Pages - Menu

2. syyskuuta 2011

Tulossa: Illamasqua Skin Base foundation

Eilen, yöllä myöhään tein päätöksen unisena, että nyt jos koskaan panostan meikkivoiteeseen ja tilasin itselleni Illamasquan Skin Base- meikkivoiteen sävyssä SB 03. Sävy on keltapohjainen, jota ihonikin on. Sinänsä ristiriitaista, kun muuten olen kylmäsävyinen, mutta iholla keltasävyiset meikkivoiteet ovat parhaimpia. Illamasquan Nassu-sivulla oli koodi, jolla sai 15% alennuksen, joten tilauksen loppusumma oli tuon alennuksen ja postikulujen jälkeen 28,75£ eli n. 32€. Ja tilasin siis suoraan Illamasqualta tämän.

Olen lueskellut vähän kaksijakoisia arvosteluita tuosta täältä netistä. Kuivaihoiset eivät tunnu lämpenevän Skin Baselle lainkaan, mutta sitten kuitenkin sekaihoiset ja jotkut kuivaihoisetkin ylistävät mokoman maasta taivaaseen. En tiedä oikein, mitä tässä pitäisi ajatella. Skin Basen kehittelyssä on "inspiraationa" ollut BB-voiteet, mutta arvosteluissa sanotaan, ettei pahemmin BB-voidetta muistuta. Skin Base antaa keskivahvan tai vahvan peiton kuitenkaan näyttämättä mitenkään maskilta kasvoilla. Täytyy myöntää, että odotukset ovat korkealla...

No, kuitenkin, nyt jännittelee sitten 8-10 arkipäivää. Palaan sen jälkeen asiaan uudelleen.

Tässä vielä Illamasquan Tuubivideo tökötistäPs. Odotin kuin kuuta nousevaa uutta Inglotin palettia. Maksoin mokoman 29. elokuuta. Paletti ei ole tullut vieläkään. Närkästyneeseen sähköpostiin tuli vihdoin vastaus; uuden liikkeen avaamisen takia toimitukset ovat viivästyneet. Paletti lähtee vasta tänään tulemaan luokseni... Sentään laittavat pienen lahjan mukaan korvaukseksi myöhästymisestä. Paree olla hyvä lahja, varsinkin kun toimitus luvattiin minulle HETI MAKSUN JÄLKEEN. Hmph. Miinuspiste Inglotille tästä kyllä.

EDIT klo 16.22
Otin yhteyttä Illamasquaan, koska pelkäsin, että tuo SB03 on silti liian keltainen minulle. Pyysin samplea SB02. Heillä ei valitettavasti ollut sampleja tällä hetkellä. Ymmärtävät kuitenkin Illamasqualla, että meikkivoiteen ostaminen online on aika hankalaa. Eli, tökötillä on palautus ja vaihto-oikeus. Huh!
Happy girl!

Ei kommentteja: