Pages - Menu

23. tammikuuta 2012

Viikonlopun bilesilmät ja huulet

Viikonloppu oli poikkeuksellinen, sillä hyvällä ystävälläni (joka samaan aikaan on melkein poikkeuksetta parasta seuraa yöjuoksuilla) oli vapaata ja kävimme siis oleilemassa kotikaupunkini yöelämässä. En ollut pitkään aikaan päässyt oikein kunnolla meikkaamaan silmiäni, joten tein kunnon sumusilmät perjantai iltana. Tässä niistä kuvat... (kuvat on jälleen otettu vessan ihanan kellertävässä valossa, joten värit ovat vähän mitä sattuu. Photarilla koetin pelastaa niin paljon kuin mahdollista...)Pohjustin silmäluomen Coastal Scentsin Shadow Worx Mattella. Kulmaluulle tuli Wettiksen Bruleeta, sekä Silent Treatment Triosta vaaleinta, kulmaluulle tarkoitettua sävyä. Sisänurkkaan tuli myös Silent Treatmentin vaalein sävy.

Ripsirajan ja liikkuvan luomen pohjustin toiseen kertaan Avonin Supershock- rajauskynällä, jonka päälle taputtelin Silent Treatmentin tumminta sävyä, sen jälkeen aloinkin sitten häivyttelemään sitä ja lisäsin Silent Treatmentin luomelle tarkoitetun sävyn.

Alaluomen pohjustin myös Avonin Supershock- kynällä, jonka sitten häivyttelin ja "suttasin" sormella. Siihen päälle taputtelin sitten Silent Treatmentin luomelle tarkoitettua sävyä. Alaluomen sisäreunaan tuli vielä Avonin Supershock- kynää ja ripsiin harjasin monta kerrosta Maybellinen One By Onia.

Täytyy muuten mainita, että Coastal Scentsin SWM piti meikin paikoillaan moitteetta koko illan.


Tumman sumusilmät eivät kaivanneet tummia huulia kavereikseen, ei kuitenkaan ollut tarkoitus näyttää ihan übergothicbabylta. Joten Avonin ihan Pout Cream pääsi huulille sulostuttamaan hennolla pinkillään. Amorinkaarta korostin hieman valokynällä ja Fyrinnaen Confidencella.

Näin tänään. Tuli pari kivaa tuotetta iHerbilta, niistä juttua seuraavassa päivityksessä.

4 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Oi kun mäkin pääsisin vähän pyörähtämään yöelämään :) Laittautuminen on aina niin kivaa ja saa tehtyä näyttäviä meikkejä ilman että ketään kysyy: "ai ootko menossa johonki juhliin illalla"... :D

Milla kirjoitti...

Joskus parikymppisenä meikkasin arkenakin kyllä sillä tavoin, että olisin vähintäänkin linnanjuhliin menossa. Ei tuntunut missään ja kaverit tottui siihen, että olin täydessä tällingissä koulussa joka päivä. Sitten tuli tämä kolmekymppisyys ja nyt ei vaan enää oikein jaksa vääntää. Paitsi sitten kun siihen on aihetta, ja silloin onkin sitten enemmän energiaa vääntää! :D

Mut joo, laittautuminen on kivaa, varsinkin kun siihen on tarpeeksi aikaa. Saa oikein millilleen laittaa kaikki luomivärit sun muut ja tehdä meikkipohjankin oikein perusteellisesti, eikä vaan sutaista jotain sinne päin. :)

jjensku kirjoitti...

hei kiva blogi sulla :)
http://shinegray.blogspot.com/
käy toki katsomassa minunkin, ja jos kiinnostuit niin liity ihmeessä lukijaksi :)

Milla kirjoitti...

Kiitti ja tervetuloa lukijaksi! Pitääpä käydä kattoo se sun blogi kans. :)