Pages - Menu

20. marraskuuta 2011

Uusi Rakkauteni, Fyrinnaen Lip Lustret

Oli mielessäni tehdä merkintä kaikista tilaukseni tuotteista, mutta... Se oli syntiä. Se ei olisi oikein. Ei. En voi tehdä sitä rakkaille Lip Lustreilleni.

Olen RAKASTUNUT NÄIHIN...

Siinä he ovat, vasemmalla Lollipop-Pop ja oikealla Sweetest Poison.  Lollipop on tuossa putkilossa ihan järkyttävän shokkipinkki, kylmä ja siniseen voimakkaasti menevä. Poison on taas sitten rehellinen punainen, mielestäni hieman lämmin, jossa on pienen pieniä glittereitä mukana. 

Tässä ihanuudet swatchattuna kädelle. Vasemmalla siis Sweetest Poison ja oikealla puolestaan Lollipop-Pop.
Mikä näistä sitten tekee yhtään sen erikoisempia kuin tavallisista huulikiilloista? No, nämä eivät ensinnäkään tuo kiiltoa juuri lainkaan. Fyrinnaen sivuilla Lip Lustreja kuvaillaan näin: "Please keep in mind that these are not intended to be like lipgloss. This product is a non-sticky lipcolour "stain", leaving moisturizing colour on your lips but no goopy tackiness." ja se on totta. Nämä eivät jätä huulia millään tavoin tahmeiksi, vaan ns. sulavat huulille, jättäen värin jälkeensä. INCI:stä löytyy mm. Jojoba öljyä ja mangon siemen voita(?). Voisin kuvaillakin näitä eräänlaisiksi huulivoiksi, joissa on mukana ihan tajuton määrä pigmenttiä. Ja siis, minä RAKASTAN näitä. En koskaan ole voinut sietää huulikiiltojen tahmautta ja lipstainit taas sitten ovat tehneet huuleni liian kuiviksi ja antaneet ehkä liian keinotekoisen lopputuloksen. Mutta nämä ihanuudet tekevät juuri sen mitä haluan; hoitavat ja antavat sellaisen lopputuloksen, jossa huulet kyllä värjäytyvät ihan eri värisiksi, mutta lopputulos on silti luonnollisen näköinen. 


Ja miltä nämä näyttävät huulilla... Tässä kuvia. Koittakaapa muuten arvata, kumpi kuvista on otettu vessassa ja kumpi luonnonvalossa... (Tahdon kesän takaisin, kuvaaminen oli paljon, PALJON helpompaa silloin. Pyydän anteeksi, jos värimäärittelyt ovat Photarissa menneet päin ahteria. En käytä auto color- toimintoa lainkaan koska opiskellessani painotekniikkaa ja värinhallintaa puolivuotta, meille tolkutettiin, että se toiminto ei saa värejä kohdilleen oikeasti... Millan kootut selitykset, osa 9834697.)


The Snow White- effect. Sweetest Poison tässä koristamassa huulia. Hiukan näkyy glitterhippuja.

Ja tässä Lollipop-Pop. Ei ole yhtään niin pelottava huulilla, mitä putkilossa. Oikein hempeä ja luonnollinen. Arkeen menee mitä parhaiten.
Öhöm...Voipi olla, että tulee hamstrattua ns. KAIKKI noi Lip Lustre- sävyt. Eivät ole kuin 6 dollaria per putkilo.

Loppuun voisin vielä laittaa pari kuvaa steampunk-henkisestä bilemeikistä. Tässä pääosaa näyttelee myös Fyrinnaen tuotteet... (taas voi olla värit ihan miten sattuu, mutta omassa näytössä ovat suht kohdillaan. Se on aina vaikeaa, kun ei koskaan tiedä minkälaiset asetukset on kunkin lukijan näytöissä... Kalibroidut näytöt kansalaisoikeudeksi say I !)Elikkä, pohjalla UDPP. Liikkuvalla luomella myös Fyrinnaen Pixie Epoxy. Liikkuvalla luomella sitten  Fyrinnaen upea Victorian Vamp (joka valitettavasti lopetettiin, käsittääkseni), häivyteltynä melkein kulmaluulle asti. Sisänurkassa ja kulmaluulla Fyrinnaen Confidence highlighteria. Yläluomen rajaus ELF:n mustalla Cream Linerilla. Alhaalla, vesirajassa Avonin SuperShock- geelirajauskynä. Ripsissä Maybellinen Falsies wp.
Tykkään Victorian Vampista. Se on tuollainen... No, näkee kuvista aika hyvin. Tosin hieman se menee luonnossa enemmän violettiin ja purppuraan. Mielestäni passeli luomiväri steampunk-meininkiin. Bilemeikkinikin ovat aika yksinkertaisia. Tahdon oikeastaan aina vain korostaa silmieni omaa väriä, enkä niinkään leikitellä luomiväreillä. Ja 5 minuutissa tehdyksi smokeyksi mielestäni ihan onnistunut!


Näin tänään, nyt on kello kymmenen yli kaksi aamuyöllä. Eli eiköhän tästä jouda sänkyyn. Kiitos ja näkemiin. Ja Meown,sekä ELF:n tilauksista lisää tuonnempana. 

Ei kommentteja: