Pages - Menu

21. elokuuta 2011

Yves Rocher repsahdus

Olen tyytyväinen siihen, että uutta kosmetiikkaa ei ole tullut tässä kuussa ostettua yhtään. En kuitenkaan voinut millään olla tilaamatta YR:ltä tuotteita, varsinkin kun minua odotti 35€ arvoinen lahja! Olen ollut vuodesta 1994 Yves Rocherin asiakas, joten saan heiltä aina välillä arvokkaitakin lahjoja. Osa on ihan tarpeellisia, osa menee suoraan toisille luovutettaviksi (en kuitenkaan vielä tarvitse 50+ ikäisille tarkoitettua ryppyvoidetta...). Ja no, korotonta maksuaikaa on kolme kuukautta, joten... Krhm.

Niin joo, vielä ennen tuoteinformaatioähkyä, maininta arvonnasta. Tyttö ilman helmikorvakorua- blogin ihastuttava Sonia pitää arvontaa ja siihen voi osallistua TÄÄLLÄ.

Mutta niin, tilasin siis YR:ltä pari tuotetta. Ja koskapa ihoni on kenkkuillut viimeaikoina ja muodostanut oikein kipeitä finneja, niin olin iloinen löytäessäni esitteestä finneille tarkoitettuja laastareita, joita käytetään öisin! Pure System Spot Killing Patch- laastarit ovat pieniä ja melko huomaamattomia iholla. Sisältävät luomu aloe veraa ja salisyylihappoa. Parin testailun jälkeen voin kertoa, että tehoavat kyllä finneihin aika hyvin, eivät tosin paranna kokonaan, mutta finnit kutistuvat ja punoitus häviää. Pysyivät ihollani hyvin koko yön, eivätkä kiristäneet tai tuntuneet mitenkään. En tosin juuri rasvatun ihon päälle lähtisi kokeilemaan. Vaan kovin näppäriä ovat nämä pienet laastarit. Voin suositella lämpimästi heille, jotka eivät halua lähteä sotkemaan voiteiden kanssa.


Tällaisia ovat laastarit. 
Toinen tuote, minkä tilasin, 3 Detoxifying Teas Micellar Cleansing Water. Mielestäni kyseessä on tavallista tujumpi kasvovesi, joka irroittaa helposti ainakin mineraalimeikkipohjan, ja ripsivärin. Käytän tätä kuitenkin ns. kaksoispuhdistuksessani. Eli ensin käytän aikaisemmin tilaamaani 3 Detoxifying Teas Exfoliating Foam Cleanser- puhdistusvaahtoa ja sen jälkeen sitten viimeistelen puhdistuksen tuolla puhdistusvedellä. Silmiin tosin pitää käyttää siinä välissä omaa tuotettaan, koska vedenkestävää ripsiväriä (mitä yleensä käytän) tuo puhdistusvesi ei irrota. Iho on tykännyt noista, tosin luulen että tuo puhdistusvaahto on loppupeleissä liian kuorivaa. Se oikeasti menee kyllä kuorintavoiteestakin, sillä rakeet ovat aika isoja ja kuorintateho suuri.

"Kaksoispuhdistukseni" tuotteet. Vesi irrottaa meikin kyllä ihan yksinäänkin, mutta puhdistusvaahdolla sen saa paremmin irti ja vedellä sitten ihan viimeiset rippeetkin pois.

Ja niin, YR sitten lahjoi minua myös. Sain Cure Solutions Fatigue Fighter 24h Vitality Skin Care- voiteen (voisiko olla yhtään pidempää nimeä... Ziizuz). Sitä pitäisi käyttää ilmeisesti aamuin ja illoin, mutta olen yövoiteeksi mokoman nyt ottanut. Ja no, en löydä pahaa sanottavaa. Pari iltaa olen nassuuni voidetta läästinyt ja ihan tyytyväinen olen ollut. Ei ole jäänyt lillumaan kalvoksi iholle, ja aamulla kasvot ovat olleet rauhoittuneet. Nähtävästi tämän tökötin pitäisi lisätä kuulautta ja vähentää väsymyksen merkkejä. Kuukauden kuurina tämä pitäisi käyttää, joten palailen asiaan ehkäpä sitten kuukauden kuluttua.

YR:n tuotteiden ulkoasu on pikkuhiljaa alkanut mennä parempaan suuntaan. Tosin, niin... Olisihan se tietenkin kivaa, jos kasvovoiteet saisi TUUBEISSA. Nää purkit ei ole kuitenkaan hygieenisimmästä päästä. 

Sitten vielä se Lumenen Natural Coden Keep It Cool- voide! Täytyy sanoa, että TOIMII! Ei ehkä ole ihan kosteuttavimmasta päästä, mutta rauhoittaa kummasti ja poistaa punoitusta. Meikin alla aivan mahtava, kunhan antaa imeytyä rauhassa (eli n. 15min ainakin). Ihastuin täysin, ja voi olla että tämä voide kohoaa vielä HG-tuotteeksi, koskapa näppyjen määrä on vähentynyt huomattavasti.

Hyvä Lumene! Voide TUUBISSA! Me likey!
Niin ja! Oih! Ystäväni luovutti minulle Avonilta tilaamansa huulipunan, josta ei tykännyt. Minä taasen ihastuin täysin. Toinen on niin suloinen ja nimetty ihanasti Pout- nimellä. Upea suloisuus, ja ihan ilmaiseksi!

"Mutristus" ylhäisessä söpöydessään.

"Mutristus" in action. Ja jestas, kun mun iho näyttää harmaalta... :o/

Tällaista tällä kertaa. Viikonloppu on ollut kiireinen ja aika huonoja uutisia täynnä. Tänään ajattelin illalla laittaa tuoksulyhtyyn patsulia ja hiljentyä hetkeksi kuuntelemaan itseäni sekä universumia. Syksy on tulossa, muutoksia tapahtuu. Tärkeintä on kuitenkin olla kiinni hetkessä.

Ei kommentteja: