Pages - Menu

8. kesäkuuta 2011

Oh so many things

Oi onnen päivää, uusi rakkaus saapui. Eli Nikonin D3100 tuli eilen kotiin, ja olemme jo alkaneet lämmitellä pian kukoistukseen puhkeavaa suhdettamme. Tosin, opeteltavaa on. Mutta, digijärkkäriksi mokoma on todella kevyt ja minunkin pienet käteni (ne on oikeasti pienet, mulla on äitini sanojen mukaan synnyttäjän lantio ja kätilön kädet... Sinänsä hauskaa, etten ole ajatellut tehdä lapsia IKINÄ) yltävät painamaan nappeja no problemo. Kuvia olen ottanut jo ties kuinka paljon, mutta vielä ei ole mitään tänne laitettavaa.

Synttärit lähestyy. Ja no... Satuin eilen katsomaan Ruisrockin esiintyjät, Prodigy, The National, Robyn, Primus... Olisiko vähän pakko päästä?! Olisi. Tässä nyt kuumeisesti mietin, että mistä saan rahaa 1) lippuun ja 2) junalippuun. Synttärit on ennen Ruikkaria, mutta mutta... Uusi rakkaani oli synttärilahjani, joten tuskin mistään pasahtaa Ruisrockin lippua käteen kuitenkaan. Juonin tässä juuri, että jos tekisin vielä hieman lisää korvakoruja ja veisin ne myyntiin kirpputorille. Jos edes niin saisi esim. junalippurahat, niin helpottaisi jo paljon. Uah... Oikeasti, miksi kaikki maksaa niin julmetusti?

Ja siis OIKEASTI, rahahan on vain ihmisten välinen sopimus. Ei mitään muuta. Lopulta raha on vain pelkkä paperinpala, tai sitten metallin pala.

Ja tietenkin nyt, kun kärsin rahapulasta (opintolainan korot erääntyy, Kela aikoo takaisinperiä jotain...) olen keksinyt vaikka ja mitä, mitä haluaisin. Ensinnäkin, yksi todella tarpeellinen alkaa olla lopussa. Kyseessä on MSCHIC:n varjostusväri, joka on ollut luottotuotteeni jo pitkään. Kestää ikuisuuden käytössä, koska luonnollisesti mitä vaaleammalle iholle sitä käyttää sitä vähemmän sitä tarvitsee tuonne poskiluun alle sutia. En kuitenkaan halua sitä efektiä, jossa näyttää siltä kuin olisin halunnut luoda itselleni lommoposket. Lähinnä vain muotoilen tuolla kasvojani. Siveltimenä olen käyttänyt, belive it or not, MSCHICiltä aikoinaan tilaamaani skunkkia (muistaakseni ko. sivellin oli tarkoitettu ihan poskipunan/varjostusvärin sivelyyn). Jostain syystä sillä saan aikaan kaikista luonnollisimman jäljen. Poskipuna/varjostus-sivellin teki liian kovaa jälkeä makuuni. Lisäksi MSCHICiltä kuumottelee Kide Ysi, mutta ei tässä konkurssissa taida olla ihan varaa noihin ihaniin Kide-tuotteisiin.

Ja sitten olis vielä nämä ihanuudet...

Mistä rahat näihin... Yhyy... Ja ovat siis http://www.fashionology.nl/ verkkokaupasta peräisin.

So many things that shine, but oh so little money to get them... Toisaalta, ehkä ihan hyvä vaan opetella pois kaikesta kulutushysteriasta (mutta oikeasti, nuo korvakorut on MAAILMAN IHANIMMAT).

Ei kommentteja: