Pages - Menu

19. joulukuuta 2013

Maailman ällösöpöin poskipuna?

Hejsan alla!

Hömppää tulossa. Tai siis pohdintaa. Lyhyessä ja tiiviissä muodossa.

Tilasin iHerbilta tavaraa taannoin, kunnon kalsium-lisää ja macaa. Mukana tuli myös tämä suloisuus, jonka takia aloin miettiä, että onko tässä saavutettu jonkinlainen ällösöpöyden multihuipentuma (anteeksi kuvien laatu, keinovalossa otettu ja salamalla raiskattu, kauheita jos minulta kysytään, mutta tulee tuo ällösöpöys silti läpi).
Kyseessä on siis Physicians Formulan Happy Booster Glow & Mood Boosting Blush, sävyssä Natural. Ja siis oikeasti.. Tämä ällösöpöys tuoksuu orvokeilta käsittääkseni. Ja tähän on laitettu jotain ihme juttuja mukaan. Pakkauksessa lukee näin:

 " Infused with our Happy Boost Blend, featuring Happy Skin* and Euphoryl, natural plant extracts which have been shown to promote a feeling happiness by mimicking the effect of Endorphins and helping protect the skin from environmental stress."

Siis meikissä, poskipunassa, mukana jotain ainetta, joka saa olon hyväksi? Ookei, koitetaanko tässä nyt vedättää ihan kunnolla? No, en ole vielä tätä söpöläistä testannut, huomenna pääsee kunnon testii kun laitan 9&½ tunnin työpäiväksi tätä poskilleni. Shimmeriä tässä on kuin pienessä kylässä, ja varmaan enemmänkin kesälle sopiva tuote. Luulen, että tätä voi myös käyttää highlighterina.

Pakkaus on ihan järjettömän söpö. Tumman fuksia rasia, joka kiiltää. Ja tuo poskipuna, sydämiä ja orvokin tuoksua... Awww.  Ja vielä tuo mukana tuleva sivellinkin, tuollainen ällösöpöys... Awww. Ja oikeasti, pakkaus on HYVÄ. Peili mukana, ja paikka missä säilyttää sivellintä.

En nyt vielä osaa sanoa muuta tästä, kuin että ällösöpö ja käytännöllinen. Sävy näyttää kivan neutraalilta, joten övereitä tuskin voi tulla, paitsi ehkä shimmerin osalta. Palaan arvosteluun sitten myöhemmin.

Mut että, kaikki te ällösöpöyden ystävät, tässä on poskipuna just teille.

Ei kommentteja: