Pages - Menu

26. tammikuuta 2016

Itämaiden ihmeitä iholle

Hyvää vuotta 2016 kaikille! Tavoilleni uskollisena tulen hieman jälkijunassa. Better late than never, right?

Itselläni puhkesi syksyn 2015 aikana aikamoinen aikuisiän akne iholle. Hormonaalisia, kystisiä paukamia alkoi ilmaantua leukalinjaan. Lääkärille juttelin asiasta, ja ainoa mahdollisuus olisi ollut Roaccuttan kuuri. Siihen hommaan en ajatellut lähteä, joten oli aika vaihtaa ihonhoitotuotteita aika radikaalisti.

Eräänä iltana ennen joulua eksyin sitten ebayn ihmeelliseen maailmaan, ja kappas... Silmiin sattui montakin myyjää, joilla oli tarjolla mitä ihmeellisimpiä aineita akneen. Yhteinen tekijä myyjillä ja tuotteilla oli Etelä-Korea.

Korealaisesta kosmetiikasta on kosmetiikkabloggaajien piirissä puhuttu jo pitkään. Korealaiset BB-voiteet ovat täysin omaa luokkaansa, samoin kuin ihonhoito muutenkin. Hieman mietin, mitä tämä perus härmäläinen, herkkä, pintakuiva sekaiho mahtaa sanoa korealaisista tuotteita, mutta koska hinta ei päätä huimannut (ja veronpalautukset oli juuri tulleet), tilasin itselleni satsin vähän kaikkea.

Hinta ebayssa tälle uskomattoman hyvälle putsarille, vaivaiset 7,85€


Ensimmäinen tuote, mikä sattui silmiin oli tämä CORXSin salisyylihappoa sisältävä putsari. Ja onneksi tosiaan hokasin tämän, sillä tämä on mahtavaa ainetta! Tämä kyseinen putsari on koostumukseltaan aika jämäkkää tahnaa, joka sitten veden kanssa vaahtoaa pehmeästi. Se puhdistaa ihon erittäin tehokkaasti, samalla ollen kuitenkin hellävarainen. Itse käytän putsaria jopa silmänympärysiholla, vaikka ei varmaan saisi. Minun ihoni ei kuitenkaan ole moksiskaan, kun viimeisenä sipaisen putsaria silmien ympärille ja huuhtelen sitten pois.

Putsarin salisyylihappo on auttanut huomattavasti finnien ja muiden epäpuhtauksien kanssa, ja ihoni hengittää paremmin. Käytän tätä ihmetahnaa aamuin ja illoin. Ja vähän on paljon tämän kanssa, ensimmäinen tuubi meni nopeasti, koska annostelin putsaria ihan liikaa. Puolentoistasentin pituinen pötkylä putsaria riittää hyvin koko kasvoille.

Hinta näille ebayssa on 3,90€

Lappuja tulee eri kokoisia, minulla on enää ihan noita pieninpiä jäljellä. Joulun jälkeen kun
iho suuttui ja päätti räjähtää kunnolla. Piti sitten hoidella paranevia finnejä ihan urakalla näillä lapuilla. 

CORXS:lta löytyi myös nämä kivat pikkuiset laput tulehtuneille finneille. Jos teette kuten minä teen, niin oikein sellaisia muhevia finnejä ei vain voi jättää räpläämättä. Siitähän 99% tapauksista on seurauksena se, että näppylä tulehtuu, alkaa punoittaa ja nousee koholle. Siinä vaiheessa nämä pikku laput tulevat tarpeeseen.

Puhdistan tulehtuneen näpyn ihan haavoille tarkoitetulla desinfiointiaineella, kuivaan huolellisesti ja asetan sitten lapun sen päälle. Nämä pikku laput toimivat samaan tyyliin kuin rakkolaastarit, eli vahingoittuneen ihoalueen päälle muodostuu sellainen paksumpi, suojaava tyyny. Käytän lappuja yleensä öisin, ja aamulla kun otan lapun pois, on turvotus laskenut ja punoitus hävinnyt. Näppy paranee huomattavasti nopeammin näiden pikku lappujen avulla.

Tämä etanavoide/seerumi oli kallein ostos. Maksoi "huimat" 14,82€.
Voi verrata mitä etanavoiteet maksaa täällä Suomessa...


Viimeinen hittituote CORXS:lta on tämä "etanavoide", joka ennemminkin on seerumi minun mielestäni. Hiukan ehkä ällöttää mielikuva siitä, että tässä on etanalimaa. Ja kun koostumuskin on sellainen geelimäinen ja venyvä. Vaan tämä tekee taikoja iholle! Kosteutusteho on käsittämätön, ja tämä "lima" korjaa myös ihovaurioita tehokkaasti. Pullo on reilun kokoinen, ja koko kasvoille riittää vain kaksi pumppausta. Todellinen löytö! Käytän tätä päivittäin niin päivä- kuin yövoiteen alla. En enää osaa olla ilmankaan.

Kosteustehoja lisäävä yönaamio lähti hintaan 12,93€


Viimeinen löytö on Misshan Near Skin Water Sleeping Mask -yönaamio. Yönaamiot ovat korealaisessa ihonhoidossa suuressa suosiossa. Niiden tarkoitus käsittääkseni on tehostaa muiden ihonhoitotuotteiden vaikutusta.

Alkuun en osannut käyttää naamiota oikein, vaan länttäsin sen kasvoilleni ilman, että olisin laittanut seerumia tai yövoidetta. Aamulla herätessä en huomannut eroa entiseen lainkaan. Tutkimustyötä tehtyäni kokeilin yönaamiota niin, että laitoin sekä seerumin, että yövoiteen sen alle. JA VOIN KERTOA, ETTÄ TULOKSIA NÄKYI! Aamulla iho oli niin järjettömän kuulas, pehmeä ja hyvän tuntuinen, että en meinannut uskoa todeksi. Kun pesin naamion jämät pois kasvoilta, ja laitoin päivävoiteen, niin iho suorastaan imaisi voiteen itseensä ja jatkoi hehkumistaan. Tämä yönaamio on oikeasti ollut pintakuivan sekaihoni pelastus tänä talvena. Suosittelen, lämmöllä.

Korealaisen kosmetiikan käyttö saattaa ensi alkuun tuntua hieman vaikealta, sillä tuotteita on paljon ja vieläpä täysin uudenlaisia tuotteita. Korealaisessa ihonhoidossa on enemmän vaiheita, kuin länsimaalaisessa. Esimerkiksi juuri yönaamiot ovat länsimaalaisessa ihonhoidossa vielä aika harvinaisia. Samoin nämä "essence"- nimikkeen alla menevät tuotteet ovat myös uutta (minä käytän seerumin tapaan). Onneksi esimerkiksi Youtubesta löytyy montakin käyttäjää, joilla on tutoreaaleja ja tietoa korealaisen kosmetiikan ihmeellisyyksistä.

Eli rohkeasti vain, jos yhtään kiinnostaa.

Tässä linkkejä:

E-bay -kauppias, jolta ostan ihonhoitotuotteeni

Youtube- kanava, josta löytyy paljon tietoa korealaisesta kosmetiikasta.

Psst. Ainakin tuo minun kauppiaani lähettää jokaisessa tilauksessa mukana paljon näytteitä eri tuotteista, joten vaikkei tilaisi paljoa niin voi tutustua tuotteisiin laajemminkin.

Pus och kram!