Pages - Menu

20. elokuuta 2013

Puhdistusöljyjen ystävät, huomio!

Kuten moni lukija jo tietää, minulla on suhteita paikalliseen The Body Shoppiin, myymälän hoitaja on ystäväni. Tänään sitten töistä lähtiessäni menin piipahtamaan hänen luonaan BS:ssä ja kuinka ollakaan nyt on kuultu rukoukseni!

The Bosy Shop on tuonut markkinoille puhdistusöljyn sekä kiinteässä muodossa olevan öljyputsarin (tähän voisi sitten taustalle laittaa enkelikuoron laulamaan, sillä sitä perhanan öljyputsaria on muuten toivottu jo PITKÄÄN). Kyseiset tuotteet tulivat Kamomilla- sarjaan, ja käyvät kaikille ihotyypeille. Itse päädyin seikkailunhaluisena ostamaan tuon kiinteän version, joka vaikutti näpsäkältä kaverilta niin reissussa kuin kotonakin. Kiinteä kaveri on olomuodoltaan sellaista aika kiinteää, mutta kosketuksesta sulavaa "voita".

Nettikaupan puolelta en vielä näitä tuotteita löytänyt, mutta löysin kyllä Shiso- sarjan puhdistusöljyn sekä puhdistus PUUTERIN (what in the world?!?). Mielenkiintoista!
Ja nyt kun olen testannut tämän uuden kaverini, niin voin kertoa, että TOIMII. Ihan kuivalle iholle se hierotaan, ja sitten emulgoidaan vedellä, kunhan on ensin hieronut meikit irti. Sen jälkeen sitten minulla tuli kaksoispuhdistuksen toinen osa, eli tällä hetkellä luotto Freemanin Päärynäputsari. Ja täytyy sanoa, että puhdasta tuli. Käytin "voita" ehkä sellaisen yhden kolmasosan teelusikallisesta, ja siinäkin oli ehkä hitusen liikaa. Eli tämä kaveri kestää pitkään. Hintaa on 18,50€. Voin suositella lämpimästi teille, jotka tykkäätte saada meikit pois samalla tuotteella kaikkialta. Tällä irtoaa oikeasti KAIKKI. Eikä tarvitse hinkata. Ja jos ei tästä kiinteästä olomuodosta niin viehäty, niin öljy on myös olemassa. Vieläpä pumppupullossa.

In other news, blogi on ollut hieman hiljainen viimeaikoina. Johtuu ihan siitä, että paniikkihäiriöni on oireillut aika pahasti. Muutto, työstressi ja raskas heinäkuu verottivat jaksamistani ja tässä sitä taas ollaan. Joka päivä pitää tehdä töitä, ettei vaivu täysin suvantoon itsensä kanssa. Vaan tiedän kyllä selviäväni tästä, koska olen selvinnyt aikaisemmin. Eilen jopa maistui jo kiinteä ruoka päivällä, ja se on hyvä merkki se. Näinä aikoina sitä osaa olla kiitollinen siitä, että on hyviä ystäviä ja tukiverkko. Kaikki tsemppaus vie pienin askelin kohti normaalia olotilaa.

Ja hömppähän piristää aina!

Loppuun vielä "Minä vahingossa Emotionin alesta"- ostos... Diorin Lip Addict Gloss sävyssä Fascinante. Meidän tiemme on ollut ruusuinen alusta lähtien.

4 kommenttia:

Catti kirjoitti...

Oi, tuote kuulostaa ihan mahtavalta! Mun Revlonin Colorstay meikkivoide ei meinaa lähteä kasvoilta oikein millään, niin tämähän vois toimia mullekin^^ tosi rasittavaa kun on yrittänyt kaikkensa, että meikit lähtee naamalta, ja sitten kasvoveden kanssa huomaa, että vieläkin on meikkiä iholla -.-"

Sonia kirjoitti...

Oi, voisin tykätä tosta. Harmi vaan, että hinta on aika korkea. Ei kipurajalla normaalisti, mutta tän hetken rahtilanteeseen kyllä.

Milla kirjoitti...

Catti: Tuolla lähtee kyllä KAIKKI. Pitää vain hieroa se kasvoille kunnolla. Viimeistään siinä vaiheessa, kun tuon emulgoi, niin meikki "sulaa" pois. Luultavimmin Colorstaykin lähtee ihan mukavasti, vaikka se onkin aika hyvin ihossa pysyvää. Muistaa vaan hieroa voita tarpeeksi nassuun.


Sonia: Onhan tuo hieman hintava, mutta ainakin toi kiinteä versio kestää varmaan pienen ikuisuuden, koska tosiaan ei paljoa tarvii naamaansa laittaa että saa meikit putsattua. Satsaa sitten, kun olet taas rahoissasi. :)

Päivi kirjoitti...

Tuotteet kuulostavat lupaavilta! Minäkin kokeilen nyt innokkaasti erilaisia puhdistusaineita kasvoille. Täytyy käydä nuo tsekkaamassa!