Pages - Menu

19. elokuuta 2012

Uusia rakkauksia

Heippa jälleen. Olen ollut hetken nyt kiireiden takia hiljaa. Tai siis töiden takia. IHAN JÄRJETÖN HÄSSÄKKÄ töissä koko ajan, nyt on joulun jälkeen toiseksi suurin sesonki kirjakaupoilla. Ja sen kyllä huomaa. Kiirettä riittää ja hiki virtaa. Ei muuten tarvii ajatella kuntosalilla käymistä, kun päivässä siirtää useita satoja kiloja tavaraa ja kirjoja varaston puolelta myymälään.

Mutta niin, olen mä sentään kerennyt shoppailla! Ja ihan ensin taidan hehkuttaa Sleekin i-Divine Au Naturel- luomiväripalettia. Olen täysin rakastunut siihen!

Sävyt vasemmalta oikealle ja ylhäätä alas: Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast, Taupe
Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal ja Noir
Tuo paletti on oikeasti tällä hetkellä minulle TÄYDELLINEN. Olen jotenkin nyt tuntenut vetoa enemmän juuri maanläheisiin sävyihin ja vaikkakin Au Naturellissa on pari aika lämmintäkin sävyä, niin silti tämä paletti toimii kuin unelma minulla niin arkeen kuin juhlaankin. Arkena en oikeasti tarvitse silmämeikkiin mitään muuta kuin tämän paletin ja ripsarin, koska rajauksen voi tehdä joko mustalla tai sitten joillakin noista tummista sävyistä. Eikä juhlameikkiinkään tarvitse kuin tämän paletin, eyelinerin ja ripsivärin. I LOVE AU NATUREL! Luomivärit ovat pigmenttisiä, eivät varise ja kestävät luomella ilman primeriakin aika hyvin. Laitan tässä jossain vaiheessa kuvia parista meikistä, joissa olen käyttänyt tätä ihanuutta..

Seuraavan ihanuuden hankin Glitz&Glamin Minnan kehotuksesta. Kiitos Minna!Kyseessähän on siis MSCHICin Baked Mineral Foundation, sävyssä 0N, Porcelain. Tilasin tämän arkiaamuja helpottamaan, koska vaikkakin rakastan tulisesti Holika Holikan Luminous Silk BB-voidettani, on sen levittäminen kasvoille aikaa vievää hommaa. Tosin joutunen vielä hetken Holika Holikaa käyttämään, sillä tämä MSCHICin kaunokainen on aaaaaiiiiivan liian vaalea minulle vielä. Olen kuitenkin testannut mokoman, ja EcoToolsin kabukilla levitettynä tämä on MAHTAVA kasvoilla.

Minulla oli MSCHICin aikaisempi versio tästä (taitaa olla jämät vielä jossain meikkilootan uumenissa) ja se oli turhan kimalteleva makuuni. Käytin sitä lähinnä vain highlighterina. Tämä päivitetty versio onkin sitten ihan nappi. Antaa kuulakkaan ja semimatan lopputuloksen. Juuri sellaisen, minkä haluan. Olen testannut tätä kotosalla, eli tositoimiin töihin tämä ei ole vielä päässyt. Saa nähdä, miten MSCHIC pysyy kasvoilla, kun hikoilen kirjakaupan varastossa... Raportoin sitten.

Arkiaamuihin on myös seuraava rakkauspakkaus tuonut helpotusta...Tämä Yves Rocherin ihanuus on kerannyt kiitosta muuallakin ja saa kiitosta myös minulta. Kyseessä on Cure Solutions- linjan Anti-Fatigue Smoothing Roll-On silmänympärysvoide, joka on tarkoitettu juurikin aamuihin. Itselläni on aamulla aikalailla poikkeuksetta erittäin turvonneet silmät. Varsinkin, jos olen laittanut jotain q-10 sisältävää sy-voidetta. Silloin on hankala edes meikata, koska silmät ovat todella turvoksissa. No, tämä vihreä, tuollaisilla hierovilla palloilla varustettu pötkylä pelastaa! Tehoaa nimittäin HYVIN turvonneisiin silmiin, varsinkin jos on vielä säilyttänyt mokomaa kylmässä yön. Cure Solutions- linja on muutenkin osoittautunut minulla toimivaksi. Siis, te kanssasisaret (ja miksei veljetkin), jotka kärsitte aamuisin turvonneista silmistä, niin kokeilkaapa tätä!

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä on sitten tämä tuoksurakkaus...


Tämä tarttui mukaan Body Shopin kesä-alesta. Ja tykkään ihan hirmuisesti, vaikkakin tuoksu on ihan erilainen mistä normaalisti tykkään. Jasmiini ei mielestäni lainkaan tule esille tässä tuoksussa, vaan enemmänkin tuo white frangipani, mikä ikinä se nyt sitten suomeksi onkaan. Raikas, ja samalla makea tuoksu. Ja kun tykkään niin näistä TBS:n spritzeistä, kun näitä voi käyttää vartalotuoksuna, huonetuoksuna ja voi jopa sänkynsä tuoksuttaa tällaisella. Me likey. Nähtävästi tämä kyseinen tuoksu on lopetettu, mutta muita ihania yhdistelmiä kyllä löytyy. Kokeiltavaa riittää, krhm...

Näin tällä kertaa. Elämässä on paljon sutinaa tällä hetkellä ja kiirettä riittää. En silti ole hylkäämässä bloggausta, tahti on vaan vähän hitaampi. Odottelen jo innoissani syksyä, että saa alkaa meikkaamaan vähän vahvemmin!

Pus och kram, everybody.

6 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Samaa Sleekin palettia oon nettikaupoissa ihastellut, pakko kai se on ostaa!

Milla kirjoitti...

Suosittelen lämmöllä, on nimittäin erittäin monikäyttöinen ja laadukas paletti. Mielestäni paljon monipuolisempi, kuin esim. hypetetyt UD:n Naked- paletit ja moooooonta kertaa halvempi!

Jonna kirjoitti...

Näppärän näköinen paletti! :)

Milla kirjoitti...

Eikä vain näppärän näköinen, vaan ihan uskomattoman näppärä se on! Tuolla tekee arkimeikin, klassisen pinupin, kunnon smokeyeyen ja no, lähes kaikenlaisen meikin. Ellei sitten jotain väri-iloittelua ole vääntämässä. Huokean hintainen, laadukas ja monipuolinen. Suosittelen lämpimästi. Samoiten Sleekin One-irtopuuteria. :)

Anonyymi kirjoitti...

Toi bodyshopin tuoksu on huonetuoksu...

Milla kirjoitti...

Jep, niin on. Olevinaan. Vaan kylläpä Body Shopin myyjätär kertoi minulle, että sitä voi käyttää myös vartalolle. Ja pullossakin lukee "Body, room and linen spritz". :)