Pages - Menu

14. huhtikuuta 2011

IIIIIIH!

Monelle asialle on saanut huutaa "IIIIH!" tässä viime aikoina. Tässä pari esimerkkiä...


Iron Fistin balleriinat!! Nämä kaunokaiset kantavat nimeä Sugar Witch Flat, ja ovat suloisimmat ikinä! En tosin väheksy yhtään viime kesänä hankittuja Zombie-balleriinoja. Mutta näillä tänä kesänä. Kilisevät kivasti kun kävelee, kun on tuota metallista koristetta siunaantunut tuohon rusetin alle. Hintavat olivat, mutta no... Laadusta saa maksaa. Viime kesänä ostetut Zombie-balleriinat ovat vielä kuin uudet. Ja niitä kyllä käytin melkein joka päivä.
Sitten...

Meow Cosmeticsin paketti tuli NOPEASTI. Tasan viikossa. Ja tämä mineraalipohja toimii kuin unelma... Olen väriltäni Siamese Sleek, VIELÄ. Luulen, että kesän lopulla olen kyllä tummempi. Pitänee tilailla sampleja ja sekoittaa omaan purnukkaan kesäksi oma pohja. Tuo nimittäin kestää varmaan seuraavan vuoden ainakin, on niin iso purkki. Kasvoilla ei tunnu juuri miltään, peittää riittävän hyvin, ei kasaannu huokosiin ja ei juuri tarvitse korjailla päivän mittaan. LOVE IT. 

Hmmh... Mitähän muuta? No, tänä aamuna oli toinen salisessio ja kun sai nyt rauhassa tehdä omaan tahtiin, niin oli paljon miellyttävämpää. Uskoisin jääväni aika hyvin tuohon touhuun kiinni. Lisäksi antaa ihanan rauhallisen, mutta energisen olon kun aloittaa päivänsä rehkimällä hiukan.

Ja, kaverini tilasi korvakoruja. Halusi tähtiä ja timantteja. Joten tein hälle sellaisia. Noista riippuvista kyllä näkee, että silmukantekotaitoni ovat olemattomat. EN VAAN SAA PYÖREITÄ NIISTÄ! ROAR! Osat ovat sterling hopeaa, sitten on hematiittitähtösiä, Swarovskin biconeita ja matta lasihelmiä.Ei kommentteja: