Pages - Menu

2. lokakuuta 2012

Lontoon tuliaisia, 3+1-päivän saalis ja pari muuta kivaa

2.10.2012


Heippatirallallaa!

Okei, olen ollut melkein kuukauden hiljaksiin. Kysymyshän on siitä, että olen töissä, töissä ja töissä! Energiaa ei tunnu olevan oikein muuhun kuin töissä olemiseen ja sitten kotihommien hoitoon. Lenkkeily ja salilla käyminen on jäänyt. Nyt pitäisi suorittaa ryhtiliike! Mutta suorittaakko se nyt vai sitten vasta joulun jälkeen, kun suurin kiire töissä on helpottanut? En tiedä... Onko ehdotuksia?

Mutta kuitenkin, ystäväni, ihana Neiti I kävi Lontoossa ja hän toi minulle kovin, kovin, KOOOOVIN mieluisia tuliaisia (jotka tosin olin nakittanut hänet tuomaan jo ennen reissua, hihiii...)


MUA:n (Make Up Academyn) poskipuna, sävyssä 1, kynsilakka sävyssä Stormy Skies ja huulipuna,
jonka sävyä en enää muista ja lapun, jossa se luki, repäisin jo pois.

Nämä oli ne kovimmin odotetut. Bourjoisin Healthy Mix- meikkivoide
sävyssä 51 Vanille Clair ja Revlonin IHANA luomiväripaletti nro 525, Siren.

Vähän totuudenmukaisempi kuva Siren- paletin sävyistä. Taupemaisia vaaleita helmiäissävyjä ja mattainen
tummaharmaa. Aivan täydellinen paletti kunnon smokey eye- meikin tekoon.

Muita en ole vielä kerennyt testata näistä ihanuuksista, mutta Bourjoisin meikkivoide on tänään ollut testissä. On muuten ihana! Tuoksu on ehkä hiukan voimakas, mutta minua se ei häiritse. Eikä se kovin pitkään tuoksu kasvoilla. Aika nestemäistä kamaa, joka sulautuu hyvin ihoon. Peittokyky on ehkä medium-luokkaa, ja sellainen semi-matta lopputulos on kun meikkivoide on kunnolla asettunut. Pysyy hyvin, ja ei todellakaan tunnu miltään maskilta. Hyvä meikkivoide niille, joiden iho tarvitsee hiukan tasoitusta ja pientä peittoa. Semi-mattana ei vaadi välttämättä puuteria, mutta jos yhtään kiilto haittaa niin kannattaa kiinnittää irtopuuterilla.

Jahka tulee tilaisuus, niin loihdin kyllä kunnon smokey-silmät tuolla Revlonin paletilla. Se on vaan UPEA. Pitää sitten ottaa kuvia tänne, jos vain saan napattua (eli valoa riittää...).

Työpaikkani sijaitsee Emotionin naapurissa, joten taannoiset 3+1-päivät kurittivat kyllä kukkaroa hieman. Tuli käytyä kopaamassa laarit monta kertaa läpi, mutta lopulta ostin vain nämä...



Luulin, että Lumene oli lopettanut jo tuon klassikko puhdistusöljynsä tekemisen, ehkä onkin, mutta silti noita pulloja oli Emotionissa myynnissä hintaan 6,90,- !! Olihan se sitten pakko hamsrtata. Ostin kaksi isoa ja sitten kaksi pientä matkakokoista, joissa tuli mukana vielä kasvovettäkin. Lisäksi mukaan tarttui tuo Fruttini suihkugeeli, joka on niin namin tuoksuista, että aina kun käy suihkussa alkaa tehdä mieli suklaata. Omnomnom.

Sitten vielä pari positiivista yllätystä, Avonilta ja Yves Rocherilta...

Avonin luomiväriduo, sävyssä Deep Forest

Yves Rocherin luomiväriduo, sävyssä Prune Et Taupe Poudre.
Tykkään sekä Avonin, että YR:n luomiväriduoista paljon. Sävyt ovat hillittyjä, joten niitä voi käyttää töissäkin. Kummallakin duolla saa kuitenkin aikaan myös hyvin intensiivisen lookin, joka sopii sitten esimerkiksi iltameikkiin todella hyvin. Laadultaankin nämä olivat positiivisia yllätyksiä kumpainenkin, ei pahemmin varise ja pigmenttiä riittää. Varsinkin tuo YR:n duo on erittäin pigmenttinen. Siellä on selkeästi satsattu nyt sitten laatuun!

Näin tällä kertaa. Luulen, että bloggaustahti on nyt tässä ennen joulua 1-2 kertaa kuussa, sillä aikaa ei kertakaikkiaan ole enempään. Rakenteilla on suuri BB-voide vertailu- merkintä. On nimittäin tullut testailtua niin länkkäri bb-voiteita kuin korealaisiakin aika paljon tässä. Samoiten myös kirjallisuutta käsittelevä merkintä on tuloillaan.

Pitäisi tässä kaikessa kiireessä muistaa pysähtyä pari kertaa viikossa ihan kunnolla. Maata vaikka piikkimatolla puolisentuntia iltaisin ihan hiljaa ja olla vain. Tuppaa nimittäin vähän ahdistamaan välillä ja luulen, että se on nämä pimenevät illat ja kiire, joka laittaa väsyttämään kunnolla. Ja väsymys sitten aiheuttaa ahdistusta.

Muistakaahan tekin lukijat välillä pysähtyä hetkeksi ja vain olla.

Pus och kram!

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Bourjois'n meikkivoide on ihan ehdoton! Mä juuri sain loppuun yhden purkin ja toinen odottaa käyttöön ottoa. :) Mulla on MUAn poskipuna sävyssä 2 (kimalteleva pinkki) ja täytyy myöntää että pigmenttiä löytyy kuin pienestä kylästä.

hellin kirjoitti...

Innolla odotan noita molempia mainitsemiasi postauksia :).

Mulla on muuten kaksi tuollaista YR:n duoa, toisen ostin kun olin niin vaikuttunut ensimmäisestä (Peche et prune tjsp.), mutta toinen olikin aika susi.. (vaaleanvihreä ja violetti, en muista nimeä..). Tykkään kovasti ensin mainitun duon luomivärien koostumuksista.

Milla kirjoitti...

DUVESSA: Joo, tuo Bourjois vaikuttaa kyllä todella hyvältä. Ollut nyt kymmenen tuntia kasvoilla tököttiä, ja ei näy mitään kulumisen merkkejä. Totta kai kiiltoa on, mutta ei ole meikkivoidetta, joka ei kiiltelisi mulla kymmenen tunnin jälkeen. Ja joo, MUA:n poskipuna kyllä vaikuttaa pigmenttiseltä, mutta toi 1 sävy ei ole varmaan ihan yhtä ärtsy kuin sun. Saa nimittäin ihan huoletta sutia, ei ihan äkkiä saa pelleposkia aikaan. Nappiostoksia, kerrankin! :)

HELLIN: Mullakin on aikaisempia noita YR:n duoja, tosin tää uusin on kai joku intensiivisempi versio. Suosittelen kyllä tuota, jos yhtään violettiin meneviin taupeihin tuntee vetoa. Ja juu, hyvä että joku odottaa merkintöjä. Kun mulla nyt sitten riittäis aikaa tehdä ne kunnolla ja tarpeeksi kattavasti... :D