Pages - Menu

19. joulukuuta 2016

Se Juttu

Hei ihanat!

Tiedän, että olen ollut tosi epäaktiivinen. Olen miettinyt paljon tämän blogin mielekkyyttä itselleni. Nykyisin kosmetiikka ei enää ole "se juttu" mulle, vaan enemmänkin yleinen hyvinvointi on "se juttu".

Olen miettinyt, mihin suuntaan blogiani alkaisin viedä. En meikkejä ja ihonhoitoa hylkää kokonaan, mutta ehkä blogissa tulee tulevaisuudessa kirjoitettua myös muusta.

Syksy on ollut haastava. Läheisen mieli on "tärähtänyt" ja itse mielenterveyskuntoutujana olen ollut hänelle tukena. Ja olen tehnyt sitä liikaa, joten oma jaksamiseni meni liian tiukille ja viikko sitten tuli romahdus. Se kuitenkin kesti päivän ja olen jo toipunut lähes kokonaan. Paniikkikohtauksista toipuminen voi oikeasti välillä viedä viikonkin.

Työttömyyskin nakertaa. Kun ei pääse edes haastatteluihin saakka, vaikka hakee paikkoja, jotka oikeasti olisi itselle ihan mahdollisia, niin kyllä. Se syö itsetuntoa ja itsensä arvostusta pirusti.

Mutta, periksi ei anneta! Sanoi tummu hangessa...

Nyt, haluan sydämeni pohjasta toivottaa teille oikein iloista ja lämpöistä joulua ja sädehtivää uutta vuotta. Jatketaan ensi vuonna ja tehdään kaikki vuodesta 2017 se vuosi, jolloin kaikki loksahtaa kohdalleen! 

PUS OCH KRAM!

Ei kommentteja: