Pages - Menu

1. toukokuuta 2011

Korviksia (pomollekin!)

Hepskukkuu, ja hyvää vappua! Nyt on niin tippaleivät, munkit kuin simat nassuun tungettu, joten oli aika tehdä vähän korvakoruja. Luulen tosin, että minulla on jo korvakoruja aivan liikaa. MUTTA, näistä toiset tulevat lahjaksi tämän hetkiselle pomolleni, joka on maailman paras pomo.

Ensin vähän ns. gothic-teemaiset...

Vasemmassa reunassa Beadaholiquelta tulleet ihanat korvakorukoukut, joissa riippuu pari kappaletta Swarovskin 4mm biconeita, värinä Jet, kaksi antiikkohopeoitua rondellia ja ihanat tummanpurppurat tsekkiläiset katedraalihelmet. Oikealla Balin hopeaa, niin koukut kuin kalotit ja 8mm ihanan tummanvioletit ametisti helmet.

Nämä menee pomolle. Vasemmalla kaksi Swarovskin 6mm biconea, värinä Silk, hopeoitu kalotti ja sitten nähtävästi (tulivat Helmiliinan kiitospussissa, joten en voi mennä vannomaan...)  8mm akaattihelmet. Toisessa parissa pari graniitin väristä, 4mm lasihelmeä, välissä on nähtävästi (tulivat samaisessa kiitos-pussissa Helmiliinalta) värjättyä serpentiiniä, eli "uutta jadea", fasettihiottuina rondelleina. 

Näin tänään. Huomenna taas aamurääkki-päivä. Odotan innolla, tullut joku fiksaatio saada käsivarret kuntoon kesää varten. On aika vapaa viikko, koska työt voi tehdä etänä. Vähän kuumottaisi ehkä joka päivä sinne salille eksyä. Noh... Katsellaan.

Pus och kram!

Ei kommentteja: