Pages - Menu

19. huhtikuuta 2011

Kaikkea sekaisin

Inventoin korukrääsäni, ja järkyttävä määrä löytyi helmiä/Swarovskin kristalleja joista ei tiennyt mihin käyttäisi. No, olen jo pitkän aikaa halunnut runsaan rannekorun. Joten, ei kun tekemään...


Tälle annoin nimeksi "Kaikki valkean ja mustan sävyt". Valkoinen ja mustahan eivät sinänsä ole värejä, joten pieni ristiriita. Nooh... Anyway, jonkinlaista symmetriaa havaittavissa, mutta ei jokaisessa rimpsussa. Lasihelmiä, Swarovskeja, 4 hopeakalottia ja hopeinen lukko.
Tähän kaunokaiseen heittelin kaikki sävyihin sopivat "kiitos"-helmet. Ei mitään symmetriaa, ei mitään järjestystä. Kunhan vain joku värien harmonia säilyi. Tykkään, on sellainen jota on kiva tutkia kun on tylsää. Lasihelmiä, Swarovskeja, hopeinen lukko. Kokeiltuani, totesin tämän olevan hieman liian iso... D'OH!Taannoisen aspiriinikuorinnan jälkeen iho on edelleen pehmeä, mutta pieniä pienenpieniä finnejä pukkaa. Ilmeisesti talven yli ihon syvyyksissä muhineet liat puskee läpi. No, hyvä niin, että kesäksi puhdistuu nassu. Ps. Olen ihan koukussa "aamurääkkeihin" eli aamuisiin salisessioihin.

Ei kommentteja: