Pages - Menu

24. maaliskuuta 2011

Lohikäärmeen verta ja Japanilaista luumua

Viimein on tullut päätökseensä täydellisen tuoksun etsintä! Suuri kiitos kuuluu Pienelle tuoksukaupalle, jonka valikoimiin kuuluu nykyisin Gracefruit-tuoksuöljyt. Ilmeisesti nuo on pääasiallisesti tarkoitettu tuoksuttamaan saippuoita ja vartalovoiteita. Tuoksukauppias itse kuitenkin totesi, että sekoittamalla johonkin hajuttomaan öljyyn, niistä saa kyllä ns. hajuveden aikaiseksi.

Joten, eiku tilaamaan! Ja eilen ne sitten saapuivat. Tilasin 60ml tätä pohjaöljyksi, ja sitten upeat Dragonsblood- ja Japanese Plum-tuoksuöljyt. Ja nää on aivan upeita! Olen aina vierastanut hajuvesissä sellaista terävyyttä, joka niissä kaikissa on. Ne eivät ole mielestäni orgaanisen tuoksuisia, ja olen mieltynyt enemmän sellaisiin orgaanisiin, pehmeisiin tuoksuihin, kuin teräviin tuoksuihin. Nämä öljyt ovat todella voimakkaan hajuisia, mutta pehmeitä silti. Ja RIITTOISIA. Sekoitin 10 ml pullon suhteella 4/5 osaa pohjaöljyä ja 1/5 osa tuoksuöljyä. Laitoin hajustetta ranteisiin eilen klo 17.00 aikaan ja vielä tänä aamunakin oli pieni häivähdys upeasta Japanese Plumista havaittavissa.

Olen täysin myyty! Ja kun miettii, että nuo tuoksuöljyt maksavat 2€ kipale. Ja noista tekee useamman satsin tuota laimennettua tuoksuöljyä, joka sekin itsessään on RIITTOISAA... Aivan mahtavaa! DIY-tuoksuöljyjä! Tai no puoliksi DIY.

Pieni tuoksukauppa tarjoaa aika laajan välikoiman noita Gracefruit-öljyjä. Lisäksi sieltä voi tilata öljyjen allergeenitiedot. Itse en ole kovin allergista sorttia, joten uskallan tilailla aika vapaasti. Kunhan seuraava palkka tulee, niin voi olla, että pari tuoksua kategoriasta "vedet ja ilmat" lähtee tilaukseen.

Olen ihan itse tohkeus! Pitkään näitä on etsitty ja nyt ne löytyi. Ei enää hajuvesien terävyyttä!

Elämän pieniä asioita...

Ei kommentteja: