Pages - Menu

23. lokakuuta 2011

I Heart Wicked

Oih! Olen viimein löytänyt PITKÄÄN etsimäni täydellisen tummanpunaisen kynsilakan.

Long story short, tilasin Avonilta tuossa vähän aikaa sitten ja eilen oli työpäiväni aikana ilmaantunut tilaukseni oveni viereen. Sieltä paljastui seuraavat tuotteet: Silky Stay- ihokarvojenajogeeli, Avon Naturals monikäyttöbalsami, Avon Care Intensive Moisture SOS- käsivoide sekä uusi rakkauteni, Nailwear Pro kynsilakka sävyssä Wicked.

Wicked on todella tumma punainen, jossa on käsittääkseni myös hyvin pientä punaista shimmeriäkin mukana. Kynsillä se näyttää lähes mustalta, mutta siinä on tietynlainen punainen hohde. Lakka kuivuu nopeasti, ja levittyy hyvin. Kaksi kerrosta riitti hyvin peittämään kun eilen testailin, ja no... Oli sitten pakko vielä jostain iänikuisesta LaFemmen punaisesta glitterlakasta sipaista punaiset glitterit Wickediä vielä tuomaan enemmän esille. Tykkään tosi paljon!


Kuva ei tee oikeutta kyllä Wickedille, se on säihkyvämpi oikeasti. Tuntuu, että tämä kynsilakka saattaisi pysyäkin kynsissäni. Glitz&Glamin Minnalta saamani Wettiksen Megalast- lakka, sävyssä Disturbia lähti parin päivän jälkeen vaikka käytin päällyslakkaa. Harva lakka kynsissäni pysyy, mutta tämä Wicked tuntuu pysyvän. Jeij!

Muista tilauksen tuotteista olen kerennyt testaamaan monikäyttöbalsamin niin huuliin kuin kynsinauhoihin, ja käsivoiteen. Monikäyttöbalsami toimii hyvin niin huulilla kuin kynsinauhoja hoitavanakin. Käsivoide on TODELLA ytyä. Ei todellakaan imeydy mitenkään nopeasti, vaan on enemmänkin yöllä käytettävää laatua. Tulee luultavasti tarpeeseen talvella, kun käteni alkavat taas kuivua.

Näin tänään. Odottelen tässä Beadaholiquen tilausta kuin kuuta nousevaa. Kauhea into tehdä lisää kallokoruja!

Ei kommentteja: