Pages - Menu

26. toukokuuta 2011

Fyrinnaen kimalteet tuli!

Fyrinnaen tilaus saapui. Tilasin sampleja lähinnä luomiväreistä, yksi highlighter sample oli joukossa myös.
Ja ihanuudet ovat tässä:

Ja lähtee vasemmalta oikealle
Snow White (perus mattamusta), Kuroneko (musta hopealla shimmerillä), Biker Chic (musta sinisellä shimmerillä), Freya (sinisenvioletti, satiinisella kiillolla) ja Platinum (tämä on... Neutraali hopeinen beige?)

Freya lähikuvassa, jokseenkin paljon enemmän sinisempi tämä on kun luomelle työstää (kuten näkyy meikkikuvista tuolla alempana).

Kuroneko ja Biker Chic läheltä, ei vaan pääse kimalteet oikein oikeuksiinsa.

Platinum
 Highlighterista ei ole kuvaa, mutta tilasin samplen Confidencea ja ihastuin täysin! En pahemmin ole highlightereista perustanut, koska ne ovat jotenkin liian... No enkuksi sanottaisiin, että flamboyant minun makuuni. Liian glamour. Vaan Confidence on eri maata. Se tuo sellaisen hienostuneen, hieman pinkin hehkun. Tykkään kovasti! Pitänee tilata sitä täysikokoinen pakkaus, kunhan jossain vaiheessa rahatilanne helpottaa. Opintolainan korot erääntyivät ja niitä nyt sitten ensi kuussa maksetaan, joten ensi kuussa EI SITTEN TILAILLA MITÄÄN (vaikka kauheasti kuumottelisi Inglotin ihanat värit ja pitäis saada HYVÄ NUDE HUULIKIILTO/HUULIPUNA...). Parempi kuitenkin, että kesäkuu on tilauksien suhteen nollatoleranssikuukausi.

Mutta niin, tuo Freya, se näytti niin kovin viattomalta purkissa (sain sen siis ilmaisena samplena, joten siksi sitä on kovin vähän muihin verrattuna). Vaan toista se oli silmillä... Check this out...

Pohjalla on UDPP, kulmaluulla Wet'n Wildin Brulee, sisäkulmassa ihana Fyrinnaen Confidence ja sitten onkin vain pelkkää Freyaa.  Rajaukset vain sisällä vesirajoissa. Kuvanlaatu on surkea, mutta tästä näkee hyvin sen, miten sinertäväksi Freya muuttui luomilla. Upea väri, mutta no... Laitoin eilen ihan arkimeikiksi, kun luulin sen olevan kesympää. Ei ehkä ihan arkimeikkinä tosiaan toimi, mutta bileiltaan aivan loistava, sähäkkä violetin sininen. Ja jösses, että mie olen kalpea edelleen.

En tiedä onko se tämä kesä, vai onko niin Meown kuin Fyrinnaen luomiväreissä joku juttu, että ne UDPP:stä huolimatta alkavat hieman kerääntyä luomivakoon päivän kuluessa. Ei nyt häiritsevästi, mutta kuitenkin. Onko Kenelläkään muulla käynyt näin? 7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksei google readerissa näy entryä? Tulee vaan otsikko... Sinänsä ihan kiva käydä sivuillakin, mutta on se silti jotenkin outoa.

t. Elina

Pumpulipupu kirjoitti...

Upean hehkuva violetti tuo Freya. Sopii varmaan hyvin just bilmeikiksi niin kuin ajattelit. Vähän säväyttävää! :)

Tuo Platinum vaikuttaa myös ihanalta ja sopii varmasti sun sinisiin silmiin hyvin :)

Milla kirjoitti...

Elina: I have no idea... Näkyykö muut entryt ihan normaalisti? Johtuisikohan noista kuvista kenties?


Pupunen: On todella upea violetti toi Freya tosiaan, voi olla että menee tilauslistalle sekin. Nuo muut pitää testata, mietityttää noiden shimmereiden/glittereiden pysyvyys. Niistä entryjä aikanaan. Ja toi Platinum on kyllä tosi jännä! Se taittaa hieman pinkkiinkin, ei näy noissa kuvissa kun ovat ns. salamalla raiskattuja (ja silti toi Platinum näyttää kovin tummalta...). Mutta, testailen ja laitan sitten kuvia. :)

fuinloth kirjoitti...

Mulla on tämä ongelma, ravoittuvat luomet. Enempi kai se johtuu siitä, että rasvaan paljon atooppisen ihon takia.

Mutta ostin Lumenen silmämeikin pohjustusvoidetta, makso paljon 19 e pikku putkilo :( Mutta, se toimii ainakin mulla, ei mene enää luomiväri vakoihin. Ja kun sitä ei paljoa tartte laittaa niin se säilyy tosi kauan. Mun oma on kai joku vuoden pari vanhaa. Tokihan en käytä niin paljon luomiväriä, kun en töihin jaksa meikata mutta kummiski.

Ja on pitänyt kommentoida jo aikasemmin, että hyvä, että sait sen Sensain puhdistusliinan. Kävin niitä silloin sulle kyselemässä ja ne oli loppu ja sitten unohdin asian :((((((((

Milla kirjoitti...

Mä olen kokeillut tuon Lumenen pohjustajan. Toimi hetken, mutta sitten alkoi luomivärit olla taas luomivaossa. Joten ostin legendaarisen Urban Decayn Primer Potionin. Ja se toimii! Tuo ongelma, mistä entryssä kirjoitin, poistui kun annoin tökötin hetken kuivahtaa luomilla ennen kuin aloin sutimaan luomiväriä.

Ja joo, se Sensain puhdistusliina on aivan LOISTAVA! Ainakin sellaiselle, joka meikkaa paljon ja jonka pyyhkeet on aina meikkitahroissa. Kävi muuten ilmi, että ko. rättiä saa ihan Kokkolastakin... En vaan ollu kurkistanut Emotionin Sensai-hyllyn alimmalle hyllylle.. :D

fuinloth kirjoitti...

Aa, okei :O Mulla Lumene on toiminut kyllä yllättävän hyvin. Olin tosi iloinen kun ostin ja luomivärit pysyy siellä missä pitääkin.
Mutta niinhän se on, toinen tuote toimii toisella paremmin kuin toisella :)

Ja kuten sanoin, en niin paljoa meikkaa tän atopian takia. Ei montaa kertaa kärsi vetää luomivärejä kun jo silmät punottaa ja kutisee ja sanoo sopimusta irti :( Ei vaikka kuinka rasvaan niin ei auta. Ja puhdistan huolella poijes. Olenkin tosi kateellinen niille atoopikoille, jotka kykenee meikkaamaan kunnolla. Mutta onneksi iho kestää ripsivärin, kulmavärin ja pienen määrän meikkipuuterivoidehässäkkää :)

Ja ottaa huomioon, että olen tälleen meikannut ehkä vuoden, kaksi. En ole tosiaan aikasemmin uskaltanut kun iho perkele on niin äärimmäisen herkkä :(

Milla kirjoitti...

Ootkos kokeillut luonnonkosmetiikkaa? Se on yleisesti ottaen aina hieman hellävaraisempaa kuin tavallinen kosmetiikka. :)

Esim. meikkipuuterivoidehässäkän vois korvata ihan hyvin puuterimaisella mineraalimeikkivoiteella. Lily Lololla on varmaan sulle tarpeeksi vaaleita. Ja samalta merkiltä löytyy ihania luomivärejäkin, sekä kaikenmaailman shimmereitä sun muita. Ja siis LL:ssä ei ole kemikaaleja ja sopii herkkäihoisille. LL:ää saa esim. Biodellystä:
http://www.biodelly.com/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/26112008-115190/Categories/merkit/Lily_Lolo