Pages - Menu

30. joulukuuta 2017

Parhautta kosmetiikassa vuonna 2017

Heissan! Olen elossa, ei huolta. Olen tässä sivutoimisesti nyt opiskellut ihan uutta alaa elokuusta lähtien, joten on vähän kärsinyt kaikki muu. Uusi ala, ja valmistun ensi keväänä eli, kiirettä on pitänyt.

Anyhow, ajattelin kertoa mitkä jutut kosmetiikan puolella ovat olleet PARHAUTTA vuonna 2017. Mukana tuotteita, ainesosia ja tekniikoita.

1. Glykolihappo. 
Näin ikääntyessä ihoni on muuttunut rasvaisesta pintakuivaksi, ja herkäksi sekaihoksi. Sillä on taipumusta "mennä tukkoon" (eli toisinsanoen, kerätä itseensä likaa ja kuolleita ihosoluja, jolloin iho ei "hengitä" normaalisti ja sitten alkaakin finniä tulla ennätystahtiin). Tuohon ongelmaan on auttanut glykolihappoa sisältävät tuotteet. Kaksi parhainta ovat olleet The Ordinaryn Glycolic Acid Toning Solution- kasvovesi, jota käytän iltaisin puhdistuksen jälkeen. Lisäksi olen käyttänyt Mario Badescun Glycolic Gel- geeli, joka toimii ihon hellävaraisena kuorintana pari kertaa viikkoon. Geeliä käytän myös iltaisin, puhdistuksen jälkeen annan sen vaikuttaa n. 30 minuuttia ennen kuin laitan kosteusvoiteen sen päälle. Aamulla iho on kirkkaampi ja mahdolliset epäpuhtaudet ovat pienentyneet (tai ovat tulleet kunnolla pintaan, jolloin ne on helppoa puristaa pois, hyi hyi minua... Mut ainakin teen sen puhtain sormin!).

2. Smashboxin Drawn in. Decked Out. Shadow+Contour+Blush -paletti
Täydellinen paletti minulle. TÄYDELLINEN. Pystyn käyttämään jokaista sävyä, koska vastoin trendejä, tässä ei juuri ole lämpimiä sävyjä. Kyseessä siis tämä paletti.

3. Lancome Teint Idole Ultra + The Ordinary Serum Foundation -meikkivoideyhdistelmä
Yksin näistä ei kumpikaan toimi iholleni, Lancome on liian kuivattava, The Ordinaryn meikkivoide taas ei peitä tarpeeksi. Mutta yhdessä... Aaa että mä sanon. Täydellisyyttä. Sekoitan suhteessa puolet ja puolet.

4. Illamasquan Gel Sculpt -varjostusstick
Kyseinen tuote on pitkään ollut kokoelmassa, mutta en oikein osannut käyttää sitä. Geelimäinen koostumus johti harhaan ja aiheutti ylilyöntejä. Erään kerran sitten kokeilin hieman hienovaraisemmin käyttää ja siitä alkoi tulinen rakkaussuhde. Väri näyttää järisyttävän tummalta iholla, mutta koska kyseessä on geeli, niin häivyttäessä se jättää iholle suhteellisen luonnollisen "varjon". En enää oikein osaa käyttää muita varjostustuotteita, sillä minusta ne tunkkaiset, täysin läpikuultamattomat sävyt saavat aikaan luonnottoman varjostuksen. Ja nimenomaan kyseessä on siis tämä Gel Sculpt sävyssä Silhouette.

5. Fiberwig Volume Lash Mascara Captivating Volume -ripsiväri
 En ole ikinä pystynyt pitämään ripsiväriä alaripsissä, sillä näytän pandalta parin tunnin jälkeen varmasti. En siis ikinä, ennen tätä ripsiväriä. Tää pysyy, ei säikähdä itkua tai vesisadetta. Eikä liioin ihon omia öljyjä. Ja tuuheutta saa ihan törkeät määrät. Tokihan tämä ripsari maksaakin sitten, eikä sitä taida myydä kuin Kicksit Suomessa. Onneksi kuitenkin kotipaikkakunnalleni avautui Kicks ja nykyisin heillä on myös nettikauppa. Ensimmäinen putkilo on edelleen käytössä ja ostin sen kesällä. Juu, tokihan ripsarit pitäisi heittää pois kolmen kuukauden jälkeen, mutta sori vaan, en heitä. Tuo kun tuntuu paranevan vain vanhetessaan, eikä ole silmätulehdusta aiheuttanut vielä. Että lällislää!


Näin. Tässä mun vuoden 2017 rakkaudet. Laitoin top 5, koska muuten listasta olisi tullut ehkä kilometrien pituinen. Olen huomannut, että tänä  vuonna olen alkanut panostaa yhä enemmän ihonhoitoon. En enää pidä hyvää ihoa itsestäänselvyytenä. Lisäksi, meikkauksessa olen kallistumassa enemmän ja enemmän "less is more"- linjalle. Luonnollisuus, pienellä twistillä on se mun juttu.

Nyt, hyvää uuttavuotta kaikille!!! Skumpat jäihin!!! (miten niin ei muka jo tänään voi juoda kuoharia? )

Ps. Linkit EIVÄT ole affiliate-linkkejä

Ei kommentteja: