Pages - Menu

15. maaliskuuta 2011

Kaikkea kimaltavaa

Ensimmäinen päivitys. Koen tarvetta kertoa hieman mitä tämä blogi pitää sisällään.


Olen ollut AINA hulluna meikkeihin. Varsinkin luomiväreihin, ja jostain syystä myös pohjiin. Jossain vaiheessa kuljin aina kunnon sotamaalaus kasvoilla, mutta nykyään ei ole tavatonta, että piipahdan kauppaan ihan au naturelle. Koetan muutenkin ajatella ihoani nykyisin enemmän, pohjat ovat nykyisin mineraalia. Myös kaikki muu, mahdollisuuksien mukaan. Ihonhoito on nykyisin niin rutiinia, etten voisi kuvitella nukkuvani meikit kasvoilla tai olla kosteuttamatta (ja kosteuttamatta ja kosteuttamatta ja kosteuttamatta...). Kasvojeni värimaailma on kylmä/neutraali, iho on sekaiho (tietenkin muuttuen aina ilmankosteuden, hormonien ja muiden kivojen pikku nyanssien tahtiin rasvaisesta aina rutikuivaan) ja erästä meikkitaiteilija ystävääni siteeraten, on "tuo silmäosasto aikamoisen vaikuttava". Ei huulistakaan volyymia puutu, ihan luomut tosin ovat. Näin talvella muutun aika pitkälti lumikiksi, hiukset mustat ja iho hyvin vaalea. Silmät eivät ole siniset kylläkään, vaan vihreät, joissa on outoja kellertäviä pilkkuja. Toisessa enemmän kuin toisessa. Koitappa niitä meikata sitten... Onneksi on harjoiteltu jo 15 vuotta.

Musiikilla hoidan itseäni henkisesti. Lisäksi sen tahtiin voi tanssia! En koe olevani ajanhermolla musiikillisesti, en soita mitään instrumenttia, mutta laulaa osaan. Vaan musiikki on upeaa! Mitä elämä olisi ilman musiikkia? Hui...

Korut... Viime kesänä hokasin, että koska mistään ei löytynyt haluamani mallisia koruja, niin teen itse. Suomalaiset verkkokaupat ovat tulleet jo tutuiksi, Paypal-tilin ansiosta olen tilaillut jo ulkomailtakin. Jos minulla olisi rajaton määrä tarvikkeita ja aikaa, niin väsäisin koruja KOKO AJAN. Nyt teen sitä vain... No aina kun haluan tyhjentää pääni.

Paypal-tilini, ulkomaalaiset ja kotimaiset verkkopuljut (mm. Beadaholique.com, MeowCosmetics.com, Lush.fi) vievät minut vararikkoon! :D

Niin, että näistä asioista täällä varmaankin puhutaan. En voi luvata, että päivitystahti olisi mitenkään säännöllinen. Jos kuitenkin näin alkuun lupaisin, että kerran viikossa?  Olisiko tarpeeksi.

Lopuksi kuvia koruista... Tästä se nyt sitten lähtee. Katsotaan, mitä tulee...


Tästä kaikki alkoi... Punaisia lasihelmiä suht raskaassa käsikorussa.

Ei kommentteja: