Pages - Menu

26. joulukuuta 2012

Suuri joululahjapostaus 2012

Hupsistupsis pimpelipompeli, eli unohdin toivotella teille lukijoille hyvät joulut. Mutta, kuitenkin.. Hyvää joulunaikaa, ja rakkautta, iloa ja onnea vuodelle 2013!

Kuten otsikko jo sanookin, kyseessä on suuri joululahjapostaus, vuosimallia 2012. Tänä vuonna ei pukki tuonut kosmetiikkaa (tai siis tuo kyllä, mutta ovat vasta matkalla luokseni mokomat). Muita juttuja pukki sitten toikin...


Töistä sain lahjaksi Reidas Palmgrenin Sudenmarja- kirjan, sekä huippusuositun Safkaa kirjan, jossa on se paljon puhuttu avokadopastan ohje. Löytyy kyllä paljon muitakin, oikein maukkaita ohjeita. Me likey!


Hyvältä ystävättareltäni, Heidiltä, sain lahjaksi UPEITA koruja. Kaulakoruksi tuli tällainen ihanuus.
Käsittääkseni tuossa on obsidiaani ja sitten noita kiemuroita. LOVE IT!

Sitten sain myös kaulakorun kanssa yhteensopivan sormuksen, jossa on myös käsittääkseni obsidiaani. Sekä hopealangasta väännetyn ihanan pikkusormuksen joko pikkusormeen tai sitten ekan ja tokan rystysen väliin pujotettavaksi. Sain Heidiltä myös korvikset, joista en harmi vaan saanut kunnollista kuvaa. Pöh.
Mutta samanlaista koukeroista meininkiä niissäkin. 

Sitten sain ystävältäni Hannalta maailman suloisimman ja käytännöllisimmän lahjan! Cookies in a jar! Tässä purkissa on aineet Cow Girl cookiesseihin. Tarvitsee vain sekoittaa kuivat aineet ja lisätä vain kananmuna ja 1½ dl sulaa voita. Ja paistaa 10min 175 asteisessa uunissa. Ja ovat kuulemma hyviä... Ja come on, fariinisokeria, amerikanpastilleja, suklaahippuja, cashewpähkinöitä ja kaurahiutaleita. EI VOI OLLA PAHAA. Teen varmaan näitä töihin, kun menen taas perjantaina sinne. Ja sitten täytän purkin uusilla aineilla ja laitan kaappiin odottamaan seuraavaa kertaa, kun tekee mieli pikkuleipiä. LOVE, LOVE, LOVE THIS!



Joulu meni muuten rauhallisesti. Olin töissä aamulla kolmisen tuntia. Sitten tulin kotiin, söin perinteisen jouluruokani, eli savulohisalaattia sekä laatikoita. Ja sitten nukuin MAAILMAN PARHAIMMAT päiväunet. Joulupäivänä kävimme kuuntelemassa yhden keikan Hannan kanssa. Ja tänään olen vain ollut. Tosin pelkkä oleminen on osoittautunut aika hankalaksi yllättäen. Kaipaan tekemistä, koska muuten jää liikaa aikaa ajatella. Ja sitten alkaa ajattelemaan ihan hölmöjä juttuja.

Taidan omistaa loppu illan sille, että opettelen vain olemaan TÄSSÄ JA NYT.

Olkaa tekin rakkaat kultimussukka lukijani TÄSSÄ JA NYT.

EDIT KLO 22.31
AI NIIN! Muistipa Face Helsinkikin minua, sain postissa heiltä Ziajan kaakaokäsirasvan, joka oikeasti tuli tarpeeseen. Töissä kädet kärsineet mahdottomasti, samoin myös pakkasten takia. Ja tuo Ziajan rasva onkin toiminut hyvin koppurakämmenten pelastajana, siellä se työpaikan pukukaapissa minua odottelee. Kiitos vain kovasti Face Helsingin porukka!

2 kommenttia:

Anna / Kuvan mukainen kirjoitti...

Onpa ihania lahjoja tullut! Munkin piti tehdä noita piparipurkkeja, mutta en sitten kerinnyt. Ehkä ystävänpäiväksi sitten :)!

Milla kirjoitti...

Mä en tienny vielä ennen joulua tollasista purkeista! Olin ihan monttu auki, kun sain sen purkin, ja kaverin piti selittää että mikä se on. Ja nyt olen sitten ihan, että MAAILMAN PARAS IDEA! :D