Pages - Menu

14. toukokuuta 2011

Uusia suosikkeja

Ihan ensin lausun syvimmät kiitokseni Nti. A:lle (tuo Helsingin helmi, kaunis, upea, älykäs, ja kaikkea ihanaa...), joka haki minulle "siivousvälineen", eli Sensain Sponge Chiefin ja lähetti sen tänne pohjoiseen. Siitä "rätistä" on tullut jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen HG-tuotteeni. Käytin ko. rättiä ottamaan puhdistusemulsion nassusta pois. Ja siis OOOÄMGEE. Putsari lähti ja lähti KAIKKI MEIKKI. KERRALLA. Oh... Voin suositella lämpimästi ko. tuotetta. Säästää vettä, pyyhkeisiin ei tule pakkelitahroja, syväpuhdistaa ja on kestävän tuntuista materiaalia. Hintaa ko. "rätillä" oli n.12€ ja luulen, että tuo menee tämän kesän ainakin. Joten.. SUOSITTELEN.

Tässä vielä ihana "siivousväline" kuivumassa pölyisen pyykinpesukoneen kannen päällä...

Toinen HG-tuote löytyi Lushilta. Seanik-shampoopala. Täytyy myöntää, että oli aikamoinen heräteostos, mutta en kadu YHTÄÄN. Pesee hyvin, tuuheuttaa, antaa kiiltoa ja pehmeyttää. Siis, TÄYDELLINEN. Tosin luulen, että talveksi liian ärhäkkä. Mutta AH, IHANA!

Ihanan värinen ja tuoksuinenkin tämä Seanik vielä... <3

Ai, ai. Ihana viikko, tuotteiden suhteen. Muuten ollutkin aika kiirettä ja stressiä. Piikkimatto on ollut kovassa käytössä. Lisäksi stressiä olen purkanut koruja väsäämällä, aloitin pari isompaa projektia, mutta VAIN yhdet korvakorut tein. Kesän kunniaksi isot kreolirenkaat saivat puuta ja lehtiä koristeeksi. Så här...

Kuva vähän hassu, piti säätää värejä koska läppärin kansi taas heijasti vihreäänsä koko kuvaan. Tosin tässä näyttää värit olevan aika kohdillaan. Turhaan ei tullut opiskeltua värienhallintaa 6kk.

Loppuun vielä päivän öögat...

Ai jaij kun näkyy rypyt! Valon määrä on lisääntynyt, joten minä en paljon unta saa öisin ja heti näkyy silmien alla.
Pohjustus: UDPP
Kulmaluulla ja sisäkulmassa: MSCHIC luomivärinappi, Creamy
Luomella: Revlon Colorstay 12h Eyeshadow Quad, Lavendar Meadow (kaksi neljästä sävystä)
Rajaus: TBS:n eyeliner ja ulkokulmassa Nouban hopeista hilerajausta
Ripsissä: Maybelline Colossal (edelleen hakusessa se luonnonkosmetiikka ripsiväri, joka kestäisi säätä ja sen vaihteluita?)Ei kommentteja: