Pages - Menu

15. maaliskuuta 2012

Yksivuotias All Them Shiny Things on arvonnan arvoinen!

Tasan vuosi sitten sain inspiraation alkaa pitämään blogia. Halusin itselleni blogin, jossa keskityn kaikenlaiseen ns. hömppään. Jota kirjoittaessa voin unohtaa isot kysymykset, ja olla niin tyttömäinen kuin ikinä vain pystyn.

Ja nyt tätä on jatkunut jo vuoden, ja lukijoita on siunaantunut 26! Olen ihan ihmeissäni, sillä en odottanut höpötyksieni kiinnostavan juuri ketään. Mutta tässä sitä ollaan, ja jokaisesta teistä 26:sta olen todella kiitollinen. Vuoden aikana minulle on tullut selväksi, että elämässä pitää olla hömppää ja paikka jonne siitä kirjoittaa. AllThemShinyThings onkin minulle myös terapiaa. Tätä blogia kirjoittaessa unohtaa huolet ja voi huoletonna hehkuttaa vaikkapa luomivärin sävyä! :) Toki on tullut pohdittua myös vähän isompiakin kysymyksiä välillä.

Jottei juhlinnat jäisi ihan vain minulle, niin ajattelin pitää arvonnan, jossa on palkintoina värikosmetiikkaa tulevaa kesää silmälläpitäen...

Palkinnot ovat:

Face Helsinki lahjoitti tähän arvontaan MIYO:n meikkejä:
Kiss Me Lipgloss sävyssä Crush
Nailed It!- kynsilakka sävyssä Grape
Big Fat Lashes- ripsiväri sävyssä Black
Glam Eyes- eyeliner sävyssä Turquise
OMG Single Eyeshadow sävyissä Glamazon ja Breeze
JA...

Lisäksi pakettiin lähtee mukaan ELF:n Beauty On The Go:n toinen paletti, Day At The Beach, jossa on lämpimiä, kesäisiä luomivärisävyjä, sekä pari kesäistä huulikiiltoa ja poskipuna. Tämän olen ihan itse ostanut.

Tässä hieman tarkempi kuva minkälaisia sävyjä tuosta ELFin paletista löytyy. Oli ottanut hieman hittiä matkalla, mutta kaikki  napit ovat ehjiä silti. Jouduin vähän leikkaa&liimaa- metodilla tekemään tämän kuvan, siksi hiukan hassun näköinen. Värit ovat ainakin omassa näytössäni suhteellisen samanlaiset kuin mitä oikeastikin ovat.

Arvontaan saavat osallistua tällä kertaa KAIKKI HALUKKAAT.

Ainoa asia mitä pitää tehdä on jättää tähän merkintään kommentti, ja kertoa ruusut&risut All Them Shiny Thingsistä. "Ihan kiva"- palautteita en ole vailla, vaan ihan sellaista oikeaa palautetta.

Lisäksi osallistujan tulee käyttää nimimerkkiä (muuta kuin Anonymous), jättää sähköpostiosoite ja jos haluaa, niin mainostaa arvontaa omassa blogissaan (jos sellaista on).


Arvonnan suoritan 19.3.2012 klo 20.00. Siihen saakka siis voi osallistua.

Ei mulla muuta tänään, toivottavasti osallistujia tulee! Saattaa olla, että pari yllätystäkin pakkaan pakettiin mukaan... ;) 

PS. Koskapa kyselen sähköpostiosoitteita ja tiedän, että kaikki eivät halua sähköpostiosoitteitaan yleiseen jakoon, niin en julkaise tämän merkinnän kommentteja. Luen ne siis, mutta jätän julkaisematta. Näin myös säästyy ilkeiltä roskapostiboteilta. :) 

EDIT 16.3.2010

Nähtävästi kommettilomakkeen kanssa on joillakin ollut ongelmia. Siinä tapauksessa voi osallistua sähköpostin kautta. Osoitehan on allthemshinythingsATyahooPISTEcom

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itsehän en ole kauaa lukenut blogiasi, joten minua ei tarvitse laittaa arvontaan jotta pitkäaikaisemmat lukijat saavat oikeanmukaisuutensa. ;) Mutta palautetta voin silti antaa. :D

Ensinnäkin törmäsin blogiisi Glitz&Glamin Minnan kautta, joka oli blogissaan esitellyt kaulakorua jonka olit tehnyt. Se kaulakoru oli muuten oikein nätti, voisin itsekin kuvitella käyttäväni sellaista etenkin kun se oli violetti. :D
Muutenkin nuo kynsilakkakorut näyttävät oikein näteiltä ja en ole ennen edes tullut ajatelleeksi että kynsilakkaa voisi käyttää korujen tekoon, itse kun olen vain aiemmin paikkaillut valkoisella kynsilakalla ratkeilevia ovenkarmia. :D

Blogin ulkoasu on myös ihan kiva ja ainakin selkeä, tykkään noista perhosista ylhäällä. :)

Ja mitä teksteihin tulee niin siellä on mukavasti välillä hauskojakin kommentteja joten aivan liian vakavalla pohjalla ei kuitenkaan liikuta ja kirjoittajan oma persoonallisuus tulee myös paremmin esille. :)

Huonoja kommentteja olen oikeastaan huono antamaan, mutta en nyt itse olisi huomannut mitään joka olisi häirinnyt tms. :D
Toivottavasti koruja tulee lisää näytille, sillä itse tekemäsi korut tekevät eroavaisuuden muista hömppä blogeista joten ainakaan blogisi ei katoa ihan massaan. :)

Milla kirjoitti...

Serrated B: Kiitos kovasti tästä kommentista, on mukavaa kuulla että osaa jotenkin erottautua massasta. En halua olla harmaata massaa (aivot..?)! Koruja on tulossa lisää näytille, kunhan nyt intoudun taas tekemään ja saan paremmat värkit tehdä noita kynsilakkakorujakin. Ongelmana on lähinnä siveltimet ja liima. Kun käyttämäni liima kuplii lakan alla, ja sitten kuivumisprosessin aikana kuvio muuttuukin kun kuplat ilmestyvät. Vaan kyllä minä vielä tuonkin ongelman ratkaisen!

Kiitos kovasti vielä kommentista. :)