Pages - Menu

24. tammikuuta 2014

Pieni, kiiltävä, musta pussukka

Olen viimeaikoina erinäisistä syistä (hihiiih...) matkustanut aika paljon. Ja on tullut selväksi, etten aina jaksa raahata mukanani Real Techniquesin siveltimiäni, vaikka ne ovatkin ehdottomasti parhaita siveltimiä IKINÄ (okei, en ole kokeillut MACin tai Sigman siveltimiä, mutta no... Ei ole löytynyt halua laittaa niin julmetusti rahaa siveltimiin, sori vaan te henkeänne haukkovat konservatiivit, hih).

Joten niin, siis. Matkasivellisetti oli hakusessa. Ja kun Inglotilla oli tuossa vuodenvaihteessa tarjous (muistaakseni -20% alennus) niin bongasin sieltä sitten tällaisen ihanan pikkuisen, kiiltävän mustan pussukan... Ja todellakin tämä on PIKKUINEN.

Ja sisältä löytyy kyllä oikeastaan kaikki muu tarpeellinen, paitsi kabuki, jos sattuu mineraalipohjaa käyttämään.Siveltimet ovat kaksipäisiä tuota isoa sivellintä lukuunottamatta. Löytyy silmämeikkiä varten oikeastaan kaikki tarvittava. Lättäpäinen sivellin luomivärin laittamiseen luomelle, suippopäinen sivellin luomivakoa varten ja sitten vinoon leikattu häivytyssivellin. Ja kaikki ovat pehmeitä ja laadukkaan oloisia. Noilla on tullut jo väsättyä ainakin viisi silmämeikkiä, eikä ole tarvinnut hampaita kiristellä tai muutenkaan saada itkupotkuraivaria. Eli homma pelittää.

Mysteeriksi on jäänyt hieman tuon alimmaisen siveltimen käyttötarkoitus. En tiedä, onko tuo nyt sitten tarkoitettu rajauksiin, tai peiteaineelle. On vaan aika jämäkät ja tomerat nuo harjakset noissa siveltimissä, enkä lukuisista kokeilukerroista huolimatta ole saanut niitä toimimaan niin, että jälki olisi suorilta mielyttänyt. Ehkä en vain osaa, ainakin peiteaineissa suosin omaa sormeani enemmän kuin mitään sivellintä.

Tuo iso sivellin on toiminut erittäin hyvin poskipunan ja highlighterin levitykseen. Puuterille ja varjostusvärille olen joutunut omat siveltimet ottamaan mukaan. Mutta, se on vähän kun miettii, että aikaisemmin kannoin mukanani melkein koko arsenaalia. Nyt vain sitten tämä pikkuinen + kaksi sivellintä. Ja kaikki mahtuu toilettilaukkuun. Olen kehittänyt systeemin, jossa KAIKKI kosmetiikka mitä reissulla tarviaa, mahtuu toilettilaukkuun. Siis KAIKKI. Meikeissä se on tarkoittanut sitä, että olen siirtynyt käyttämään luomiväritrioa (tällä hetkellä NYXin ihana No Tan Lines Allowed) erillisten luomivärien sijaan, sekä geelirajauskynää (Avonin SuperShock) kajalin ja nestemäisenrajauksen sijaan. Ja muutenkin karsinut turhia pois. Ja aika vapauttava tunne on kyllä tullut.

Onnistunut ostos oli siis tämä pieni pussukka. Voinen suositella paljon matkaaville, jotka haluavat kompaktin sivellinsetin.

Näin tänään, rentouttavaa viikonloppua! Pus och kram.

3 kommenttia:

Heidi B kirjoitti...

On kyllä näppärän oloinen ja nätti :)

Tuo valkoinen sivellin näyttää tasapäästä tight lining siveltimeltä ja toinen pää näyttää peiteaineelle tarkoitetulta.

Henna L kirjoitti...

Hah, mua huvitti tän postauksen alku. Jos yhtään lohduttaa, niin minä käytän muutamaa poikkeusta lukuunottamatta E.L.F'in siveltimiä :D.

Milla kirjoitti...

Heidi: Kiitos tuosta valkoisen siveltimen mysteerin ratkaisusta. Tohon tarkoitukseen nuo taitaa tosiaan olla, tosin toi peiteaineelle tarkoitettu on kyllä niin jämäkkä, että en tiedä miten toimii. Testaan ja palaan asiaan.:)

Henna: ELFillä on kyllä joitain todella hyviä siveltimiä. Eli ei ihan metsään voi mennä niilläkään. :)