Pages - Menu

27. kesäkuuta 2011

Ei alelöytöjä

Kiersin tänään tämän pikkuisen kaupungin kaikki alelaarit. KAIKKI. Niin vaate- kuin kosmetiikka-alelaarit. Ja ei niin mitään. Ainoastaan löytyi MF:n Earth Spirits solo-luomivärinappi Pale Pebble vähän halvemmalla. Luottonappi kulmaluulle ja sisänurkkaan. Ja edellinen alkaa olla tiensä päässä! Joten no, jokin pieni löytö sentään. Maksoi vaivaiset 3,90€. Mutta muuten ei sitten MITÄÄN. Emotionissa fiilistelin hetken Lancomen jotain violetin sävyjä sisältävää palettia, mutta vain testeri oli enää jäljellä... Yhyy, itkuvinku!

Vaatteita ei löytynyt. En valitettavasti ole tätä vaatesuunnittelijoiden suosimaa "no ass, no tummy, no hips"-mallia, vaan enemmänkin sellainen... Uah, no PinUpmaisempi. Ja voin kertoa, että housujen löytäminen on yhtä tuskaa. Jos ne sopivat lantiolta, niin vyötäröltä sitten ovat liian löysät. Jos ottaa pienemmän koon vyötärön sopivuutta ajatellen, niin eivät muuten mene sitten jalkaan ollenkaan. Olen oppinut tykkäämään lantiostani, se on leveä ja ahteria on siunaantunut. Mutta so what... Kun vaan nyt joku suunnittelija tajuaisi sitten tehdä malliselleni naiselle housuja!!! Roar! XXL-osaston housut taas eivät sitten istu muuten, ja niissäkin vyötärö on auttamattomasti aina liian iso. Tätä se on, kun on välimallin nainen.

Tein kuitenkin löydön ennen juhannusta, paikallisesta Minimanista. Jossain muuallakin on jo hieman kirjoiteltu Maybellinen MNY-sarjasta. No, löysin MNY-sarjan Bohemian- kokoelmasta TÄYDELLISEN luomivärin arkeen. Kas tässä:


En oikein tiedä minkä värinen tämä nappi on, nimeä mokomalla ei ole. Mutta kaipa tuonne taupe-perheeseen tämän voisi laittaa. Laadultaan tämä on LOISTAVA. Himmeän satiininen, pigmenttiä riittää ja häivyttyy fantastisesti. Ja hintaa oli hurjat 4,90€! Aivan mahtava hankinta, etten sanoisi.
Tässä tämä ihanuus in action:

Olen edelleen kuin kalkkilaivan kapteeni. Mutta no... Katotaan parin kuukauden päästä uudelleen.
Kulmaluulla ja sisänurkassa MF:n Pale Pebble. Luomella sitten tuota MNY:n nappia ja Lumenen mustalla rajauskynällä rajaus.
Alaluomella rajaus Lumenen Syyssade-duon tummemmalla sävyllä, ja sitä taitaa olla myös hieman yläluomen ulkonurkassa.Juhannuksena oli mahtavat pirskeet. Tanssin, tapasin uusia ihmisiä ja kuvasin. Aivan mahtava juhannus! Kiitos kovin juhlien järjestäjille! Seuraava päivä olikin yhtä lööbausta ja jäätelöä...

Omnomnom... :) 

Ei kommentteja: