Pages - Menu

26. huhtikuuta 2011

Jotain välillä loppuukin!

Olen tunnollisesti koko talven käyttänyt hamstraamiani tuotteita loppuun. Eilen loppui Lumenen Sensitive Touch Comforting Eye Cream, XZ:n Suklaa&Vanilja Hoitosuihke ja Organic Surgen Eye Gel.


Eipä ole noista juurikaan mitään sanottavaa. OS:n silmänympärysgeeli tosin laski turvotusta hyvin, kun taas Lumene aiheutti sitä, vaikka kuinka vähän laittoi. Lisäksi talvella pahimpina aikoina tuo Lumenen voide kirveli ja pahasti. En osta uudelleen, OS:n geeliä voisi harkita. XZ:n hoitosuihke oli ihan ok, tosin annostelun kanssa sai olla varovainen, liikaa jos öysäsi niin hiukset latistui ja pahasti. Silmänympärysvoiteiden tilalle piti saada uusi, ja ostin sitten muissa blogeissa kehutun Pirkan Q10 Silmänympärysvoiteen. Hintaa oli alle 4€, joten olen aika tyytyväinen. Kestänee kesän, ja syksynkin.

Ja pitkästä aikaa, päivän silmät:Pohjalla UDPP, kulmaluun kohdilla Wet'n Wildin luomivärinappi, väri  Brulee,
sisäkulmassa sipaisu YR:n Couleurs Nature luomiväri, väri Blanc Narcisse, ja luomella itsellään H&M:n  Into The Night luomiväribaletista tummimmat harmaansävyt. Rajaus BS:n eyeliner ja ripsissä Blueberry Volume-ripsari. Mustana.


2 kommenttia:

pupupupu kirjoitti...

Onpa kaunista siniharmaata silmämeikissä. Sumusilmät! :)

Milla kirjoitti...

Jännä kun se näyttää siniharmaalta, harmaansävyjä siinä vain oli. Ehkä valo tekee tepposia, who knows. :)