Pages - Menu

17. maaliskuuta 2011

Slow down?

Tämän päivän Hesari kirjoittaa Tapiolan teettämästä tutkimuksesta, joka noin tiivistettynä toteaa, että ihmiset haluavat mielummin lisää aikaa itselleen ja läheisille kuin lisää rahaa. Sinänsä otanta oli pieni (vain 1500 henkilöä), mutta kyllähän se jotain kertoo. Eikä ole ainoa tutkimus, joka kertoo tätä tarinaa. Ilmapiirissä on havaittavissa muutosta, mikä minusta on vain hyvä juttu.


Miten on? Jos saisit valita, ottaisitko lisää rahaa vai lisää aikaa? Kysely on tuossa oikealla...

Ps. Itse olen pyrkinyt hitaampaan elämään. Pitkään tappelin sen kanssa, että onko OIKEIN ottaa aikaa itselle niinkin paljon päivässä. Sitten oma pomoni lausahti maagiset sanat: "Kaikki aika on omaa aikaasi". That was it. Päätin alkaa hidastamaan, ja se on onnistunut suhteellisen hyvin. Hitaasta elämästä voi lueskella lisää vaikkapa täältä.

Hidasta päivää kaikille!

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Aikaa ennemmin kuin rahaa. Rahalla tietenkin pääsee esim. ulkomaille mitä rakastan mutta missä on sitten se aika päästä sinne ulkomaille.

Ja olen kanssa alkanut ottamaan aikaa itelleni enempi. Ja tehnyt asioita enempi oman pään mukaan.

Milla kirjoitti...

Aivan! Paljompa sillä rahalla tekee, jos ei ole aikaa. Ja no, itsellä on kyllä sellainen meininki nykyisin, että rahaa vain sen verran että voi olla ilman stressiä. Jos on liikaa rahaa, ryhtyy miettimään mitä sillä PITÄISI tehdä.