Pages - Menu

31. toukokuuta 2011

EI NÄIN

Nyt kyllä vähän laittaa mietityttämään, että mikä on Suomen Lushin hinnoittelupolitiikka.

Teimme ystäväni A:n kanssa vertailuja (meistä kumpikin on ihan Lush-junkieita, ja myös Tramp-suihkugeeli-junkieita) ja totesimme, että jos tilaamme tuotteita Briteistä (Brittien Lushin verkkokaupasta saa Trampia Retro-tuotteena), niin se tulee halvemmaksi kuin OSTAA Lushista Suomesta.

WTF?!?

2 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Eikö olekin uskomatonta, tämä on tätä globalismin aikakautta :) Erityisesti jos tilaa useita tuotteita, Britti-Lush on tosiaan postikulujenkin kanssa halvempi! Aika outoa on! :)

Milla kirjoitti...

Joo, tässä juuri mietin että pitäisiköhän kenties tiedustella Suomen Lushilta, että mistä johtuu hinnat. I mean, come on, esim. Imperialis maksaa jotain päälle 21€ Suomen Lushissa ja jos netistä tilaat, niin siihen vielä 5€ toimituskulut päälle. Brittilässä sen hinta taisi olla 11,45 puntaa, eli vähän päälle 13€. Siihen sitten 9€ toimituskulut päälle, niin hommasta selviää paria euroa halvemmalla. I DON'T GET IT?!?! Hiilijalanjälki tosin tuotteilla kasvaa, mutta toisaalta... Tuodaanhan ne sieltä Suomenkin Lushiin lentokoneilla... Uah.