Pages - Menu

21. maaliskuuta 2011

Stardust and blueberries

Sain vihdoin valmiiksi pienen pienet korvakorurenkaat, joihin sitten laitoin roikkumaan kaikenlaista. Nämä on tehty 15mm renkaisiin (eli puolitoista senttisiin) eli ovat pienet, mutta roikkuvat ainakin minun korvissani niin, että kaikki kolme ketjua näkyvät suoraan eteenpäin ja samalla kaikki mitä niissä roikkuu. Tykkään.

Ensin Stardust nimen saanut korvispari
Eli, osat sterlinghopeaa, keskellä hematiitti tähti, sivuilla onyx tähdet ja lisäksi kolme Swarovskin Siam biconea (4mm)
Sitten Mustikat, Blueberries

Osat jälleen sterlinhopeaa, lisänä upeita pyöreitä Swarovskin Dark Indigo värisiä kristalleja,  taitavat 5mm olla kooltaan.

Jotenkin on näissä korviksissa nyt tuo ketjujen ripustaminen renkaisiin SE JUTTU. Paljon ideoita päässä, mutta ei omaan käyttöön vaan tarvitse niin paljoa. Pitäisi kai vähän etsiä, että voisiko jossain myydä mokomia. Ehkä kävelen tämän kaupungin taidekahvilaan ja kysyn, josko ottaisivat sinne pari paria koemyyntiin. Tosin sitten menee vaikeaksi kyllä verottajan kanssa... 

Päivä on ollut aika seesteinen. Aamulenkki, sitten kahvia ihan rauhassa. On niin outoa, kun maanantait ovat aina vapaita.

Hyvää maanantaita kaikille! Ja hyvää kevätpäiväntasausta!

Ei kommentteja: