Pages - Menu

16. elokuuta 2011

Säälittäviä lappusia ja huulipuna-addiktion synty

Ensinnäkin. Mistä lähtien VR:n Junamaateista tulostettavat liput on olleet säälittäviä paperilappusia, jotka menevät hukkaan varmaan heti ensimmäisen tunnin sisällä? Oikeasti, tänään olin lähes shokissa kun käväisin tulostamassa netistä ostamani lipun loppukuun reissailua varten. Siis tuo menee hukkaan alta aikayksikön! Nyt se on kolmen kynsilakkapullon alla kirjahyllyssä, ja toivon etten unenpöpperössä aamulla tai illalla siirrä siitä mihinkään. EN YMMÄRRÄ.

Toiseksikin, lipesin hieman tänään ja ostin Lumenen uusitun Natural Coden kosteutusvoiteen nimeltään Keep It Cool. Testailen mokomaa ja raportoin sitten. Vaikuttaa aika lupaavalta, ja testeriä kokeilin kädelle, eikä tuntunut vetävän ihoa rutikuivaksi. Ehkäpä tässä on uusi rakkaus, kuka tietää.

Ei minulla tänään sen ihmeempiä. Huulipuniin on nyt syntymässä pienen pieni addiktio, I can feel it! Olen etsiskellyt sopivaa mattapunaa jo pitkään, ehkäpä tämä NYXin puna olisi THE ONE... Pelottavan nopeasti addiktio syntynyt, viikon käytin huulipunaa ja nyt olen ihan in love with them.

Tässä vielä tämän päivän silmiä ja huulia:

Pohjalla UDPP, sisänurkassa ja kulmaluulla MF:n Pale Pebble, sekä aavistus YR:n Mantelivaniljaa.
Liikkuvallaluomella ja luomivaossa MNY:n Bohemian linjan sitä ihanaa taupea, jolla ei ole nimeä ja jonka numeroa en luonnollisesti muistanut ottaa talteen.
Luomivaossa MSCHICin luomivärinappi, väri Ash
Rajaus TBS:n eyelinerilla, ripsissä Maybellinen Colossal
Alaluomella Lumenen mustan rajauskynän päälle taputeltuna MNY:n taupea. Vesirajassa Lumenen musta rajauskynä myös.

Kulmakarvat ovat nyppimisen tarpeessa, oh my, oh my... 

Huulissa Avonin jokin huulipuna sävyssä Carnation (sample on minulla ko. huulipunasta ja siinä lukee vain nimi, ei muuta)

Syksy tulossa ja ihoni on sellaisessa kunnossa että itkettää. Primerin joutuu taas kaivamaan esiin, koska muuten esimerkiksi nenänpää näyttää lähinnä siltä, että se olisi pieniä reikiä täynnä. Ah laajentuneiden ihohuokosten autuutta. NOT!

Ei kommentteja: