Pages - Menu

30. marraskuuta 2011

Wet'n Wild Megalast Matte Lip Color

Vihdoin ja viimein minulla on mattahuulipuna, peruspunaisena! Oi ilon päivää! Bongasin tämän wettiksen huulipunan Pretty.fi:stä. Kalliiksi kyllä tuli, sillä 5,90€+ toimituskulut saivat hinnan kohoamaan melkein 9€:n, jos en väärin muista. Olisi NIIN PALJON KIVEMPAA, jos Wettiksen meikkejä saisi jostain lähempää. Tottahan toki Seppälät myyvät, mutta ainakaan minun kotipaikkakuntani Seppälät eivät ole tätä Megalast Matte Lip Coloria vielä valikoimiinsa ottaneet.

Mutta niin, asiaan... Tilasin siis ihan peruspunaisen huulipunan, koska se tuntuu olevan kovassa huudossa ja minulla ei sellaista vielä ole. Ok, lumikki-efekti on väistämätön, mutten anna sen häiritä. Tilasin siis tämän sävyn:

Eli sävy on siis E911D, Stoplight Red


Kuten aina wettiksen meikeissä, ei pakkaus loista ylellisyydellään. Vaan itse tuote loistaa kyllä. Lyhyestä virsi kaunis, pigmenttiä ON. Kestävyyttä ON. Ei kuivata. Semimatta/matta lopputulos. Eikä tunnu kamalan paksulta huulilla. TYKKÄÄN AIVAN JÄRJETTÖMÄSTI, tämä Stoplight Red oli sävyvalintana ihan nappi. Peruspunainen, joka ei mene lainkaan oranssiin. Ehkäpä jopa hieman kylmä punainen.. (kuvat hieman ehkä vääristävät sävyä). Nyt kun vielä uskaltaisin sitten lähteä punahuulena ihan ihmistenilmoille...

Tässä vielä Stoplight Red in action... (jälleen pahoittelut kuvien väreistä, koetin katsoa paikoilleen, mutta en tosiaan voi tietää miten teidän lukijoiden näytöt näyttävät värit.)
Nämä huulet kun liittää kalpeaan ihoon, tummaan silmämeikkiin ja mustiin hiuksiin niin tulos on yhtäkuin Lumikki. Mutta noh. Antaapa olla.

Yhteenvetona voisinkin sanoa, että löytyi nyt minulle ainakin lemppari huulipuna. Tykkään tämän koostumuksesta todella paljon. Erittäin voidemmainen, ei kuivattava. Sävyjä Megalast Matte Lip Coloriin löytyy 20, mutta ainakaan Pretty.fi:ssä ei niitä kaikkia ollut. Ehkäpä tajuavat hyvän tuotteen päälle, ja tilaavat kaikki sävyt valikoimiinsa... Itseäni ainakin kiinnostaisi myös hyvin tumma Vamp It Up, jota ei Prettystä löytynyt. Ja siis, SUOSITTELEN.

Ai niin, maailman söpöin pikkuleipämuotti pääsi myös käyttöön... Tässä lopputulos!


Parempiin suihin katosivat nopeasti nämä hattivattiset...

PS. Sigman postikuluvapaa tarjous meni sitten minulta täysin sivusuun. Koetin kyllä tilata sieltä erästä kabukia, mutta kymmenennen yrityksen jälkeen luovutin. Laitoin Sigmalle kiukkuista palautetta ja sain takaisin vastauksen, jossa luvattiin 10% alennus tilauksestani. Ei kelvannut mulle, joten PITÄKÖÖT KABUKINSA.

Ei kommentteja: