Pages - Menu

26. kesäkuuta 2017

10 Bloggaajaa, 10 meikkiä, 1 paletti + ALEKOODI!

Hei!

CharlottaEve- blogin pitäjä, Charlotta sai keväällä mahtavan idea. Mitäpä, jos me kosmetiikkabloggarit tehtäis tempaus, jossa joukko bloggareita tekis yhdellä paletilla monta erilaista meikkiä. Idea sai tuulta alleen niin paljon, että paletteja tulikin sitten projektiin neljä kappaletta. Kaikki NYX Professional Makeupin Perfect Filter- paletteja, joista minulle valikoitui ihanan viileitä sävyjä sisältävä Gloomy Days.
NYX Professional Makeup Perfect Filter Gloomy Days- paletti (järisyttävä nimihirviö) on minulle oikea monitoimipaletti. Sävyt ovat juuri sitä "lämpötilaa", joka sopii ihoni sävylle parhaiten. Saan paletilla aikaan niin arkimeikin, kuin utuisen ja bileisiin sopivat smokey eye- meikin. Lisäksi, parhautta on se, että paletin mattamusta on todella pigmenttinen ja sitä voi käyttää eyelinerin tavoin, kun kostuttaa siveltimen meikinkiinnityssuihkeella!

Halusin omassa meikissäni revitellä ja toteuttaa halo-meikin. Joten annoin palaa, ja käytin oikeastaan paletista tummimpia ja vaaleimpia sävyjä.
Meikistä tuli oikein onnistunut mielestäni, se korosti hienosti silmieni väriä ja alaluomen sisäpinnalla käytetty NYX Professional Makeupin Slide On, Glide On, Stay On & Definitely A Turn On Waterproof Extreme Shine Eye Liner (Tämäkin aika nimihirviö, mutta kynässä lukee "This eyeliner is so good, the name had to be this long!" ) sävyssä Jet Black toi meikkiin intensiivisyyttä sopivasti.

Tein ensimmäistä kertaa meikistä oikein tutoriaalinkin. Tosin laiskan naisen version. Kaksi kuvaa, joissa olen upean värikoodiston avulla koettanut selventää mitä mihinkin. Olen niiiiiin "ylpeä" tästä tutoriaalista, ettei mitään rajaa... Kröhöm. Ehkä joku saa selville, mitä tässä ajetaan takaa.Eli, tässä hurjan hienossa kuvasarjassa yläkuvan piirroksissa käytetyt värit ovat linkitettyinä alakuvan värillisiin perhosiin. Periaatteessa aloin rakentaa meikkiä vaaleimmilla sävyillä.


  • Keltaisen perhosen merkitsevää sävyä meni kulmaluulle, melkein luomivakoon asti.
  • Violetin perhosen sävyä meni sisä- ja ulkonurkkaan, niin ylä- kuin alaluomille. 
  • Vihreän perhosen sävyä meni yläluomelle sisä- ja ulkonurkkaan
  • Turkoosin perhosen sävyä meni myös yläluomelle sisä- ja ulkonurkkaan, mutta pienemmälle alueelle kuin vihreän perhosen sävyä. 
  • Pinkin perhosen sävyä käytin kostealla siveltimellä (käytin MACin Fix+ kostutukseen) keskelle liikkuvaa luomea ja alaluomelle keskelle, pakkasin sävyä niin, että pigmentti pääsi kunnolla oikeuksiinsa. 
  • Punaisen perhosen ihana duochrome-sävy (joka ei kuvissa pääse oikeuksiinsa) meni sisänurkkaan tuomaan valoa meikkiin. 


Meikki vaatii paaaaljon häivyttelyä, ja itselläni oli käytössä viisi sivellintä, joista yksi oli täysin puhdas häivytyssivellin, jolla häivyttelin sävyjen rajat niin, että sävyt liukuvat toisiinsa rajattomasti. Lisäksi tietenkin käytin primeria luomivärin alla, käytössä oli Urban Decayn Primer Potion.

Tämä oli oikeasti kiva projekti toteuttaa ja kirsikkana kakun päällä minulla on teille, lukijat alekoodi Pretty.fi- verkkokauppaan, jonka kanssa projekti siis toteutettiin (he siis sponsasivat paletit kaikille tempaukseen osallistuville).

Elikkä, kun ostat Pretty.fi:stä kolme NYX-tuotetta, saat edullisimman puoleen hintaan käyttämällä koodia NYXEQ3QE0! Kassa laskee alennuksen automaattisesti ja koodi on voimassa 9.7.2017 saakka. Koodi muuten toimii niin, että jos ostat kuusi NYX-tuotetta niin saat kaksi edullisinta tuotetta puoleen hintaan jne. Ihan vain vinkkinä.

Loppuun heitän vielä muiden Gloomy Days- ryhmäläisten postaukset:
In This Part Of Town
The Queen of Glitter
Oh So Many Reasons
MaittaLy
HennaV
Dioriina
MizzAnnie (Youtube)
Jenni Janas Makeup
ElinaK

10 kommenttia:

SariB kirjoitti...

Upea meikki:) Ja selventävä kaavio on iso bonus varsinkin, jos on paljon sävyjä käytössä;)

Maria Glow kirjoitti...

Ihana meikki! <3 Sopii tosiaan hirmu hyvin silmien väriin :)

Charlotta Eve kirjoitti...

Halomeikki kuuluu kyllä suosikkeihin ja sopii tähänkin palettiin loistavasti! Kaunis meikki ja plussaa söpöstä tutoriaalista (perhoset on parhaita!) <3 Kiitos kun olit mukana!

Charlotta | www.charlottaeve.com

Charming Nails kirjoitti...

Voi että tämä meikkisi on hieno ja saa himoitsemaan tätä palettia!

Milla kirjoitti...

Hyvä, että jotain selkoa saa kaaviosta. Ja kiitoksia. :)

Milla kirjoitti...

Kiitos kovasti! :) <3

Milla kirjoitti...

Kiitos, kun pääsin mukaan. :) Arvoin tähtien ja perhosten välillä. Päädyin perhosiin, koska on kesä. :D

Milla kirjoitti...

Jos oot viileiden sävyjen ystävä, niin mun mielestä on kyllä aika hyvä paletti. Noi duochromet on upeita! :)

Marina / Dioriina kirjoitti...

Ihana meikki!

Milla kirjoitti...

Kiitos. :)