Pages - Menu

17. maaliskuuta 2013

Arvostelussa Lancômen Teint Miracle

Kävipä eräänä kauniina päivänä niin, että päätin hankkia itselleni toisen meikkivoiteen selektiivisen kosmetiikan puolella. Minulla oli jo Illamasquan Skin Base (arvostelu/hehkutus täällä), joka kuherruskuukauden jälkeen on osoittautunut "ihan ok"- sarjan meikkivoiteeksi. Ihoni on kuitenkin muuttunut aika paljon siitä, mitä se oli silloin kun tuon Skin Basen hankin, joten tarvetta on ollut kevyemmälle ja kuultavammalle meikkivoiteelle.

No, Sokoksen verkkokaupassa oli tarjouksessa Teint Miracle, joten klik klik! ja homma oli ns. siinä.


Teint Miracleni on sävyssä 010 Beige Porcelaine, joka on itseasiassa ihan nappi sävy minulle. Hitusen ehkä tumma vielä tälle talvenkalpealle hipiälle, mutta kesällä luultavasti aivan täysin sopiva.

Odotin, että Teint Miracle olisi sellaista kamaa, joka antaisi oikein kiiltelevän lopputuloksen, ja tilauksen saapumista odotellessa iski pieni katumus. Fakta on kuitenkin se, että minulla on sekaiho ja T-alueeni ei todellakaan tarvitse yhtään lisää kiiltoa! Mutta yllätys oli positiivinen, kun tätä kokeilin.

Teint Miracle antaa mielestäni sellaisen semimatan lopputuloksen. Itse nykyisin laitan meikkivoiteen joko sormin tai RT:n Expert Face Brushilla, koska haluan meikkivoiteen todellakin sulautuvan ihooni. En halua sen jäävän ns. maaliksi ihon pintaan. Ja Teint Miracle tosiaan käyttäytyy hyvin niin sormilla levittäessä kuin siveltimen kanssa laitettuna. Se sulautuu ihoon ja antaa semimatan lopputuloksen. Peittävyys on myös sellaista medium- tasoa.

Käytän tämän alla primeria sekä puuteria T-alueella. Valitettavasti liika kiiltelevyys iskee noin kolmen tunnin jälkeen nenän ja poskien alueelle. Eli puuterointia tarvitsen tämän kanssa. Muuten Teint Miracle pysyy paikoillaan moitteettomasti.

Teint Miraclen väitetään antavan sellaisen "lit from within"- efektin kasvoille. Tätä en itse huomannut. Mielestäni TM on semimatan lopputuloksen antava kevyt meikkivoide, joka on ideaali aikalailla kaikille ihotyypeille. Tosin ihan ääripäät, eli rutikuiva ja kunnolla öljyinen iho eivät ehkä ole parhaimpia alustoja tälle meikkivoiteelle. Mutta kaikki niiden väliltä käyvät.

Olen ihan tyytyväinen, että tämän hankin. Keveä meikkivoide, jota käyttää hieman tärkeämmissä tilaisuuksissa. Ei mennyt 49€ hukkaan, mutten tiedä tuleeko uudelleen hankittua.

PLUSSAT:

  • Kevyt, antaa ihon hengittää.
  • Semimatta lopputulos
  • Keskiverto peittävyys (peittävyyttä saa enemmän toisella kerroksella)
  • Ei aiheuta mustapäitä.

MIINUKSET:
  • Ei pidä kiiltoa kurissa T-alueella, vaikka käyttää primeria.
  • Hinta
  • Lasipullo voi olla hankala joissakin tilanteissa.


Jep, jep. Täältä tähän. Ehkäpä taas meikkikuvia tiedossa seuraavaksi, jos oikein innostun. Hihii!

Ei kommentteja: