Pages - Menu

22. helmikuuta 2012

If I Was A Rich Girl...

Ihana .Nekku. antoi minulle haasteen, jossa on listattava viisi asiaa, jotka hankkisin jos raha ei olisi este. Laitan tähän nyt osan kosmetiikan puolelta ja osan sitten muualta...

Itsellänihän on tällä hetkellä sellainen budjettivaje, että tässä ei pahemmin hankita juurikaan mitään kalliimpia. Eli joillekin lukijoista nämä tuotteet voivat olla ihan normaalihintaisia. Minulle ne ovat kalliita.

Asiaan. Vaikka sainkin siskoltani joululahjaksi Coastal Scentsin 22 pc Brush Setin, niin halajan silti Real Techniquesin siveltimiä. Osaltaan himooni vaikuttaa se, että siveltimet on suunnitellut Pixiwoon ihana ja sympaattinen Sam. Jos raha ei olisi este, ostaisin KAIKKI Real Techniquesin siveltimet.

Kuva täältä

Toisena on listalla Tarten True Blood- paletti. Olen ihan heikkona True Bloodiin, Eric Northman on unelmain mieheni. Sinänsä hyvällä pohjalla taas, että itse Eric Northmania ei ole olemassakaan. Kyllä silti ottaisin Alexander Skarsgårdinkin, eli sen upean ruotsalaisen näyttelijän, joka Northmania näyttelee. Takaisin asiaan, eli Tarten True Blood- palettiin. Paletissa ei ehkä ole ihan minun väreihin sopivimpia sävyjä kaikki luomivärit, mutta suurinosa kuitenkin. Olen pääasiassa lukenut vain hyviä arvosteluita tästä, joten joo... Tämän ostaisin kans heti, jos vain olisin rikas tyttönen..

Kuva täältä

Olen kiitollinen siitä, että hiukseni kasvavat hyvin, vaikka tällä hetkellä on ilmeisesti menossa joku karvanlähtökausi... Muualla kropassa kasvavien karvojeni innokkaasta kasvutahdista en ole niinkään innoissani. Siihen kun vielä lisätään se, että ihoni on herkkä niin ai että, kun on kesällä välillä pinna kireällä karvojen takia. Rikas tyttö jos olisin, ravaisin yhtenään valoimpulssihoidossa

Kuva täältä

Seuraava haluamisasia menee kategoriaan "muut". Olen heikkona myös tv-sarjaan nimeltä Big Bang Theory (suomeksi Rillit huurussa, jonkin sortin aivopieru taas suomentajalta... ) ja tahtoisin kaikki tuotantokaudet itselleni DVD:llä. Ykköstuotantokausi löytyy jo, kolme muuta on hankkimatta. Vaan no, tässä on jouluja, synttäreitä sun muita juhlia, jolloin voi pyytää sitten lahjaksi yhtä tuotantokautta. Ne nörtit on vaan niiiiiiiin ihania ja nauran aina ihan kippurassa, varsinkin Sheldonille. Ja no, kun on itsekin jonkin sortin nörtitär, niin... 

Kuva täältä
Lopuksi voisin vielä haluta ison läjän luonnonkosmetiikkaa, ja plussaa olisi jos se olisi tuotettu reilusti ja olisi luomua. Olen pikkuhiljaa siirtynyt ainakin ihovoiteissa luonnonkosmetiikan suuntaan, koska ainakin kasvojeni iho ei tykkä kovista kemikaaleista. Meikkipohja on mineraalipohja yleensä (löytyy toki esim. Illamasquan Skin Base, jota käytän silloin kun haluan peittävää, mutta luonnollista tulosta), ja kosteusvoiteen virkaa hoitaa tällä hetkellä päivisin jojobaöljy ja öisin kookosöljy. Luonnonkosmetiikka on ainakin vielä aika kallista, joitain poikkeuksia lukuunottamatta, joten niin.. Jos olisin rikas tyttö, laittaisin kerralla uusiksi koko arsenaalini. Vaan nyt pitää tyytyä pienissä erissä tekemään muutos.

Kuva täältä


Taidan kysellä tätä asiaa sitten Pumpulipupulta ja Pandalta... 

Mistä lukijat haaveilevat? 2 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Ihana, kiitos murunen! :)

Kiinnostavia oli sun toiveet! Itse yritän kanssa miettiä mitä haluaisin, tulee varmaan kallistumaan Chanelin ja Diorin puolelle. :)

Milla kirjoitti...

Auh, mulla unohtui Diorin viisikot tosta! Kyllä yksi sellainen pitäisi jokaisen kosmetiikkafriikin kokoelmista löytyä... No ehkä sitten joskus, kun voitan lotosta... :)