Pages - Menu

29. helmikuuta 2012

Detrivore Cosmeticsin tilaus

Tilasin tuossa helmikuun alussa ensimmäistä kertaa Detrivore Cosmeticsilta luomivärisampleja. Silloin siellä oli tarjous, jossa sai 13 dollarilla (eli noin 9,70 eurolla) 10 luomiväri/poskipuna/highlightersamplea, joissa kussakin on itse jauhetta n. teelusikallisen verran. Toimituskulut taisivat olla 5 dollaria.

Tilaus viipyi hetken, ja aloin jo hiukan ihmettelemäänkin kun mistään viivytyksistä ei sivustolla mainittu. Laitoin sähköpostia asiasta, ja sitten sain vasta tietää, että jonoa tilauksilla on n. kahden viikon verran.

No, mutta tänään saapuivat purkit kotiin. Mukana tuli myös pari pikkupussia muita extrasampleja (Embalm ja Adipocere). Purkit olivat tiukasti kiinni, ja vieläpä niissä oli sellaiset muoviset kuoret ympärillä. Ihan hienoa. Kun avasin purkkeja oli kuitenkin jauhetta mennyt hiukan huti purkista, ja sitä oli aika paljonkin itseasiassa purkin kierteissä. Tuli sitten vähän sottailtua.

Tässä swatcheja, joista sitten kyllä nyt puuttuu se ainoa poskipuna jonka tilasin, kun minulla on niin haperopää...

Järestään kaikki nuo punaiset sävyt ovat aivan liian kylmiä tässä kuvassa.

Kuva on taas vähän mitä sattuu, ei vaan ole tarpeeksi vieläkään valoa. Tai jos on, niin sitten niin kellertävää että hyi. Kuitenkin.. Aloitetaan sävyistä. Frostbite on siis basic valkoinen korostussävy, jossa on pientä glitteriä mukana. Kovin intensiivinen tämä ei ole, enemmänkin läpikuultava. Hobgoblin on sinivihreä, vihreällä glitterillä. Todella pirteä ja kesäinen sävy. Plague on nimensä mukaisesti aika myrkynvihreä. Ymmärtääkseni se on mustapohjainen, jossa on sitten vihreää glitteriä ja vihreää shimmeriä mukana. Livor Mortis on myös mustapohjainen tumma, tumma violetti. Scar on upea violettiin taittava taupe. Kuvassa näyttää ihan liian violetilta, oikeasti se on harmaa, joka taittaa violettiin. Shroud on hopeanharmaa hopeisella glitterillä. Nymph on ruosteenpunainen, matta. Chainsaw on kuvasta poiketen paljon oranssisempi ainakin minun silmääni, mutta siis punainen kuparisella ja punaisella glitterillä. Ja viimeisenä Disturbance, joka on viileä viinipunainen kuparisella glitterillä.

Olen ehkä hiukan pettynyt varsinkin mustapohjaisiin sävyihin, sillä ne eivät käyttäydy kovinkaan hyvin luomella. Jäävät laikukkaaksi helposti ja glitter tippuu pois, jos ei ole sitten Pixie Epoxya alla. Kovimmat suosikit ovat Scar, Shroud, Nymph ja Hobgoblin. Scar varsinkin on mielestäni todella upea taupe-sävy (vaikkei taupelta näytäkään tuossa swatch- kuvassani). Punaiset sävyt ovat harmikseni kaikki ehkä hieman liian lämpimiä minulle.

Tein parit sumusilmät Detrivoren luomiväreillä...

Pohjalla UDPP. Sisänurkassa Frostbite, liikkuvalla luomella ja luomivaossa Disturbance, joka muuntui tälläiseksi  TODELLA KUPARISEKSI luomelle päästyään. Ulkonurkassa hieman mattamustaa luomiväriä terävöittämässä sävyä. Kulmaluulla MF:n Pale Pebble. Rajaus ELFin geelirajauksella ja silmän vesirajassa Avonin SuperShock- geelirajauskynä. Ripsissä Maybelline Falsies wp
Onko tämä liian lämmin sävy minulle? 

Tässä meikissä täysin samat aineet ja sävyt kuin edellisessä, mutta Disturbancen sijasta käytin Livor Mortisia. Sai aika reilusti taputella, ennen kuin suostui näyttämään violetin glitterinsä tämä. Jäi hyvinkin laikukkaaksi parilla ensimmäisellä kerroksella, kolmannella kerroksella alkoi sitten käyttäytyä hiukan paremmin.

Ja joo, kulmakarvat ovat kasvatusvaiheessa, siksi ovat tuollaista kauheaa pöheikköä! :DMitäkö olen mieltä? No, ihan jees. Voi olla, että osa näistä purkeista menee myyntiin/arvontapalkinnoiksi, sillä en oikein syttynyt joillekin sävyille. Lähinnä nuo punertavat sävyt harmittavat. Aion toki antaa niillekin mahdollisuuden. Varsinkin Nymph vaikuttaa kovin ihanalta...

Näin tänään. Seuraavaksi onkin luvassa sitten erään uuden värimeikkilinjan arvostelua, kunhan vaan olen testannut kaikki tuotteet.


Ps. 15.3.2012 täyttää All Them Shiny Things vuoden, voipi olla että jotain kivaa on tiedossa silloin... Hihii!

8 kommenttia:

Kissanminttu kirjoitti...

Tosi kivat meikit oot tehny :)

Milla kirjoitti...

Kiitos kovin. :)

Pumpulipupu kirjoitti...

Jos päätät luopua noista punertavista sävyistä, niin ilmoittaudun innokkaaksi ostajaehdokkaaksi. :) Olen käyttänyt aivan hirveästi sulta ostamiani MSCHIC:a ja Fyrinnaeta, ovat aivan ihanat! :)

Milla kirjoitti...

Pupu: Okei, hyvä tietää! Luulen, että ainakin tuo Disturbance saa lähtöpassit. Chainsawta ja Nymphiä pitää vielä testata. :) Nuo ovat aika paljonkin tummempia kuin ne mitä minulta aikaisemmin sait, mutta en usko että ihan käyttämättä kuitenkaan sinulla jäisivät... Otan yhteyttä kun olen päätökseni tehnyt. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä noi kupariset on tosi kauniita ihan siis väreinä. Tuo liila sopii kyllä paremmin sun silmiin. Vitsit mä en tajua miten sä osaat meikata niin hyvin...!

-a (kananen)

Milla kirjoitti...

Voi kiitos, kiitos. :) Mutta meeppä kahtomaan vaikkapa lazydynamitee.blogspot.com blogia, siellä Nekku vääntää sellaisia meikkejä, että OKSAT POIS.

Anonyymi kirjoitti...

Kääk huhhuh, kävin.
Mä oon itsestäni tosi ylpeä, kun kahta väriä keksin laittaa luomelle :)

Milla kirjoitti...

.Nekku. on TAITAVA. :)