takatalven. Toisinsanoen menen täysihoitoon vanhempieni luokse, saunomaan, tekemään leipää ja pizzaa leivinuunissa ja lenkkeilemään. Pohdin pitkään, pitäisikö ottaa lainkaan meikkejä mukaan. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kai se on pakko.

Huomenna juna lähtee AIKAISIN (puoli kahdeksalta aamulla, voi elämä...) ja minulla on parin tunnin pysähdys Tampereella. Ajattelin ehkä iiiiiihan vähän vain käydä katsomassa Kicksin tarjonnan ja ehkä Stockan meikkipuolen myös. Krhm. Toisaalta, ei pysty paljoa retkahtamaan ostoksiin, kun rahaa ei juurikaan ole. Mutta Kicksin Viva La Diva- hylly kyllä kuumottelee pahasti. Turvallisinta olisi mennä Telakalle lueskelemaan pariksi tunniksi, MUTKU MÄ HALUUN KICKSIIN, nii kerta (köh, täytän 31 heinäkuussa, ja kypsyysaste on tämä... Ehkä tässä tapahtuu jonkinsortin regressiota. Kohta kai imen peukkua ja jokeltelen..).

On kuitenkin kivaa lähteä reissuun, pääsen saunaankin pitkästä aikaa. Läimäisen kyllä kasvoilleni sellaiset naamiot sun muut hoidot ettei ole tosikaan. Tosin iho on ollut hyvässä kunnossa, mitä nyt satunnaisia hormonifinnejä on tullut ja jotkut ihohuokoset ovat yrittäneet laajentua. Hyvä kosteutus ja salisyylihappo ovat kuitenkin auttaneet kummasti. Tällä hetkellä putsarina on Freemanin Päärynäputsari ja tehopuhdistuksena olen käyttänyt Avonin 2% salisyylihappoa sisältävää kasvovettä. Kyllähän toi Avonin kasvovesi hieman polttelee kun laittaa iholle, mutta tarkoitus onkin laittaa vain ongelmakohtiin syväpuhdistamaan ja supistamaan ihohuokosia.  Suosittelen teille sekaihoisille lukijoilleni. Saa nimittäin mustapäät kyytiä!

Tällaisella arsenaalilla (meikit siis) ajattelin suunnata matkaan...



Alimmaisessa kuvassa näkyy tuolla ylhäällä tuollainen turkoosin värinen meikkikynä. Kyseessä on Yves Rocherin Couleurs Nature- linjan vedenkestävä kajalkynä, turkoosi sävyssä. Tykkään ihan mielettömästi tästä! Sävy on upea, shimmerinen ja tämä pysyy kuin unelma ainakin yläripsirajassa. Ihana tuote kesälle, varsinkin kun olen sitä tyyppiä joka ei jaksa kesäisin pahemmin kikkailla luomivärien kanssa. Tänäänkin laitoin tätä, tuomaan keväistä ilmettä meikkiin...


Kasvoilla pohja (Tarten sävytetty kosteusvoide+Meown mineraalipohjaa), kulmat laitettu geelillä (H&M)ojennukseen ja hiukan laitettu kulmakynää aukkokohtiin (Lumene), silmäluomilla Coastal Scentsin SWM , kevyesti puuteria siinä päällä (MSCHIC), yläluomella muuten vain tuota YR:n kajalia ja ripsissä Maybellinen One By Onia. Alaluomella sisäpuolella on vielä tässä kuvassa jäänteitä Wettiksen harmaasta kajalista.Huulille taisin laittaa vain jotain huulirasvaa. Kepeää ja keväistä!

Näin tänään. Luulen, että reissussa ei tule pahemmin bloggailtua, ellen sitten tee jotain ihan uskomattomia löytöjä joko Tampereelta tai sitten vanhempieni kotikunnan Tokmannilta (sieltä löytää välillä uskomattoman hyviä tuotteita, uskomattoman halvalla...). Tämän pikkuruisen tauon jälkeen taitaakin olla luvassa sitten esittelyä kasvojenhoitosarjasta nimeltä Denova Pro.

Hip hei ja hyvää pääsiäistä kaikille! :)