Pages - Menu

27. huhtikuuta 2011

Saiputtia

Käväisin tänään töiden jälkeen pikaisesti Anttilassa katselemassa, löytyisikö sieltä jotain suht halpaa ja kylmän sävyistä poskipunaa (minä, joka olen vannoutunut antiposkipunaisti, olen alkanut tulla toisiin ajatuksiin, kun välillä naama on turhankin kuolleen näköinen), ei ollut, mutta reilulla parilla eurolla mukaan tarttui tällainen...


Koskapa tässä parin kuukauden päästä ollaan jo kolmekymppisiä, niin päätin ottaa tällaisen Anti-Ageing saippuan sitten. Argan öljy on kuitenkin aika jytyä kamaa, joten luultavimmin tämä käy myös nassun puhdistamiseen silloin, kun ei tarvitse meikkiä irroittaa. Lähinnä kuitenkin käsille ja vartalolle tämän ajattelin. Tuoksu on hieman "mummomainen", mutta menettelee kyllä. INCI on seuraavanlainen:

Sodium Palmate
Sodium Palm Kernelate
Aqua
Parfum
Argania Spinosa Kernel Oil
Decyl Oleate
Glycerin
Palm Kernel Acid
Sodium Chloride
Hexyl Cinnamal
Butylphenyl
Methylpropional
Linalool
Tetrasodium edta
Tetrasodium Etidronate
Limonene
Coumarin
Citronellol

Tässä INCI vielä http://www.cosmetic-check.comissa tehtynä, klikkaamalla suuremmaksi (kauhea kuvanlaatu, soooriii).

Pari pahista löytyy saippuasta, ja tuota  methylpropionalia ei löytynyt laisinkaan. Mutta pahikset aika loppupäässä, ja alkupäässä kaikki hyvikset.




Tässä vielä päivän öögat...


Pohjalla UDPP, kulmaluulla ja sisänurkassa MF:n Earth Spirit- sololuomivärinappi, väri Pale Pebble
Luomella Meow Cosmeticin St. Patty's kausiväri Blarney Stone, ulkonurkassa BS:n luomiväriduosta Sage tummempaa vihreää, kuten myös alaluomella rajauksessa. Alaluomen vesirajassa valkoinen rajaus Rimmelin valkoisella kajalilla, yläluomella BS:n eyeliner ja ripsissä Maybellinen Colossal.

Tuo Blarney Stone on jännä väri kyllä, hyvin hailakka vihreän harmaa. Tykkään kovasti, mutta ei taida ihan tilaukseen asti joutaa. 



2 kommenttia:

Pumpuli kirjoitti...

Siis todella mielenkiintoinen tuo INCI database, kiitos kun johdatit mut sen luo!

Ihan hyvän hankinnanhan olit tehnyt aika edullisesti tuon saippuan ostaessasi. Mä laitoin sinne apteekista ostamani aurinkovoiteen INCin ja tuli pelkkää surunaamaa :(

Ja oikein kaunis silmämeikki taas, ihanan hienovaraiset värit ja taidokas häivytys, tosi kaunis!

Milla kirjoitti...

Kiitos, kiitos. :) Joo, kyllä tulin itsekin siihen tulokseen, että hyvä hankinta tuo saippua oli.