Pages - Menu

22. kesäkuuta 2011

Miksi aina silloin kun ei ole rahaa... (ja jäkätystä siitä, kun Blogger ei taas toimi)

... tulee ihan kauheasti ideoita mitä pitäisi saada?

Tällä kertaa kyseessä on kyllä aika helkkarin tarpeellinen juttu. Satuin lueskelemaan Nekun blogia, ja neitokainen olikin kirjoittanut asiasta joka kiinnosti HETI. Kyseessä on Z Palette- niminen nettiputiikki, joka myy tyhjiä magneettisia luomiväripalettipohjia. Niihin voi sitten omin pienin kätösin laittaa omat luomivärinappinsa. Jos ei satu olemaan nappi metallisessa astiassa niin tuolta saa myös magneettisia tarroja, joiden avulla voi laittaa muusta materiaalista olevat napit kiinni palettiin.

LOISTAVAA, etten sanoisi. SemiDIY-luomiväripaletti. Ehkä PAKKO SAADA. Kunhan vaan rahatilanne sen sallii... Nekku oli vielä kaikessa laupeudessaan kirjoitellut ohjeet luomivärinapin irroitukseen sen omasta rasiastaan.

Olen ihan innoissani! Pitää vaan nyt laittaa rahaa syrjään, että saa tilattua ainakin pari tuolaista palettia itselleen. Seepraraita-kuvioitu kuumottelee kaikista eniten...


Asiasta kukkaruukkuun

Hermo muuten menee, kun en saa jostain syystä kuvia laitettua lainkaan. En nettiosoitteen kautta, enkä omalta koneeltakaan. Kiukuttaa jo muutenkin ihan kamalasti, ja sitten tämä vielä päälle. Ei ole hyvä päivä tänään, kiukkupuuhun pitänee pian kiivetä!


Ei kommentteja: