Pages - Menu

23. elokuuta 2016

Minäkö kosmetiikka-snobi?

Heipparallaa höpsykät!

Kipsi on poistunut kuvioista, ja nyt on sitten alkanut nilkan kuntoutus. Kipeä ei mokoma ole, mutta jäykkä kuin mikä. Tässä paraikaa odottelen vakuutusyhtiöltä vastausta, että korvaavatko he fysioterapian vai eivät.

Se siitä. Nilkka-aiheesta siis.

Tässä kun on ollut aikaa miettiä asioita, niin eilen sitten mietin hyvin hartaasti ja pitkään sitä, onko minusta tulossa ns. kosmetiikka-snobi? Antakaahan kun selitän...

Kosmetiikka-snobi on tyyppi, joka ostaa  mielellään merkkituotteita ja harrastaa näiden merkkituotteiden tiimoilta keskusteluissa "name droppingia", eli muistaa mainita jonkun todella tunnetun ja arvostetun merkin aina jokaisissa keskusteluissa. Lisäksi kosmetiikka-snobi ei mielellään tunnusta käyttävänsä markettikosmetiikkaa. Tai jos käyttääkin, niin ainakin sitä kalliimpaa sitten. Lisäksi kosmetiikka-snobi muistaa aina mainita tietyt merkit/tuotteet, jotka ovat sellaisia kulttimerkkejä/tuotteita.

Havahduin tätä asiaa miettimään, kun eilen sain ELFin Mad For Matte- paletin vihdoin ja kelasin teenkö siitä postausta vai en. Miksi ihmeessä en tekisi?!? Se on oikeasti järisyttävän hyvä luomiväripaletti, ja kunhan nyt saan aikaiseksi tehtyä pari meikkiä sillä, niin varmasti tulee raporttia. Kuitekin mielessä kävi ajatus: "Haluanko mä oikeasti postata jostain ELFin tuotteesta?". Sisäinen kosmetiikka-snobini oli sitä mieltä, että olisi pitänyt olla kai Urban Decayn joku paletti, tai edes vaikka Lorealin.

Tulin kuitenkin järkiini. Minulle henkilökohtaisesti on melkeimpä ihan se ja sama, mitä merkkiä tuote on, kunhan se toimii minulle. Toki plussaa tulee siitä, että kyseessä on "cruelty free" merkki. En kuitenkaan näe, mitä lisäarvoa tietty merkki tuo. Sama juttu vaatteissa ja muussakin. Pidän siitä, että vaatteet, tavarat ja meikit ovat jotenkin persoonallisia. Siksi suosin paljon indie-merkkejä. Ja toisaalta, kyllä löytyy meikkilaukusta Lumenea, keittiönkaapista Arabiaa ja vaatekaapista H&M:ää.

Eli niin. Eiköhän sitä tästä pitäisi ryhtyä vaan kirjoittamaan tuosta ihanuudesta, joka eilen saapui ja tehdä pari meikkiäkin.PS. Teksti ei ole tarkoitettu miksikään lyttäämistekstiksi vaan on omakohtaista pohdintaa. Jokainen tyylillään, en todellakaan arvostele. :)

6 kommenttia:

Fanni/Mennen ja tullen kirjoitti...

Itse tykkäisin olla enemmänkin snobi, mutta opiskelijabudjetti takaa sen, että Lumenella ja halpiksilla mennään. En kuitenkaan valita, sillä halvalla saa hyvää jne. Ja joskus on ihana sitten hemmotella itseään, vaikka ostamalla vähän kalliimpi tuoksu tai MACin huulipuna.
Snobeilu on ehkä vähän väsynyttä. Ei se meikkipussin sisältö tee kenestäkään parempaa meikkaajaa. Hyvä meikkaaja saa priimaa aikaan halvallakin.;):D

SariBP kirjoitti...

Minä en kyllä ole yhtään kosmetiikkasnobi, paremminkin päinvastoin, ihan kosmetiikkajuntti ja markettikosmetiikkafani hard core;)

Mielenkiinnolla odottelen elf-postausta:) YouTubessa olen tuota palettia nähnyt ja kivalta vaikuttaa. Väritkin sopii alkavaan syksyyn:)

Dzinni kirjoitti...

Täällä toinen nilkkavammainen 😕

Milla kirjoitti...

Toi on niiiiiiin totta, hyvä meikkaaja tekee halvallakin hyvää jälkeä. Tai ei halvalla, vaan edullisella!

Ja muistan kyllä opiskeluaikana, miten luksusta oli, jos sai vaikka juuri jonkun kalliin tuoksun ostettua. Jouluna aina oli tapana ostaa jotain vähän "parempaa". :)

Milla kirjoitti...

Huomenna tarkoitus ainakin yksi lookki väsätä tolla paletilla. On oikeasti kyllä älyttömän kiva paletti! Pieni kooltaan, mutta pannut on isoja. Ja pigmenttiä tuntuu olevan ihan hyvin.

Mäkin olen kyllä aika juntti, ihan jo vain sen takia, etten mikään kovin rikas ole (työttömänä tällä hetkellä) ja rahani tykkään lähinnä laittaa kokemuksiin. :)

Milla kirjoitti...

Oijoi! Mitä sattui sulle? Minulta murtui ulkokehräs vasemmasta nilkasta heinäkuun alussa. 6vkoa vietin kipsin kans, nyt opettelen uusiksi tuota kinttuani...