Pages - Menu

10. joulukuuta 2011

All I want for Christmas is...

Olen pähkinyt joululahjatoiveita jo pidemmän aikaa, mutta oikeastaan en ole tullut sen viisaammaksi sen suhteen, että mitä OIKEASTI haluaisin ja tarvitsisin. On oikeastaan vain yksi juttu, jonka haluaisin. Olen halunnut sitä jo pidemmän aikaa. Marimekon Merimieslaukku. Mokoma on suomalaista designia parhaimmillaan, erittäin kaunis ja silti hyvin käytännöllinen. Luulen kuitenkin, että tänäkään jouluna en sitä saa. Vaan ehkäpä joulualeista käyn itselleni sen ostamassa, jos n. 120€ oikea hinta laskee tarpeeksi...

Kosmetiikan saralla ei ole oikein mitään, mitä tosi, tosi, tooooosi paljon haluaisin. Tietynlaista mielenkiintoa herättää UDPP:n muut versiot (Sin ja Eden), eikä olisi pahitteeksi hankkia sitä karvahattuversiotakaan varastoon. Vaan, jälleen kerran.. Odotan joulun jälkeen koittavia aleja. Jojobaöljy on myös ostoslistalla, sillä kasvojen ihon pintakuivuus alkaa olla aika hirveällä tasolla. Ehkä pitäisi harkita jotain tujumpaakin öljyä, kuin jojobaa.

Jouluvalmistelut on täydessä käynnissä, korvakoruja ja rannekoruja on tullut väsäiltyä kavereille lahjoiksi. Lisäksi olen ollut ahkera pikku törkymöykky tänä vuonna ja askarrellut myös joulukortit. Hyvä mie!

Ensi viikolla taas sitten hieman hömppää, koskapa löysin paikallisesta Seppälästä Wet'n Wildin Silent Treatment- trion ja ihastuin siihen täysin. Joten, hehkutusmerkintä on tuloillaan.

Vaan nyt taidan mennä piikkimatolle vähän lihasjännityksiä poistamaan, sekä tekemään kehomeditaation (kehomeditaatiosta lisää, kunhan saan tekstistä sellaisen, että sen idean jotenkin ymmärtää.. :D ).

Pus och kram!

Ei kommentteja: