Pages - Menu

2. maaliskuuta 2012

Esittelyssä MIYO

Noin viikko sitten minuun otti yhteyttä Face Helsinki, kyselivät haluaisinko testata uutta meikkisarjaa. Ja koskapa olen utelias luonteeltani, niin tottahan toki halusin! Kyseessä on MIYO, eli My Indentity Youthfully Original. Valitsin testattavaksi Doll Face Compact powder- puuterin sävyssä Cream, Cheeky Blush- poskipunan sävyssä Sorbet, Fresh Face Fluid Foundation- meikkivoiteen sävyssä Ivory, Glam Eyes- eyelinerin sävyssä Turquise ja Nailed It- kynsilakan sävyssä Metal.

Ensin hieman taustaa MIYO:sta. Eli, kyseessä on KÄSITTÄÄKSENI puolalainen merkki, joka on kai Pierre Renen vastine Maybellinen MNY:lle. Kaikki tuotteet maksavat alle 5,00 € ja Nailed It! –kynsilakat, Perfume Drops –tuoksulakat, Candy Gloss –huulikiillot ja OMG –luomivärit tulevat myyntiin Seppälöihin tämän kevään aikana. Netistä ei vielä kauheasti löydy arvosteluita MIYO:sta, mutta ne mitä löytyy ovat aika kiittäviä. Käsitykseni mukaan OMG- luomivärit ovat ainakin keränneet kiitosta pigmenttisyydestään (itsehän en sitten ottanut luomiväriä kokeiluun, haperoa ovat aivoni, kyllä...), kehuja on myös kerännyt Kiss Me- huulikiillot (itse tulen kyllä ostamaan tämän Hollywood- sävyn kiillon). Tämän kevään MIYO- look on nimeltään Doll Face, joka yhdistää posliinimaisen ihon, nukkemaiset silmät ja purkkamaiset huulet.

Eli tiivistetysti, MIYO on halpa värikosmetiikkasarja, joka on suunnattu ehkä hieman nuoremmille kuin tällaiselle kolmekymppiselle "aikuiselle naiselle". Tuotteet ovat hypoallergeenisia.

Nyt itse tuotteisiin. Ensin voisin kertoa poskipunasta ja puuterista...Pakkaus yllätti positiivisesti. Varsinkin puuterirasia on mielestäni todella laadukkaan oloinen, lisäplussaa tuo iso peili kannessa. Tuoteilme on mielestäni hieman teinimäinen, mutta sen ymmärtää koska kyseessä on käsittääkseni juuri teini-ikäisille suunnattu tuotesarja. Poskipunan pakkauksessa ihmetytti pannun ja pakkauksen eriparisuus, pannu oli pienempi kuin sen paikka itse pakkauksessa.

Itse tuotteet menevät kategoriaan "perushyvä". Puuteri on keveää, ja se antaa mattapinnan iholle. Minun sekaihoni tosin alkoi kiiltämään jo n. tunnin päästä tämän alta. Poskipuna on hieman jauhoinen, mutta sulautuu ihoon loistavasti. Sävy Sorbet on ihanan raikas kylmä pinkki. Övereiden vaara tällä poskipunalla on kyllä olemassa, sen verran pigmenttistä laatua on, hieman on shimmeriä mukana poskipunassa, mutta ei kuitenkaan mitenkään "hohtaa kaivolta kotiin"- tyyppisesti. 

Cheeky Blush- poskipuna in action
(ja minulla jälleen perusnyrpeä ilme, vaikka oli ihan hyvä päivä!)


Fresh Face- meikkivoide oli ihan vääränlainen minun iholleni.En käsitä, miten tätä kutsutaan "Fluid foundation"- nimellä? Kyllä ihan sana "cream" sopisi paremmin, sillä voidemaista tämä on ja minun iholleni ihan liian täyteläistä. Lisäksi päivän aikana hapettui jonkin verran ja jostain syystä ihoni myös punoitti tämän alla hieman. Sävy Ivory oli lisäksi liian keltainen ja tumma minulle. Suoraan sanottuna en tykännyt, luulen että tämä kävisi ehkä hieman normaalimman ihon omaavalle meikkaajalle. Meikkivoide antaa puolipeittävän peiton, ja se on iholla heti levittämisen jälkeen puolimatta. Itselläni meni parikymmentä minuuttia, ja nenä sekä nenänpielet kiilsivät puuteroinninkin alta. Olen käyttänyt nyt aika keveitä pohjia, joten luulen että ihoni oli hieman shokissa kun länttäsin tämän aika tuhdin pohjan sille. Ehkä protestiksi sitten tuli sitä kiiltoa...

Eyelineristä tykkäsin. Sävy Turquise ei ole turkoosi, vaan enemmänkin sähkönsininen. Ja glitteriähän tässä on mukana myös...


Eyeliner pysyi paikoillaan moitteetta, ja kimalteli oikein kauniisti. Pari kerrosta sai kyllä laittaa, että saavutin haluamani kimaltelevuuden. Tätä löytyy myös kultaisena, hopeisena ja mustana (käsittääkseni mustassa ei ole glitteriä, mutta en ole tästä ihan varma). Aplikaattori on sivellin, jolla saa aikaan ohuttakin jälkeä. Lähti ihan nätisti pois vedenkestävän meikin puhdistajalla. 

Viimeisenä sitten Nailed It- kynsilakka, josta tykkäsin myös. 


Kynteni ovat LYHYET ja huonossa kunnossa... :o|


Sävy Metal ei ole yhtään metallinen vaan pehmeä harmaa, joka kiiltää hienosti. Levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella. Kävi lisäksi tosi hyvin mustan crackle-lakan alle. Tykkäsin. Haju ei ollut peruskynsilakkamainen vaan jotenkin hieman miedompi. 

Yhteenvetona voisin sanoa, että MIYO:n tuotteista minulle sopivat enemmänkin nämä itse värikosmetiikkatuotteet kuin meikkipohjatuotteet. Puuterista en valita, mutta tuo meikkivoide oli kyllä ihan liian tuhtia tavaraa ja painui ikävästi huokosiini. Netistä olen swatcheja katsellut OMG- luomiväreistä ja vaikuttavat todella pigmenttisiltä. Eli luultavasti tulen testaamaan niitäkin, sävyjä löytyy huimat 40, puhtaan valkoisesta aina kirkkaisiin turkooseihin ja punaisiin, lisäksi löytyy neljä trio-palettia. MIYO on vähän niin kuin MNY, halpa ja suhteellisen laadukaskin. Luulen, että tuotteiden seasta löytyy oikeita helmiäkin kun viitsii hieman tutkia. Positiivinen fiilis jäi tästä. 

EDIT. 12.43
Koskapa nyt on ollut kauheasti keskustelua siitä, että blogeissa mainostetaan jotain tuotteita, niin haluan tehdä tiettäväksi sen, että tämä oli ihan rehellinen arvostelu. Sain tuotteet testattavakseni ja kirjoitin niistä nyt REHELLISESTI. Eli suurinosa testiin saaduista tuotteista oli perushyviä, ainoastaan meikkivoide oli pettymys. En mainosta, tai markkinoi. Arvostelen. Piste.

2 kommenttia:

Pumpuli kirjoitti...

Oikein kiva ja kiinnostava arvostelu!

Minäkin sain kokeiltavaksi MIYO:n tuotteita. Valitsin kuitenkin ihan eri tuotteita kuin sinä, joten sikäli kivaa että tulee joka tapauksessa erilaiset arviot. :)

Milla kirjoitti...

Hieno homma, ettei olla samoja tuotteita valittu. Minä haperopää en muistanut ottaa luomiväriä testiin. Ehkäpä sulla sitten on... :) Ja hyvä, että on ollut hyödyllinen arvostelu, eikä mitään diipadaapaa. :)