Pages - Menu

18. syyskuuta 2011

Treenailu- päivitys ja ruokavaliopohdintaa

Laskeskelin tuossa huvikseni, että olen nyt käynyt reilut kuusi kuukautta treenaamassa salilla, paria sairasviikkoa lukuunottamatta, joka viikko kaksi tai kolme kertaa. Tällä hetkellä on  menossa toinen ohjelma, joka on kaksiosainen. Toisena päivänä tehdään etupuoli kropasta, toisena sitten takapuoli. Painoja alkaa kertymään aika urakalla, jalkaprässissä on 120kg (3x10 toistoa) ja ojentajia tehdään pian 30kg:llä (sama 3x10 toistoa).

Näkyykö tulosta?

No, omaan silmään tulosta ei näy kamalasti. Vyötärö on kaventunut jonkin verran ja hartia/yläselkä-seutu on kiinteytynyt huomattavasti. Pientä eroa on nähtävissä myös reisissä ja pakaroissa.

Vaan pirun hitaasti kyllä tapahtuu... Tosin, en mitään supervauhtia alunperin halunnutkaan lähteä kroppaani muokkaamaan. Hitaasti hyvä tulee, kuten sanotaan.

Luulen kuitenkin, että ruokavalion takia muutokset ovat jääneet vähemmälle. Jostain ihmeellisestä syystä aivoni ovat sitä mieltä, että nyt kun kerta treenataan niin saa sitten syödä ihan mitä sattuu. Voe mahoton, miten tyhmä ajatusmalli, etten sanoisi.

Kysymys kuuluukin, miten tällainen kasvissyöjä (joka välillä kyllä syö kalaa ja kananmunaa, ja juo maitoa kuin juottovasikka) saisi ruukattuaan ruokavaliotaan paremmaksi? Karppausta on turha ehdottaakaan. Koitin ja seurauksena muutenkin jo hyvin herkkä vatsani meni täysin sekaisin (kärsin refluksista ja siitä, että ruokatorven ja vatsan välinen "läppä" on löysä, joten syön siis happosalpaajalääkitystä koko ajan, muuten kun on ruokatorvi tulehtunut koko ajan). Mun massu tarvitsee kuitua toimiakseen, ja siis sellaista hardcore-kuitua, jota saadaan esim. kauraleseistä. Sokerit pois, juu. Rasvat miniimiin, juu. Mutta mites niin kuin proteiinit ja muut?

Tahtoisin tietää.

Ps. ELFin tilaus saapui perjantaina, siitä lisää kunhan saan kuvat otettua. Eli varmaan huomenna.

Nyt oikein rentouttavaa, hidasta ja lööbailun täyteistä sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja: