Pages - Menu

4. huhtikuuta 2011

Karvoja ne on kulmakarvatkin

Kulmakarvat. Aika aliarvostettu elementti kasvoissa, ainakin kun katselee miten ihmiset niitä käsittelee.

Edustamassani alakulttuurissa (joo, olen jonkin sortin gootti) kulmakarvoja ajellaan pois, ja sitten piirretään itse sellaiset esimerkiksi mustalla kajalilla tai eyelinerilla. Kaikilla on tyylinsä ja arvostan sitä. Oma mielipiteeni on kuitenkin se, että Luonto Äitiin pitää sen verran luottaa, että hän on osannut laittaa ne kulmakarvat siihen kohtaan ja sillä tavoin, mikä sopii juuri sinun kasvoillesi. Tietysti pitää pitää huoli kulmakarvoista, nyppiä villiintyneet puskat kuriin ja "monobrow" ei käy kenellekään (paitsi ehkä Frida Kahlolle)!

Kulmakarvat tuovat kasvoille ryhdikkyyttä ja ilmeikkyyttä. Harvalle käy täysi kulmakarvattomuus mielestäni. Saimi Hoyer on poikkeus säännöstä. Tosin mielestäni Saimikin on paljon ilmeikkäämpi kulmakarvojen kanssa.

Itse hoidan kulmakarvojani aika pieteetillä. Kerran olen ne käynyt nypityttämässä ammattilaisella, tulos: kaksi LIIAN ohutta kaarta ja paljon ärtyneitä ihohuokosia. EI, EI, EI! Siitä katastrofista lähtien olen hoitanut kulmakarvani itse. Nypin ylimääräiset karvat aina kun niitä ilmaantuu ja n. kerran kuussa siistin oikein ajan kanssa.

Koskapa minulle on siunaantunut paksut ja tummat kulmakarvat, on tarpeelliseksi tullut käyttää kulmakarvageeliä. Ensin testasin (testaus tapahtunut PIITKÄN ajan kuluessa) MSCHICin kulmakarvageeliä (joka ei heidän valikoimissaan ilmeisesti enää ole), toimi hyvin mutta miinusta pienestä koosta. Seuraavaksi testasin Make Up Storen vastaavaa, toimi hyvin, iso koko, mutta hinta oli n. 17€... Juu ei. Nyt sitten, paikallisessa H&M:ssä vieraillessa ehkelikuoro lauloi, kun hooämmän meikkihyllystään löytyi VITOSELLA suht isokokoinen KIRKAS kulmakarvageeli. HALLELUJAH! Ja se toimii.

Kulmakarvavärinä minulla on ollut pitkään jo Paris & Berlinin kakkueyeliner (harmaa), jota käytän siis kuivana kulmiini ja märkänä se on hyvä eyeliner. Siveltimenä on Duroyn kulmakarvasivellin, joka on tarpeeksi napakka tarkkaan työskentelyyn.

Kulmakarva-arsenaali. Toi ParisBerlinin kakkueyeliner on ollut kyllä upea käytössä. Pysyy hyvin siellä minne sen laittaa, eikä lähde karkailemaan päivän kuluessa. Luomiväri tuppaa karkaamaan kulmakarvoistani päivän kuluessa. Tuo nappi on kestänyt minulla jo noin neljä vuotta. Eli halvaksikin tulee. 

Ei kommentteja: