Pages - Menu

16. maaliskuuta 2011

Suosikkeja ja timanttinen ongelma

Random suosikkeja tököteistä ja muista jutuista. Moni niistä tulee Lushilta, I wonder why... 

TRAMP by LushThe deep, mystical fragrance of Tramp takes you deep into a forest where you'll tramp around with all the imaginary earthy folk who smell of woodsy oakmoss and sensual patchouli. Our divine concoction is made with melissa to soothe body and scalp, and white horehound (which sounds rather like something else, another reason we called it Tramp) to calm your mind and raise your spirits.

Jumalainen suihkugeeli, joka tosin lopetettiin (NYYH!). Minulla on sitä pullossa jäljellä ehkä 1/8 osa, erityisiin tilanteisiin. Sen tuoksu on sanalla sanoen rauhoittava. Metsäinen, lempeä, jotenkin turvallinenkin. Ja sitten Lush meni lopettamaan sen. En tiedä mikä sen korvaisi. :|

TRICHOMANIA by Lush
Pehmentävä kookosshampoo. 
Trichomania tarkoittaa "rakkaudesta hiuksiin." Sopii kaikille hiuslaaduille, mutta tekee erityisen hyvää kuiville hiuksille. Vetivert-öljy tuoksuttaa hiuksia ja hoitaa päänahkaa. Anna palan kuivua kunnolla pesujen välillä, niin saat siitä yli 100 hiustenpesua.

Mikään ei tee niin hyvää hiuksilleni kuin tuo shampoo. Hiuksista tulee pehmeät ja ihanan tuoksuiset. Ainoa miinuspuoli on se, että hiukset tuntuvat rasvoittuvan nopeammin tämän shamppoon jäljiltä. Pesen hiukseni kaksi kertaa viikossa, mutta tätä käyttäessä tekisi mieli pestä useammin. Ja siis tuo kerman värinen pala tuossa yllä olevassa kuvassa on ko. shampoo. 

JASMIN AND HENNA FLUFF-EAZE by Lush

Superpehmeyttävä hiusnaamio!
Rauhoita ja ravitse pörheitä, kuivia hiuksia jasmiinintuoksuisella esipesuhoitoaineella.
Shampoo suunniteltiin pörröisille, kiharille ja hallitsemattomille hiuksille, mutta monet suorahiuksiset ovat huomanneet, että viettelevä jasmiinituoksu ja uskomattoman silkkinen tuntu hiuksissa sopii heillekin. Hiusnaamio antaa myös kiiltoa ja hehkua tukkaan - luonnollisesti, hellästi ja tietysti ilman silikonia. 
RAKASTAN! Tekee hiuksista oikeasti upean sileät ja silkkiset. Ja tuoksu on huumaava


IMPERIALIS by Lush
Imperialis on ennen kaikkea sekaiholle - tosin, koska se sopii sekä kuivalle että öljyiselle ja aknesta kärsivälle iholle, se käy oikeastaan melkein kaikille. Se sisältää kuninkaallista tiikerinliljaa sekä yrttejä kuten mustaseljauutetta, tuoksuorvokkiuutetta sekä mäkikuismaa. Mäkikuisma rauhoittaa tulehduksia ja sen sanotaan karkoittavan pahoja henkiä!

Tää on vaan hyvä, ei voi mitään. Koska kasvojeni iho on sanalla sanoen HANKALA (sekaiho, herkkä, pintakuiva, blaablaablaa), tarvitsee olla tökötti, joka sopii moneen. Imperialis sopii, eivätkä sen yritit ärsytä ihoani (toisin kuin esimerkiksi Erisanin tuotteet, naama punaisena heti). Kun vain Lush keksisi laittaa kasvovoiteensa tuubeihin... Siihen asti tyydyn pesemään käteni ennen tököttien laittamista iholle. Imperialista ei tällä hetkellä kaapista löydy, mutta kunhan TBS:n E-vitamiini sarjan yö- ja päivävoide on loppuun kulutetut, astuu Imperialis jälleen kehiin.

UDPP by Urban Decay
This miracle eyeshadow primer is unmatched by any other in the beauty industry! The genie in this bottle fulfills three wishes: eyeshadow that lasts, more vibrant and lasting color, and absolutely NO creasing. Apply Primer Potion to lids before shadow application. It dries down almost instantly (and invisibly), creating smooth lids that are super powered eyeshadow magnets. 

Ei muuten syyttä tätä kehuta. Itselläni on puteli ollut nyt nelisen kuukautta ja mietin, miten joskus olen tullut toimeen ilman. Luomivärit pysyy vihdoin. Värit toistuu. Ja on riittoisaa. Ainoa miinuspuoli on tuo pullo, mutta mitä ilmeisimmin tätä ihmeainetta saa nykyisin tuubeissakin. Joten sellainen seuraavaksi, kunhan tämä nykyinen loppuu joskus vuoden päästä.

Cherry Kiss Salve by Rose & Co.

Get lips that deserve to be kissed with this super-moisturising, slightly tinted, cherry lip balm. In a gorgeous retro tin with a cherry design, this is a lush and lovely balm for soft and sweetly scented cherry lips with a hint of sheer cherry-red colour. Dab a little on your cheeks for a sexy flush and prepare to be kissed.

Bepanthen got nothing on this! And everything is better with cherry on/in it. Pari vuotta mukana kulkenut purkki, varmaan pöpöjä täynnä, mutta omia pöpöjä. Pitää huulet pehmeinä ja antaa ihan vain aavistuksen punaista väriä. Toimii.  

Päivän öögat oli muuten tällaiset...
Pohjustuksena UDPP
Rimmel Glam Eyes 140 Precious Rose
Yves Rocher Matte Tri-Tone 20 Mauve Cendré
Rajaus MSCHIC Eye Stain Black Cherry Shine
Ripset Maybelline ColossalVarmasti on olemassa muitakin suosikkeja, mutta niistä joskus muulloin. Loppuun voisin todeta, että minulla on pienenpieni ongelma. Sain ystävältäni parisenkymmentä Swarovskin pisara briolettia. En ole koskaan ollut hyvä briolettien kanssa, en vaan osaa! Kuitenkin nämä ovat niin kauniita, että sääli päästää käsistään. Yhdet korvakorut olen tehnyt, niihin meni kuusi "timanttia". 14 jäljellä... Mitä mie teen! Lisäksi Beadaholiquen tilaus tuli, mukanaan aivan ihania 8mm Silver Shadow-värisiä tähtiä. Harmi vain, että reikä oli niissä hieman eri paikassa kuin olin luullut ja nyt niidenkin kohtalo on arvoitus.

I mean come on! Eihän näin ihania "timantteja" voi jättää lojumaan pussiin... 

   

Ei kommentteja: