Pages - Menu

12. kesäkuuta 2011

Kabuki on rikki ja vaikia ehjätä

Kiitokset Inglot!

Kuten jossain kai totesinkin, olin yhteydessä Inglotin Suomen yksikköön hinnaston tiimoilta. Eilen sitten tuli sähköpostilla koko hinnasto! Nyt kelpaa shoppailla sitten näin netin välityksellä. Kunhan nousen tästä konkurssista...

Helle alkaa helpottaa, ONNEKSI. Iho pukkaa kaikkea kuonaa edelleen ulos, toisaalta ihan hyvä. Huomasin myös, että vain oikealla poskellani on niitä kipeitä ihonalaisia paukamia. Ryhdyin miettimään, että mistä moinen johtuu. Lopputulos oli se, että nukun oikealla kyljelläni, joten näin helteiden aikaan oikea poski on sitten oikein hautunut vasten tyynyä. Eli ehkä siitä johtuu mokomat paukamat.

EcoToolsin kabukista lähti kuori irti (on se sellainen metallikuoressa oleva kabuki siis). Otin yhteyttä suoraan EcoToolsiin, josko he neuvoisivat miten ehjätä mokoma tai ehkä jopa lähettäisivat uuden tilalle!

Sannilla oli blogissaan iso juttu suojakertoimista ja rusketuksesta yleensä. Itse olen sillä linjalla, että jos ulkona oleillaan pidempiä aikoja niin kesällä laitetaan sitä aurinkorasvaa pintaan. Ja ainakin 30 SK:lla. Ei ole mikään leikin asia tuo melanooma. Ja no, auringon vahingolliset säteet pääsee nykyisin paremmin maanpinnalle kuin esim 1980-luvulla. 

Perjantaina meillä oli kova yritys ystäväni H:n kanssa grillata. Ensin meni sellaiset 1½ tuntia grillin kokoamiseen, sitten sytytykseen ½ tuntia. Ja lopputulos oli, että hiillosta ei syntynyt, joten työnnettiin nyytit ja muut sapuskat grillivastuksen alle uuniin. Välillä miehestä olisi hyötyä kyllä... Oh  well, mukavaa oli!

Ystäväni Espanjasta pelastettu galgo (eli espanjanvinttikoira) ei ollut oikein vakuuttunut meidän grillinkasaustouhuista. Katseli aina välillä hieman huolestuneesti suuntamme, samalla kun kirputti itseään. Tämä neito on kyllä maailman persoonallisinta seuraa. Aivan in love olen häneen. :)

Ei kommentteja: