Pages - Menu

1. huhtikuuta 2011

Harmaa, tuo väreistä harmain

En ymmärrä mikä minuun on iskenyt. Ennen halusin kaikenlaista värikästä silmäluomilleni, mutta nyt on iskenyt jonkinlainen harmaa-kausi. Metsästän koko ajan erilaisia harmaita nettikaupoista ja oikeista putiikeista. Niitähän varmasti riittää ihan niin paljon kuin jaksaa etsiä... Mutta, että HARMAA? Mikä siinä harmaassa voi kiehtoa niin järkyttävän paljon?

Löysin kuin löysinkin Max Factorin pienen luomiväriduon, Mystic Moon väriltään. Mielestäni vähän violettiin taittavia harmaita, tai no toinen on kyllä hopea eikä harmaa. Ihan nätiltähän se näytti silmissä...

Pohjalla UDPP
Liikkuvalla vaaleaharmaa MF:n luomiväriduosta, Mystic Moon
Luomivaossa tummempi harmaa samasta duosta
Kulmaluulla ja sisänurkassa MF:n sololuomiväri Earth Spirits, Pale Pebble
Rajaus MSCHIC:in Eye Stain, Black Cherry Shine
Ripset, Maybelline Colossal

KULMAKARVAT IHAN JÄRKYTTÄVÄSSÄ KUNNOSSA, UAH...


Mutta niin, pitäisi yrittää tuosta harmaasta pois. Se vaan on arkena niin helppo väri, mutta jos arkikin tuppaa välillä olemaan harmaata, niin eikö sitä pitäisi edes luomiväreillä iloitella?! Olen harkinnut syvän sinisen luomivärin hankkimista, Yves Rocherilla olisi yksi aika nami. En vain tiedä sopiiko ihoni väriin sininen... Olen taas talven jäljiltä kovin kalpeakin.

Tänään tällaista hömppää! Kepeää ja turhamaista kiireisen päivän päätteeksi. :)

PS. Kenelläkään suosituksia häivytyssiveltimien suhteen? MACin siveltimet ei tule kuuloonkaan (tällä budjetilla), lähinnä sellainen hyvä&halpa olisi hakusessa, vanhasta Lumenesta kun alkaa vähän aika jättää...

2 kommenttia:

fuinloth kirjoitti...

Jos sulla joku kaveri tilaa Avonilta, niin sillä on tosi hyvä häivytyssivellin. Ainakin ite tykkäilen siitä.

M kirjoitti...

Hmmh, ei oo kyl ketään kaveria joka tilais Avonilta. Pitääpä nuuskia, jos jostain vois ostella itte. Kiitos vinkistä! :)