Pages - Menu

3. huhtikuuta 2011

Multaa kynsien alla

Kevätsiivous on edistynyt, mutta mutta... Hairahduin tänään sitten istuttamaan kaikenlaista kivaa kesäksi. Ja kevätsiivous on siis pienellä "luovalla tauolla". Krhm...

Asun kerrostalossa, ja asuntoani on siunattu suht kookkaalla parvekkeella. Joten, ajattelinkin tänä kesänä panostaa hieman enemmän parvekkeen sisustukseen. Kunhan tämä harmaus poistuu, ja kuivemmat ilmat saapuvat, kuuraan parvekkeen lattian puhtaaksi ja ryhdyn suunnittelemaan paremmin. Sen tiedän kuitenkin, että haluan paljon kasveja. Ja tänään sitten istutin ruohosipulia, persiljaa ja päivänhattuja. Olisi kivaa, että parvekkeella voisi oleilla muutenkin kuin vain... Kastelemassa kukkia.


Iso kahvimottikin kelpaa persiljan asuinpaikaksi...
Taustalla suurimmat ruukut, joihin kylvin päivänhatut. Haluan paljon kukkia (voi elämä, onko minusta tulossa hippi?)!

Tuli myös laitettua multiin siemeniä hieman nahistuneesta kirsikkatomaatista ja lisäksi ajattelin vielä laittaa parempiin multiin sinappikaalin (trendikkäämmin ilmaistuna, rucolan) ja toivoa, ettei se nuupahda.

Olisi kiva tehdä parvekkeesta tavallaan yksi huone lisää. Harmi vain, kun se ei ole lasitettu. Mutta, jos hankkii jostain säänkestäviä materiaaleja niin eiköhän sisustus kestä. Pitänee ryhtyä kiertelemään kirppiksiä. Ainakin erilaisia tasoja pitää saada ja ehkä sellainen teline, jolla saan parvekkeen kaiteeseen kiinni pitkän kukkaruukun.

Kauheasti kaikkea suunnitelmia, muttei hirveästi rahaa. Kirppiksille pitää päästä!

Ei kommentteja: