Pages - Menu

21. toukokuuta 2011

En koskaan kuvitellut...

että voisin olla näin iloinen siitä, kun kosmetiikkamerkki päättää vaihtaa tuotteen pakkausta!

Urban Decay on vihdoin tullut järkiinsä, ja siirtänyt legendaarisen UDPP:n tuubiin. ILON PÄIVÄ, sanon minä. Entinen pullo oli toki kaunis, mutta ns. TAIVAS VARJELE miten paljon tuotetta meni hukkaan sen kanssa. Ja lisäksi, tykkään taputella UDPP:n luomille sormenpäällä, sen saa sillä tavoin tasaisemmin.

En ole vielä kaikkia nettipuljuja katsellut läpi, mutta ainakin BeautyBay myy jo tuubeja. Hintaa tuubilla on 16,50€+toimituskulut. Aika ok hinta, kun ajattelee, että tuo tuubi luultavasti normaalilla kulutuksella kestää AINAKIN vuoden.

Mutta, että näin. Pienestä sitä ihminen repii ilonsa, ei voi muuta sanoa. Tosin enemmän ilostuttaa tällä hetkellä sään lämpiäminen, ja se että kohta pääsee mattopyykille! Ja sekin ilostuttaa, että sain tämän kuun lopusta aina elokuun alkuun saakka klubikortin paikalliseen kuntokeskukseen halvalla (60€ 2½ kuukaudesta), joten pääsen kokeilemaan kaikkia Les Mills Body Balanceja sun muita. Lisäksi tuo kuntoklubi on sopimusehtojenkin mukaan reilu. Kuukauden irtisanomisaika ja jos irtisanoutuu kesken kauden, niin maksaa vain siitä mitä on käyttänyt. Vähän eri meininki kuin joissain näissä isommissa ketjuissa. Ei vaadita lääkärintodistuksia, sun muita...

Happy girl!

Fiuuh, kahden tunnin yöunilla istuskelen täällä töissä. VÄSYTTÄÄ.

2 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Jee, todella hyviä uutisia tuon UDPP:n suhteen!

Mä olen jo aivan kyllästynyt siihen pulloon, ja päätin jo vaihtaa seuraavaksi Too Facedin Shadow Insuranceen. Viimeinen pala oli, kun mun nykyinen UDPP putosi kylppärin lattialle ja pulloon tuli pieni halkeama, ja nyt se kuivuu sinne pulloon. Ei herran jestas, ihan kuin se aplikaattorien poiston kanssa leikkiminen ei olisi ollut riittävästi. Muuten kyllä erinomainen tuote, mutta pakkaus on ollut surkea!

Hyvä, hyvä tuo sun kuntokorttijuttu, kuulostaa todella kohtuulliselta! :)

Milla kirjoitti...

Mullakin oli mielessä vaihtaa tuohon Too Facedin SI:n, mutta nyt kun saa UDPP:tä tuubissa, niin siinä pysyn. On sentään niin luottotuote kyllä. Kestää läpi KAIKEN luomivärit luomilla, kun on UDPP pohjalla. :)

Jep, munkin mielestä tosi kohtuullinen toi kuntokeskuskortti. Nyt kun jaksais ahterinsa raahata sitten vähän useammin sinne... Hurjat 300metriä on matkaakin taitettava.. :D