Pages - Menu

13. lokakuuta 2013

Ihania kyniä!


Helöy, helöy, pitkästä aikaa!

Muutto alkaa olla ohitse, tosin huonekaluja joudun odottelemaan vielä noin parisen viikkoa (blaah.). Siihen asti sisustan muuttolaatikoilla. Tosin, hieman on remppakin vielä kesken tässä uudessa kodissani, joten mööpeleilläkään ei ole sinänsä kiirus. Aikaa on.

Mutta niin. Ne ihanat kynät. No ne on nää...

Vasemmalta oikealle:
NYX Jumbo Lip Pencil, sävyssä 729/Chesnut
Lumene Rasberry Miracle Lip Sorbet, sävyssä 16/Villivadelmia
LRMLS (eli sama kuin yllä), sävyssä 10/Kaunein kevät
H&M Lip Pen, sävyssä Natural Beauty
Loreal Glam Shine Balmy Gloss, sävystä ei tietoa, kun luki vain muovikääreessä
 Olen ihan täysin IN LOVE näihin huulipunakyniin. En tajua oikeastaan miksi, sillä huulipunat ajanevat saman asian. Tai no, nämä ovat kyllä kuultavampia kuin huulipunat. Ja hoitavampia. Ehkä siksi pidän niistä niin paljon.Vasemmalta oikealle: Lorkku, Lumenet, H&M ja NYX

Kumpikin Lumenen kynä on jokapäiväisessä käytössä. Ovat hoitavia, ja ihanan kuultavia. Pysyvät todella hyvin, kun miettii että nämä ovat kuitenkin aika voidemaisia laadultaan.

H&M:n kynä on laadultaan hieman kermainen ja tekee huulista aavistuksen ehkä liian vaaleat. Pysyvyys on aika surkea, ellei ihan rutikuiville huulille länttää.

Lorkun kynä on kiva, kesäinen. Ei ehkä ihan syyssävy. Eniten näistä sellainen huulirasvamainen, todella keveä huulilla.

NYXin kynä näistä on lähimpänä ihan huulipunaa. En aluksi tajunnut lainkaan, että miten saan kaiken tuotteen käytettyä. Lopulta vastaus oli mahdottoman yksinkertainen. Näyttää muoviselta tuo kuori, mutta siltipä voi tuota kynää kuulemma teroittaa! Tuntuu mahdottomuudelta, mutta ainakin monet Youtubessa näkemäni videot todistavat toista.

Mutta niin, näistä mie tykkään. Emotionissa olen nyt hypistellyt "TAHTOO"-pilke silmäkulmassani Cliniquen ja Diorin vastaavia. Diorit olisi vielä alennuksessakin. En ole kuitenkaan vielä tohtinut, sillä muutto on vienyt rahaa ja vie vielä, koska sohva on täysin hankkimatta. Näyttänee siltä, että lokakuusta on tulossa tahtomattani kosmetiikan ostolakkokuukausi. Varsinkin, kun tilasin pitkästä aikaa korsetin itselleni Briteistä.

Mutta no, joulukuussa tulee roima veronpalautus, sitä odotellessa.

Nyt tekemään lampunvarjostinta, siitä tulee postaus seuraavaksi. Pus och kram!


1 kommentti:

Laurenn kirjoitti...

Hello! Käy checkaamassa blogini ja liity lukijaksi, jos tykkäsit :)
http://beautythroughbrokenglass.blogspot.fi/