Pages - Menu

6. huhtikuuta 2011

Koruja ja kynsiä

IHAN ENSIN: This is why I LOVE Meow Cosmetics. Tilasin heiltä, ja hölmönä en käyttänyt alennuskoodia joka oli tullut Call Cat Newsletterissä (fiksuna tyttönä en lukenut sitä ennen tilausta...D'oh). Otin yhteyttä "kisuihin" ja he hyvittivät Paypal-tililleni sen summan, jonka olisin saanut alennusta jos olisin alekoodia käyttänyt! Aivan käsittämättömän upeaa!


Eilen tuli tehtyä se kardinaalimoka, että menin hetkeksi "lepuuttamaan silmiäni". Pari tuntia myöhemmin heräsin, enkä tiennyt mikä maa, mikä valuutta, missä olen ja kuka olen. Kello oli tuolloin puoli yhdeksän illalla. EI NÄIN. Nukkumatti tulikin sitten vasta joskus kahden jälkeen aamuyöllä toivottamaan hyvää yötä ja heittämään kasan hiekkaa silmiin.

No, koskapa oli tylsä ilta, sain aikaan vaikka ja mitä. Ensinnäkin sain vihdoin ja viimein käyttöön Beadaholiquelta tilatut pienen pienet kuukivet. Kun oli tarpeeksi pehmeää 3 millistä hopealankaa, niin mokomista sai aikaan oikein pienen ja söpön setin. Kas tässä...

Kuvan laatu on heikohko, mutta ainoa kuva missä näiden fasettihiottujen kuukivi briolettien hyvin hento violettiin vivahtava väri tulee esiin. Ovat tosiaan pieniä, kuten kuvasta voi päätellä. Kuunpisarat tuli näille söpöläisille nimeksi. Ja ihan omaan käyttöön, koskapa olen rapu horoskoopiltani ja kuukivi on ravun kivi.
Intouduin myös yön tunteina kikkailemaan kynsilakoilla. En ole koskaan pahemmin välittänyt kynsillä kikkailuista. Rakennekynsiä pidän lähinnä turhuuden turhuutena. Minulle riittää, että omat kynnet ovat huolitellut ja hyväkuntoiset. Mutta niin, löysin vanhan Anytimen hopeanvärisen kynsilakan ja aattelin, notta tuohan passais tuon IsaDoran mustan cracklen alle vallan mainiosti. Ja niinhän se passasi. Tässä tulos:

Näitä pidempiä kynsiä en halua, en vaan osaa olla jos on todella pitkät kynnet. Raavin vahingossa itseäni ja toisia. Not good.

Tällaista tällä kertaa. Olen tässä jo pidemmän aikaa kirjoittanut tuonne luonnoksiin etenkin naisten vääristyneestä kauneusihanteesta. Ehkä saan paasaukseni vielä jokin päivä julkaistua. Aihe kun on lähellä sydäntäni.

Ei kommentteja: